Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

NiektĂłrzy duuuÂżo wczesniej mieli te udogodnienia :]

No niestety dzisiaj Anity ani widu ani sÂłychu :( Michaek fajie ze wrĂłciÂłeÂś :D
W sumie dobrze ze CiĂŞ omnĂŞÂła akcja z ANitÂą... ale z drugiej strony tak z dala od forumowych wieÂści to jeszcze gorzej...
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak, czasem lepiej nie wiedzieÌ nic, ni¿ wiedzieÌ tylko czêœÌ :? Niepe³na wiedza mo¿e zabiÌ :/ A nita napêdzi³a nam niez³ego stracha w zesz³y pi¹tek!

wÂłoch, michaek dziĂŞkujĂŞ wam za wytÂłumaczenie sprawy :smile:
I jak? Teraz lepiej wyglÂądam, tzn. mĂłj profil? :evil2: :wink:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Funckyrella pisze:wÂłoch, michaek dziĂŞkujĂŞ wam za wytÂłumaczenie sprawy :smile:
ProszĂŞ bardzo. :mrgreen:
Funckyrella pisze:I jak? Teraz lepiej wyglÂądam, tzn. mĂłj profil? :evil2: :wink:
Oj, trochê ró¿u dosz³o :evil2:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Jak dla mnie to nic nie zmieniÂło. Funkyrella to nie Funkyrell. :D
Ciekaw jestem czy Anita zagoÂści jutro w Faktach?
Ja rĂłwnieÂż siĂŞ cieszĂŞ, Âże wrĂłciÂłem.
Wola³bym tu byÌ i widzieÌ na bie¿¹co co siê dzieje, ni¿ dostaÌ w pi¹tek po po³udniu sms-a o takiej treœci: "Anita zemdla³a podczas Faktów. Podobno to nic powa¿nego" I potem ¿yj prawie piêÌ dni z tak¹ niepewnoœcia.
wÂłoch, michaek dziĂŞkujĂŞ wam za wytÂłumaczenie sprawy :)
Nie ma za co. :wesoly:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

No tak Funckyrella to Funckyrella :D a Kamuii to Kamuii :evil2: i wszystko wiadomo :D

Ehhh no i tak siĂŞ wÂłasnie tworzy psychoza :D Anna J powiedziaÂła "Âźle siĂŞ poczuÂła" my z tego zrobiliÂśmy zasÂłabniĂŞcie a informator Michaeka zemdlenie :D:D

A Anicie zupeÂłnie co innego dolegaÂło :D to jest skutek dezinformacji panujÂącej w TVN :evil: dobrze ze sÂą takie osoby jak ***** :D ktĂłre nie trzymaja fanĂłw w niepewnosci :D

btw ciekawe czy wszyscy mamy tego samego informatora :> ???
PSS Michaek Ty jakieÂś 2 miechy temu mĂłwiÂłeÂś coÂś o niespodziance :> ??? :D
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Tak mówi³em o niespodziance na 28 marca b¹dŸ co b¹dŸ dla nas wa¿na data. I s³owa dotrzymujê. Jednak po tym jak ostatnio rozrosla siê strona kamuii mo¿e byÌ trudno nawet jej dorównaÌ. To wymaga doœÌ du¿ej iloœci pracy, a ja akurat zbytnio go nie mam. Niespodzianka mo¿e mieÌ trochê mniejszy wymiar. Jednak ju¿ przepisalem(bo mi skaner zacz¹³ nawalaÌ) wiêkszoœÌ artyku³ów, które mia³em w kolekcji, uda³o mi siê zdobyÌ pewne informacjê nt cyfry(jak dobrze pójdzie to bêdzie nawet caps, ale nie zapeszam). Zmieni siê te¿ wyl¹d strony, ale nie ma siê co rewolucji spodziewaÌ. Wiêcej nie powiem, bo i tak ju¿ prawie wszystko powiediza³em.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Michaek, ÂżyczĂŞ Ci, Âżeby Twoje plany nie wziĂŞÂły w Âłeb :D
No a kaÂżda nowa informacja o Anicie jest dla nas na wagĂŞ zÂłota oczywiÂście :D

Funcky, gdybym wiedziaÂł, Âże tak bardzo Ci zaleÂży, na tym, by mieĂŚ to oznaczenie w profilu, to bym ci powiedziaÂł co i jak, a tak teraz niechcÂący przyczepiÂłaÂś mi gĂŞbĂŞ zwyrodnialca, ktĂłry nie dzieli siĂŞ z TobÂą informacjami :/ :wink:
Tak mĂłwiÂłem o niespodziance na 28 marca bÂądÂź co bÂądÂź dla nas waÂżna data
No tak, dla nas owszem waÂżna, ale dla Anity chyba coraz mniej :wink:

A na 28 marca mam juÂż nawet avatara, ale to pĂłki co tajemnica :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

To wymaga doœÌ du¿ej iloœci pracy, a ja akurat zbytnio go nie mam.
Skad ja to znam :(

Hehehe w kaÂżdym razie powodzenia :D ja niedÂługo teÂż coÂś szykuje :D ale to tylko taki up date :]

A propos up date'u :evil2: BLAAAACKY GDZIE JESTEÂŚ ???? :evil2:
ehehehe widaĂŚ nasza Anita juÂż wyzdrowiaÂła i tonazdzwyczaj szybko :] bo 6 marca byÂła juÂż na imprezce :D
I zobacz Blacky :D:D nie sama najwyraÂźniej :evil2:

Obrazek

Ehehe ale pocieszĂŞ CiĂŞ :D Âże na reszcie fote ktĂłre sÂą TUTAJ jest sama :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A có¿ to za cholerny typ?????/!!!!!!!!!!!!!
I cĂłz to za fikuÂśny strĂłj???!!!! :lol: :evil2:

No wybornie Kamuii, Âże czuwasz - ja ten serwis przeglÂądaÂłem codziennie, tylko nie zrobiÂłem tego akurat wczoraj :/

No i Âświetnie, Âże Anitka Âświetnie siĂŞ bawi, kiedy powinna pracowaĂŚ :mad:
A myÂśmy myÂśleli, Âże ona na wyjeÂździe :/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

To byÂło w poniedziaÂłek, wiĂŞc wcale nie jest powiedziane, Âże nie wyjechaÂła :]
PoniewaÂż we wtorek widzieliÂśmy jÂą poraz ostatni :]
kamuii pisze: ehehehe widaĂŚ nasza Anita juÂż wyzdrowiaÂła i tonazdzwyczaj szybko bo 6 marca byÂła juÂż na imprezce
Zaraz ....... czy ja dobrze kalkulujê ? 6 marca, to by³ poniedzia³ek nastêpuj¹cy (nie bezpoœrednio :D ) po tym ,,tragicznym'' w skutkach pi¹tku, kiedy Anitê odwiedzi³a spektakularna grypa ¿o³¹dkowa? :>
W poniedziaÂłek imprezowaÂła, a we wtorek byÂła w Âświetnej formie w Poradku :>
Ale dziewczyna ma zdrowie :D
Przejrza³am w³a¶nie zasoby kapif z tej imprezy, na której prezentowano modê - stroje k±pielowe dla pañ i gor±cych PANÓW :D :D i nie dziwiê siê Anicie, ¿e (zw³aszcza przez wzgl±d na p³eæ ,,brzydsz±'') zdecydowa³a siê pój¶æ na ten pokaz :evil2: :wink:
Black Jack pisze:A có¿ to za cholerny typ?????/!!!!!!!!!!!!!
Nie znam, ale mam nadziejĂŞ, Âże to nie ........ :evil2:
I cĂłz to za fikuÂśny strĂłj???!!!!
:dobani:

Blacky :hyhy: JuÂż wiesz jak mĂłgÂłbyÂś zrobiĂŚ na Anicie wraÂżenie :hyhy:
Udaj siĂŞ czym prĂŞdzej po bieliznĂŞ Atlantic :evil2: :evil2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Jednak bêdzie w faktach, bo siedzi na stanowisku :D Fryzura jak na za³¹czonym wy¿ej obrazku i czarny sweter zarzucony na ramiona, rozmawia w³aœnie na 2 telefony :lol:

He, he, he ... ja bym siĂŞ nie pokazywaÂł na tego typu bieliÂźnianych imprezach :? Tylko nie zrozumiejcie tego tak, jak gdybym nie nosiÂł bielizny :evil2:
W dodatku Anita odstroi³a siê jak ... :roll: jak gdyby pretendowa³a do g³ównej roli ¿eùskiej w Matrixsie :evil2:
kamuii pisze:Ehehe ale pocieszĂŞ CiĂŞ :D Âże na reszcie fote ktĂłre sÂą TUTAJ jest sama :D
No dobrze, ja mam te fotki, ale teraz kiedy klikn¹³em na Twój link i chcia³em otworzyÌ, powiêkszyÌ zdjêcie Anity wyskakiwa³o, to które tutaj pos³a³aœ :evil2:

A pamiĂŞtacie o plebiscycie ''ÂŁĂłdzka Dama Sukcesu'' :?:
Dzis nawet ''zmoletowaÂłem'' pewnego autostopowicza, mĂłwiÂąc mu, Âże jeÂśli wyÂśle sms'a moÂże wygraĂŚ Chevroleta Sparka :evil2: UwierzyÂł i wysÂłaÂł :evil2: Podobnie jak kilku moich kumpli :evil2:
W gÂłosowaniu na DamĂŞ Sukcesu 2005 uczestniczyĂŚ bĂŞdzie siedem kobiet, ktĂłrych sylwetki bĂŞdÂą prezentowane w najbliÂższych dniach na Âłamach "Gazety Wyborczej".
- MaÂłgorzata BrzeziĂąska
- Jolanta Frankowska
- Magdalena JakĂłbiec
- Magdalena Michalak
- Anita Werner
- MaÂłgorzata Wilk
- Joanna WoÂś
GÂłosy na DamĂŞ Sukcesu moÂżna oddawaĂŚ za pomocÂą drukowanych w Gazecie kuponĂłw z nazwiskami kandydatek, lub poprzez SMS-y o treÂści DAMA SUKCESU + imiĂŞ i nazwisko kandydatki (numer 7160, koszt 1,22 z VAT). :D
Na uczestnikĂłw gÂłosowania czekajÂą atrakcyjne nagrody. LaureatkĂŞ poznamy 10 marca podczas gali finaÂłowej.
A wiêc rozwi¹zanie plebiscytu ju¿ jutro. Jeœli Anita nie wygra, to bêdê pewien, ¿e wynik by³ z góry ustalony, bo niez³¹ akcjê promocyjn¹ przeprowadzi³em :D
MoÂżna przypuszczaĂŚ, Âże Anita nie wybiera siĂŞ na tĂŞ imprezĂŞ, skoro dziÂś pojawiÂła siĂŞ w pracy, to znaczy to pewnie tyle, Âże w faktach bĂŞdzie teÂż jutro :/
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

O rety, bĂŞdzie? :super:
Ale nie widziaÂłam jej przygotowaĂą :/
Trzymajmy kciuki, Âżeby wszystko poszÂło gÂładko dzisiaj :wink:

Ale jeÂśli ma jeszcze te poniedziaÂłkowe widoki w pamiĂŞci, to bĂŞdzie wystrzaÂłowo :wink:
He, he, he ... ja bym siĂŞ nie pokazywaÂł na tego typu bieliÂźnianych imprezach
A ja chĂŞtnie bym siĂŞ z niÂą przeszÂła, w koĂącu taki widok, to niecodzienny widok :evil2:
ObrazekObrazek :P
michaek
Bywalec
Bywalec

Black Jack '62 pisze:jak gdyby pretendowa³a do g³ównej roli ¿eùskiej w Matrixsie :evil2:
Raczej jakby konno jeÂździÂła.
No zdrĂłwko to Anita ma.
OglÂądam TVN 24 i tu nagle ta draÂżniÂąca muzyka z FaktĂłw, CiÂągle nie mogĂŞ siĂŞ z powrotem przyzwyczaiĂŚ do tej 16:00
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

DziÂś tylko 3 capsy... :)

ObrazekObrazek
Obrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »