Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Panie Jacku :evil2: teraz pozostaje mi tylko ÂżaÂłowaĂŚ, Âże nie byÂło mnie w pobliÂżu, kiedy czytaÂłeÂś maila :/
Ale po nagromadzeniu przez ciebie jupiikonek juÂż sobie wyobraÂżam twojÂą euforiĂŞ :D :wink:
No tak :D Anitê ,,nawiedzi³a'' krótka, intensywna grypa ¿o³¹dkowa, a myœmy wszyscy niemal zeszliœmy na zawa³ :( Anita napêdzi³a nam wszystkim niez³ego stracha :/
Ale wszystko dobre, co siĂŞ dobrze koĂączy :D
Tylko ciekawe, czy dla innych pracownikĂłw TVN24 teÂż siĂŞ dobrze skoĂączy, to zaraÂźliwe chorĂłbsko :/
Anitka jest juÂż w pracy, ale czy jÂą zobaczymy??????!!!!!
:wink: Stanowisko w poÂłudnie byÂło puste :/ wiĂŞc byĂŚ moÂże ta ,,miÂła osĂłbka'' piszÂąc, Âże Anitka jest w pracy, nie miaÂła wcale na myÂśli FaktĂłw :wink:
w kaÂżdym bÂądÂź razie wielki dla tej osĂłbki :* :*
Hej, hej, przywoÂłujĂŞ ciĂŞ do porzÂądku :D bo Anitka bĂŞdzie zazdrosna :evil2: :wink:

Btw. No wreszcie jakiÂś ,,zjadliwy'' avatarek :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

:jupi: :jupi: :jupi: lepiej faktycznie nie pisz kto ;)
chociaÂż ja nie musiaÂłam nawet czytaĂŚ PW by wiedzieĂŚ :D:D

Ale nie sÂądze by dzisiaj byÂła na wizji ... i dobrze niech odpocznie :D

Funcky a niech bedzie zazdrosna :twisted: naleÂży siĂŞ jej
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Hej, hej, przywoÂłujĂŞ ciĂŞ do porzÂądku :D bo Anitka bĂŞdzie zazdrosna :evil2: :wink:
A niechaj bĂŞdzie :p Kamuii masz racjĂŞ :D

Dobrze, Âże sprawa choroby Anity znalazÂła tak szybki i szczĂŞÂśliwy finaÂł :D Zastanawiam siĂŞ jaki zwiÂązek z tym mogÂły mieĂŚ moje dzisiejsze sny :roll: Sny tak dziwaczne, Âże aÂż zastanawiam siĂŞ, czy siĂŞ z Wami nimi podzieliĂŚ :evil2:
No dobra, juÂż nie bÂłagajcie :wink:
Otó¿ w moim œnie by³em upierdliwym paparazzi :evil2: I jak nie trudno siê domyœliÌ nie dawa³em spokoju ¿yciu prywatnemu Anity :wink: To w ogóle paradoxsalna sytuacja, tym bardziej, ¿e Anita nie œni³a mi siê od x czasu :D No wiêc ... :D w moim œnie Anita by³a ju¿ oczywiœcie zdrowa, by³a na kolacji z jakimœ facetem :> Kiedy wyszli z jakiejœ restauracji, wsiedli do uwaga :!: czerwonego Maserati :shock: Ja w poœcig za nimi na motocyklu :evil2: Oczywiœcie zgubi³em ich trop, ale wiedzia³em, gdzie mieszka Anita, wiêc trafi³em bez problemu :wink: Po dojechaniu wlaz³em na pobliskie drzewo, ale obraz jaki ukaza³ siê moim oczom nie by³ dla mnie przyjemny Obrazek :? :evil2:

Koniec koĂącĂłw spadÂłem z drzewa :/ No a jaki z tego moraÂł - nie wÂłaziĂŚ z buciorami w sferĂŞ prywatnoÂści innych ludzi :D A wracajÂąc na jawĂŞ, mimo snu z takÂą wymowÂą, napisaÂłem stonowany i wywaÂżony liÂścik, Âżeby uspokoiĂŚ swoje skoÂłatane myÂśli :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:smiech: WidaĂŚ - wrĂłciÂłeÂś do siebie :smiech:
nie byÂł dla mnie przyjemny Obrazek :? :evil2:
To mi pachnie rychÂłym pojedynkiem :evil2: JuÂż rzuciÂłeÂś rĂŞkawicĂŞ? :evil2:
nie wÂłaziĂŚ z buciorami w sferĂŞ prywatnoÂści innych ludzi
Jeszcze tylko dodaj: ,,mĂłwiÂąc kolokwialnie' :x I bĂŞdzie jak w TV :? Gdzie paĂąstwo dziennikarze nader czĂŞsto (dzisiaj chyba z piĂŞĂŚ razy sÂłyszaÂłam) uÂżywajÂą tego sÂłowa, niejako posiÂłkujÂąc siĂŞ w momencie twĂłrczego i myÂślowego kryzysu :?
Btw. CoÂś ci siĂŞ jednak wyÂśniÂło, ale na szczĂŞÂście nie byÂło dosÂłownego odzwierciedlenia w rzeczywistoÂści :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

To mi pachnie rychÂłym pojedynkiem :evil2: JuÂż rzuciÂłeÂś rĂŞkawicĂŞ?
No jasne :evil2: Nawet juÂż trenujĂŞ Obrazek :wink:
Jeszcze tylko dodaj: ,,mĂłwiÂąc kolokwialnie' :x I bĂŞdzie jak w TV :? Gdzie paĂąstwo dziennikarze nader czĂŞsto uÂżywajÂą tego sÂłowa, niejako posiÂłkujÂąc siĂŞ tym sÂłowem w momencie twĂłrczego i myÂślowego kryzysu :?
Nie, nie, szczegĂłlnie za tym wyraÂżeniem nie przepadam.
Nagminne zjawisko kolokwializowania przez kolokwialistycznych kolokwializatorów :?: :evil2: Ten zabieg tworzenia kolokwializmów, tak samo zreszt¹ jak dziennikarsko-publicystycznych neologizmów jest jakby transformacj¹ propagandow¹ s¹dów j¹ niby dowartoœciowuj¹cych - ja nazwa³bym ten zabieg raczej za godny propagandowych ''reformato³ów'' jêzyka :evil2: Niestety Anita raz - w poradku - te¿ w ich poczet siê wpisa³a :/ Ale to by³o tylko raz :wink:

PS ... bĂŞdzie Anita w faktach, czy jej nie bĂŞdzie :?: :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

DOPIERO CO OTRZÂĄSNELIÂŚMY siĂŞ z szoku jaki nam zafundowaÂła ANITA a tu !!!!!!!!!!

zobaczcie co znalzaÂł PRZEMEK !!!!!!!!

fani Pochanke macie korrony dowĂłd :mad: :mad: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
Twoje imperium, dziÂś napisaÂł/a:
Dotychczas bowiem, "Faktami" rz±dzi³ jej m±¿. Na ¿yczenie ¿ony przeniós³ do wcze¶niejszego wydania ANITÊ WERNER, któr± Justyna uwa¿a³a za swoj± rywalke...
K MAÆ !!!!!!!! &*^&^%^^^^% ju¿ chyba nikt nie ma w±tpliwo¶ci
Android <3
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

:shock: kamuii wierzysz w to co napisaÂło "Twoje imperium" ?? bo ja im wcale nie wierzĂŞ... :? mogÂą zmyÂślaĂŚ tak jak te brukowce. :x
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:DOPIERO CO OTRZÂĄSNELIÂŚMY siĂŞ z szoku jaki nam zafundowaÂła ANITA a tu !!!!!!!!!!

fani Pochanke macie korrony dowĂłd :mad: :mad: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
Dotychczas bowiem, "Faktami" rz±dzi³ jej m±¿. Na ¿yczenie ¿ony przeniós³ do wcze¶niejszego wydania ANITÊ WERNER, któr± Justyna uwa¿a³a za swoj± rywalke...
kamuii spokojnie...opanuj siê :) Z³oœÌ piêknoœci szkodzi...czyta³aœ ca³y artyku³ ?? bo ja tak i znam kontekst tego ca³ego tzw. artyku³u...
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

anita werner

Post autor: salladyn »

kamuii pisze:DOPIERO CO OTRZÂĄSNELIÂŚMY siĂŞ z szoku jaki nam zafundowaÂła ANITA a tu !!!!!!!!!!

Musze ci pogratulowaĂŚ.Twoje Imperium.Sukcesywnie poszerzasz swoje choryzonty.NiedgÂługo zaczniesz czytaĂŚ "RewiĂŞ" i "Âżycie na GorÂąco".

kamuii pisze:

Masz racjĂŞ nie mam wÂątpliwoÂści.Âże ten artykuÂł to kolasalna bzdura :!:
[/code]
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wielkie brawa dla Twojego imperium :brawo: :brawo: - chyba wykupiĂŞ caÂły nakÂład i dam im zarobiĂŚ :wesoly:

Tyle dobrych informacji na raz, jednego dnia to przesada :wesoly:

Twoje imperium - nie wiedziaÂłem, Âże to tak mÂądra gazeta :shock:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black, ty taki spokojny?! :shock:
Znowu krew siĂŞ we mnie zagotowaÂła :[ Rany siĂŞ nie zagoiÂły :[
Ju¿ przyzwyczai³am siê ......... nie to zbyt mocne s³owo ......... oswoi³am siê z myœl¹, ¿e po tym jak wyrz¹dzono .....baaaa ..... jak Pochanke wespó³ z Pieczyùskim wyrz¹dzili Anicie tak¹ krzywdê, ta zdecydowa³a siê jednak zostaÌ.
Podziwiam AnitĂŞ! Podziwiam jÂą, Âże jest zdolna do takiego miÂłosierdzia ...... a zresztÂą sama juÂż nie wiem, z czego to wynika, moÂże jednak Anita nie widziaÂła tego, moÂże sprano jej tak mĂłzg, Âże nie zauwaÂżyÂła jak zrujnowali jej Âżycie ........ ??
Teraz to na mur beton zejdĂŞ na zawaÂł :mad: Po raz pierwszy od pamiĂŞtnego wrzeÂśnia 2004 :mad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Blacky a kto podaÂł Âże ANita zerwaÂła z Erykiem :D:D ???

TVN _Fanie i Pawlle :) oczywiscie czytaÂłam caÂły artykuÂł oto on :]

Obrazek

zeby nie byÂło :]

Wie¿ê w to co tam pisze trudno abym nie wie¿y³a skoro sama t¹ prawde od roku g³oszê :evil2: Wiem ¿e wams iê nie podoba to w jakim œwietle zosta³a przedstawiona dyrektorowa...
Ja powiem szczerze teÂż nie... Nie sÂądze by stosunki pomiĂŞdzy niÂą a Durczokiem byÂły tak zÂłe... i by siĂŞ tak zachowywaÂła...
A co do Anity ??? A kto jÂą wywaliÂł ? Krasnoludki :] ???

Kto siĂŞ czuÂł zagroÂżony jej profrsjonalizmem ?????

Salladynie daruj sobie :] nie czytam tego typu gazet i to jest wiadome jak bys nie zauwazyÂł to jest cytac pochodzÂący od PRZEMKA
Android <3
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

anita werner

Post autor: salladyn »

Funckyrella pisze:Black, ty taki spokojny?! :shock:
Znowu krew siĂŞ we mnie zagotowaÂła :[ Rany siĂŞ nie zagoiÂły :[
Ju¿ przyzwyczai³am siê ......... nie to zbyt mocne s³owo ......... oswoi³am siê z myœl¹, ¿e po tym jak wyrz¹dzono .....baaaa ..... jak Pochanke wespó³ z Pieczyùskim wyrz¹dzili Anicie tak¹ krzywdê, ta zdecydowa³a siê jednak zostaÌ.
Podziwiam AnitĂŞ! Podziwiam jÂą, Âże jest zdolna do takiego miÂłosierdzia ...... a zresztÂą sama juÂż nie wiem, z czego to wynika, moÂże jednak Anita nie widziaÂła tego, moÂże sprano jej tak mĂłzg, Âże nie zauwaÂżyÂła jak zrujnowali jej Âżycie ........ ??
Teraz to na mur beton zejdĂŞ na zawaÂł :mad: Po raz pierwszy od pamiĂŞtnego wrzeÂśnia 2004 :mad:
K MAĂŚ Skoro Anita jest taka biedna to niech odejdzie z tvn.Nie wpadliÂście na to ze skoro jak twierdzicie jest takÂą ÂświetnÂą dziennikarkÂą to powinni siĂŞ o niÂą biĂŚ :?:
JesteÂście ÂżaÂłoÂśni.No nie mĂłwiÂąc juÂż o tym jakiej gazecie zawierzacie. Brawo :brawo: ;/
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Anita nie mo¿e odejœÌ kiedy jej siê¿ywnie podoba. Produkuje Damê Pik i na pewno, rozpoczynaj¹c jej produkcjê podpisywa³a stosowne umowy. Nie mo¿e ni st¹d ni z ow¹d przerwaÌ cyklu.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:(...)
A co do Anity ??? A kto jÂą wywaliÂł ? Krasnoludki :] ???
Kto siĂŞ czuÂł zagroÂżony jej profrsjonalizmem ????? (...)
ja tam w krasnoludki nie wierzĂŞ, ale uwaÂżam, Âże AW dla JP nie byÂłaby ÂżadnÂą konkurencjÂą - nie byÂła i nie jest bo to zupeÂłnie inna bajka dziennikarska-mam nadziejĂŞ, Âże wiesz o czym myÂślĂŞ. I dziwiĂŞ siĂŞ, Âże chore teksty jakie wypisuje "Twoje Imperium" moÂżna tak braĂŚ na powaÂżnie...I to akurat Ty.
ZIMA
ODPOWIEDZ