No niestety dzisiaj Anity ani widu ani sÂłychu

W sumie dobrze ze CiĂŞ omnĂŞÂła akcja z ANitÂą... ale z drugiej strony tak z dala od forumowych wieÂści to jeszcze gorzej...
Moderator: Łukasz
Nie ma za co. :wesoly:wÂłoch, michaek dziĂŞkujĂŞ wam za wytÂłumaczenie sprawy![]()
No tak, dla nas owszem waÂżna, ale dla Anity chyba coraz mniejTak mĂłwiÂłem o niespodziance na 28 marca bÂądÂź co bÂądÂź dla nas waÂżna data
Skad ja to znamTo wymaga doœÌ du¿ej iloœci pracy, a ja akurat zbytnio go nie mam.
Zaraz ....... czy ja dobrze kalkulujĂŞ ? 6 marca, to byÂł poniedziaÂłek nastĂŞpujÂący (nie bezpoÂśredniokamuii pisze: ehehehe widaĂŚ nasza Anita juÂż wyzdrowiaÂła i tonazdzwyczaj szybko bo 6 marca byÂła juÂż na imprezce
Nie znam, ale mam nadziejê, ¿e to nie ........ :evil2:Black Jack pisze:A có¿ to za cholerny typ?????/!!!!!!!!!!!!!
:dobani:I cĂłz to za fikuÂśny strĂłj???!!!!
No dobrze, ja mam te fotki, ale teraz kiedy klikn¹³em na Twój link i chcia³em otworzyÌ, powiêkszyÌ zdjêcie Anity wyskakiwa³o, to które tutaj pos³a³aœ :evil2:
A wiêc rozwi¹zanie plebiscytu ju¿ jutro. Jeœli Anita nie wygra, to bêdê pewien, ¿e wynik by³ z góry ustalony, bo niez³¹ akcjê promocyjn¹ przeprowadzi³emW g³osowaniu na Damê Sukcesu 2005 uczestniczyÌ bêdzie siedem kobiet, których sylwetki bêd¹ prezentowane w najbli¿szych dniach na ³amach "Gazety Wyborczej".
- MaÂłgorzata BrzeziĂąska
- Jolanta Frankowska
- Magdalena JakĂłbiec
- Magdalena Michalak
- Anita Werner
- MaÂłgorzata Wilk
- Joanna WoÂś
GÂłosy na DamĂŞ Sukcesu moÂżna oddawaĂŚ za pomocÂą drukowanych w Gazecie kuponĂłw z nazwiskami kandydatek, lub poprzez SMS-y o treÂści DAMA SUKCESU + imiĂŞ i nazwisko kandydatki (numer 7160, koszt 1,22 z VAT).
Na uczestnikĂłw gÂłosowania czekajÂą atrakcyjne nagrody. LaureatkĂŞ poznamy 10 marca podczas gali finaÂłowej.
A ja chĂŞtnie bym siĂŞ z niÂą przeszÂła, w koĂącu taki widok, to niecodzienny widok :evil2:He, he, he ... ja bym siĂŞ nie pokazywaÂł na tego typu bieliÂźnianych imprezach
Raczej jakby konno jeŸdzi³a.Black Jack '62 pisze:jak gdyby pretendowa³a do g³ównej roli ¿eùskiej w Matrixsie :evil2:
Użytkownicy przeglądający to forum: Efcia, Google [Bot] i 19 gości