[TVN] Niania
Moderator: Łukasz
Fajny byÂł dzisiejszy odcinek kolejnej serii. NieÂźle siĂŞ ubawiÂłam. A sama koĂącĂłwka, co pokazali jak zostawili aktorĂłw podwieszonych w trakcie nagrywania filmu BOMBA!
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Hej ma ktos moÂże odcinki Nianii 1 sezon na kompie i moglby mi nagrac?? Moge nawet zaplacic, bardzo mi zalezy piszcie na [email protected] PLISSSSSSSS
http://www.hi.blog.pl ------> Zagłosujcie! 

Kiedys na oficjalnej stronie Nianii byÂł konkurs i do wygrania byÂło 20 zaproszeĂą na plan serialu. 10 lutego dostaÂłem maila ,Âże wygraÂłem odpisaÂłem i do dzisiaj nic!? Troche to dzwine ale jak czytalem regulamin pisalo ze zwyciescy wygraja wycieczki na plan III serii nianii wiec moze teraz odpiszÂą. A III seria Niani jest pewna i zageszczac bedzie sie miĂŞdzy Maksem a FraniÂą.
http://www.hi.blog.pl ------> Zagłosujcie! 

III serii
to pewnie wkrótce Ci odpisz¹ bo dopiero s¹ przygotowania scenariusza itp. a nagrywanie odcinków pewnie bedzie póŸniej.
A wczoraj w "Telewizji od kuchni" na TVN Style byÂły kulisy "Niani" niestety nic Wam nie napiszĂŞ, bo nie oglÂądaÂłem. :]

A wczoraj w "Telewizji od kuchni" na TVN Style byÂły kulisy "Niani" niestety nic Wam nie napiszĂŞ, bo nie oglÂądaÂłem. :]

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
GĂłrniak w "Niani"

Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie to (o ile zagra w "Niani") tylko jednorazowa rola tak jak jest to z innymi gwiazdami, ktĂłre goÂścinnie wystĂŞpujÂą w tym serialu...Onet pisze:Edyta GĂłrniak podpisaÂła kontrakt, dziĂŞki ktĂłremu moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ na planie filmowym.
Nie ujawniono jeszcze, o jakÂą produkcjĂŞ chodzi, lecz nieoficjalnie mĂłwi siĂŞ, Âże piosenkarka zagra w serialu "Niania".

Wp.pl napisaÂł:
Wed³ug nieoficjalnych jeszcze informacji Edyta Górniak pojawi siê w serialu "Niania". Piosenkarka ma wcieliÌ siê w rolê gwiazdki, która zdecyduje siê na operacjê plastyczn¹. Z zabanda¿owan¹ twarz¹ trafi do rezydecji Maksymiliana Skalskiego, by dojœÌ do siebie w komfortowych warunkach i przede wszystkim z dala od wœcibskich reporterów.
Jak wyczytaliœmy na forum dyskusyjnym Edyty Górniak (http://www.edytagorniak.pl), Skalski za ¿adne skarby œwiata nie bêdzie chcial ujawniÌ ciekawskiej Frani Maj, kim jest niecodzienny goœÌ w jego pa³acu, twierdz¹c , ¿e baby to plotkary i nie potrafi¹ trzymaÌ jêzyka za zêbami. W koùcu jednak ulegnie i to¿samoœÌ gwiazdy przestanie byÌ dla szalonej niani zagadk¹.
We wtorek o 22:30 kolejna odsÂłona kulis "Niani" w "Telewizji od kuchni" na TVN Style.
A w pewnym artykule wyczytaÂłem, Âże w jednym z odcinkĂłw bĂŞdÂą "Rozmowy w toku", w ktĂłrych bĂŞdzie uczestniczyĂŚ Frania Maj. :> OczywiÂście goÂścinnie wystÂąpi Ewa Drzyzga.
To chyba dopiero w 3 serii lub jeszcze w 2 - nie wiem dokÂładnie...

A w pewnym artykule wyczytaÂłem, Âże w jednym z odcinkĂłw bĂŞdÂą "Rozmowy w toku", w ktĂłrych bĂŞdzie uczestniczyĂŚ Frania Maj. :> OczywiÂście goÂścinnie wystÂąpi Ewa Drzyzga.