Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Jezu TVN_FANie mam nadziejĂŞ Âże nie chcesz by Justyna przestaÂła prowadziĂŚ FAKTY tvn :?:
No o ile wczorajsze Fakty ocenialiœmy zgodnie (no prawie) na 10/10 o tyle dziœ to jest 7/10.Fuzja tych banków (a w³aœciwie jej brak) to nie by³ taki news ¿eby wymaga³ komentarza dwóch reporterów.No ale tu dyskutujemy o Justynie wiêc Justyna oczywiœcie bez zarzutu poprowadzi³a Fakty.Jednak przecie¿ Justyna (tak mi siê przynajmniej wydaje) mo¿e podj¹Ì decyzjê o niedawaniu komentarza reportera.Nie zrobi³a tego wiêc to jest spory b³¹d.
No to moÂże punty :wink: :

Prowadzenie 9/10
FAKTY tvn 7/10
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

salladyn pisze:Jezu TVN_FANie mam nadziejĂŞ Âże nie chcesz by Justyna przestaÂła prowadziĂŚ FAKTY tvn :?:
Nie, nie spokojnie :P ChciaÂłbym, Âżeby siĂŞ nie okazaÂło, Âże Justyna bĂŞdzie zapierniczaĂŚ tydzieĂą w tydzieĂą w Faktach bez moÂżliwoÂści pokazania siĂŞ w M24. O to mi chodziÂło :wink:
pawell pisze:To jest wina wszystkich co przygotowywali dzisiejsze "Fakty", a w szczegĂłlnoÂści prowadzÂącego, ktĂłry wszysko to "ogarnia"... Raczej Roman nie zadzwoniÂł do Justyny i nie powiedziaÂł Âże dziÂś da komentarz do materiaÂłu o fuzji bankĂłw, a i pewnie czas trwania teÂż byÂł ustalony moÂże teÂż tekst wczeÂśniej byÂł przedstawiony Justynie. WiĂŞc jak wina to wszystkich, a nie tylko jednego to jest praca zespoÂłowa. MoÂże poprostu zrobili o jeden materiaÂł za duÂżo i nie przewidzieli ze tak wyjdzie.

Dobra PaweÂł...zgadzam siĂŞ z TobÂą. MoÂże siĂŞ Âźle wyraziÂłem, rzeczywiÂście to praca zbiorowa. :mrgreen:
pawell pisze:I nie odbiezcie to jako atak (nie zapomnijcie Âże ja tez jestem fanem StyÂśki)...

PaweÂł - nie martw siĂŞ !! My jesteÂśmy tolerancyjnymi fanami - gdzie indziej zostaÂłbyÂś juÂż wyklĂŞty :mrgreen: :wesoly: :P
ZIMA
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

TVN_FAN pisze:(...)ChciaÂłbym, Âżeby siĂŞ nie okazaÂło, Âże Justyna bĂŞdzie zapierniczaĂŚ tydzieĂą w tydzieĂą w Faktach bez moÂżliwoÂści pokazania siĂŞ w M24. O to mi chodziÂło :wink:
Pewnie tak nie bêdzie, bo prawdopodobnie Styœka bêdzie prowadziÌ "Fakty" na zmianê. Najpierw chyba z Marciniakiek, który prawdopodobnie zast¹pi Rymana, a póŸniej z Durczokiem. :] Wiêc w ten tydzieù kiedy jej nie bêdzie w g³ównym wydaniu "Faktów" bêdzie siê pojawiaÌ w "Magazynie 24 godziny". :P :D
TVN_FAN pisze:PaweÂł - nie martw siĂŞ !! My jesteÂśmy tolerancyjnymi fanami - gdzie indziej zostaÂłbyÂś juÂż wyklĂŞty :mrgreen: :wesoly: :P
AleÂż dziĂŞkuje bardzo za kolejnÂą - drugÂą szansĂŞ. :wink: :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze: Pewnie tak nie bêdzie, bo prawdopodobnie Styœka bêdzie prowadziÌ "Fakty" na zmianê. Najpierw chyba z Marciniakiek, który prawdopodobnie zast¹pi Rymana, a póŸniej z Durczokiem. :] Wiêc w ten tydzieù kiedy jej nie bêdzie w g³ównym wydaniu "Faktów" bêdzie siê pojawiaÌ w "Magazynie 24 godziny". :P :D
PiszÂąc to - myÂślaÂłem raczej o tym okresie przejÂściowym - do momentu przyjÂścia Durczoka. Bo po tym fakcie to wiadomo, Âże bĂŞdÂą na zmianĂŞ prowadziĂŚ.
pawell pisze:AleÂż dziĂŞkuje bardzo za kolejnÂą - drugÂą szansĂŞ. :wink: :D :D
kolejnÂą dostaÂłeÂś - a czy bĂŞdzie nastĂŞpna ?? :wesoly: to nawet jeden Pan BĂłg nie wie :wesoly:
ZIMA
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

Co siĂŞ odwlecze to nie uciecze jak to sie mĂłwi. Nie ma sie co martwiĂŚ jutro ten "dzisiejszy" materiaÂł w Faktach zobaczymy jak nas zapewniÂła StyÂśka. :D

A co do Jej prowdzenia to zgadzam sie z Pawllem. Pewnie nic siĂŞ nie zmieni, tylko ktos zastÂąpi Rymana az do przyjscia durczoka. Mozna sie spodziewac nawet Grzecha. :P
....w świecie Faktów....
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

TVN_FAN pisze:ChciaÂłbym, Âżeby siĂŞ nie okazaÂło, Âże Justyna bĂŞdzie zapierniczaĂŚ tydzieĂą w tydzieĂą w Faktach bez moÂżliwoÂści pokazania siĂŞ w M24. O to mi chodziÂło :wink:
Ja bym siĂŞ z tego cieszyÂł... bo chcĂŞ Justyny jak najwiĂŞcej na moim ekranie... ale za zapierniczaniem nie jestem.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Nie, nie , nie. KaÂżdy, ale nie Grzesiu. PrzecieÂż jest jeszcze PiotruÂś o kilka nieb lepszy.
gdzie indziej zostaÂłbyÂś juÂż wyklĂŞty
:D i tylko tyle. :wink:
PiszÂąc to - myÂślaÂłem raczej o tym okresie przejÂściowym - do momentu przyjÂścia Durczoka. Bo po tym fakcie to wiadomo, Âże bĂŞdÂą na zmianĂŞ prowadziĂŚ.
Zobaczymy. Durczok moÂże nie bĂŞdzie prowadziĂŚ co dwa tygodnie FaktĂłw, a myÂślĂŞ, Âże juÂż nie na pewno nie bĂŞdzie prowadziĂŚ ich od poniedziaÂłku do piÂątku. On bĂŞdzie rĂłwnieÂż szefem FaktĂłw. A to nakÂłada na niego troche obowiÂązkĂłw. OprĂłcz tego Durczok pracuje w RMF Fm. Poza tym on nie siedzi caÂły czas w Warszawie. JeÂśli robiÂłby to wszystko to miaÂłby mĂłwiÂąc delikatnie mocno napiĂŞty kalendarz. MoÂże wiĂŞc od czasu do czasu bĂŞdziemy widzieĂŚ w Faktach czĂŞÂściej JustynĂŞ (kosztem Magazynu 24h) albo jakiegoÂś III prowadzÂącego w ciÂągu tygodnia. No chyba, Âże Durczok zamierza siĂŞ ÂścigaĂŚ z PoradÂą, ktĂłry przesiedzi dÂłuÂżej w pracy. :lol:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

1. Dzisiejsza wpadka by³a oczywiœcie win¹ zarówno Justyny jak i reszt zespó³u :]

Akurat Roman M miaÂł w tym najmniejszy udziaÂł :evil2:
SÂądze ze raczej wydawca siĂŞ nie spisaÂł, itp... juÂż widze jak ktoÂś za to beknie :D
SÂądze teÂż Âże jak by przedÂłuÂżyli o te 3 minuty to teÂż by siĂŞ nic nie staÂło...

A przepraszam nie nadali by bloku reklamowego i poÂłowa ludnoÂści polki by umarÂła zapewne z Âżalu :| ...

2.SÂądze ze DUrczok akurat bĂŞdzie prowadzuÂł w tygodniu bo on miaÂł w TVP weekendy w kontrakcie zapisane jako wolne dla rodziny i na pewno z tego nei zrezygnuje... :D bĂŞdÂą pewnie tak jak z Rymanem co 2 tydzien prowadziĂŚ ;)

3. Justyna znowu dzisiaj szarma marynarka :D wspominaÂła o nich nawet w tym programie o faktach oupppss o Justynie :evil2: na Tvn Style ;)
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Dzisiejsze Fakty:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

O H. Bielickiej niemal na samym koĂącu :[
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

:: Kamil pisze:Dzisiejsze Fakty:O H. Bielickiej niemal na samym koĂącu :[
jakby mieli gotowy materiaÂł o pani Hani, napewno by go pokazali wczeÂśniej ... O ktĂłrej zmarÂła, ile mieli czasu na przygotowanie?, ale wtedy to napewno by siĂŞ nie wyrobili hehe bo
miaÂłem wraÂżenie Âże FAKTY dziÂś znowu w wielkim poÂśpiechu pokazane, no ale to pewnie przez ten zalegÂły materiaÂł ...
Stysia spisaÂła siĂŞ jak zwykle :spoko: ... wyglÂądaÂła dziÂś uroczo w tym naszyjniku :mrgreen:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Ej co jest grane ?? ?? ?? ?? CzyÂżby jednak moje czarne myÂśli siĂŞ potwierdzaÂły ?? :( I Justyny w M24 prĂŞdko nie zobaczymy ?? :roll: Ciekawe tylko jak dÂługo Bogdan Rymanowski bĂŞdzie w Magazynie. PrzecieÂż od zawsze M24 to byÂła DOMENA Justyny Pochanke... .
ZIMA
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

WejdÂź sobie tutaj:

[url=http://]http://www.tvn24.pl/350120,magazyn.html[/url]

Pisze, ¿e od poniedzia³ku do czwartku Bogdan prowadzi g³ówne wydanie, w pi¹tek prowadzi £ukasz Grass. Justyna prowadzi wydanie popo³udniowe.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:Justyna prowadzi wydanie popoÂłudniowe
:shock: :shock: :shock: Co mo¿na wobec takiej decyzji powiedzieÌ ?? Có¿...nowe doœwiadczenie dla Justyny, powrót do korzeni :) i jakaœ tam radoœÌ 8) dla Fanów Justyny i serialu "Na Wspólnej" :D
Wiadomo dlaczego :P
ZIMA
pawell

Post autor: pawell »

w³och pisze:(...)Pisze, ¿e od poniedzia³ku do czwartku Bogdan prowadzi g³ówne wydanie, w pi¹tek prowadzi £ukasz Grass. Justyna prowadzi wydanie popo³udniowe.
Ooo StyÂśka w popoÂłudniowym magazynie. :roll: No to napewno wtedy gdy byÂła w nim to byÂło zaplanowane Âże bĂŞdzie prowadziĂŚ. :roll: Moze bedzie czasem po 21 jak Ryman bedzie przygotowywaÂł swĂłj program ?? :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Wtedy gdy byÂła o 17 na pewno nie byÂło to zaplanowane, bo miaÂła byĂŚ o 21. O 17 raczej wypadÂło jej zastĂŞpstwo. Wtedy brakowaÂło Piotra, myÂślĂŞ, Âże to on miaÂł prowadziĂŚ ten M24 o 17.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
ODPOWIEDZ