A czemu w innych stacjach nie ma dobranocek? - Nasz profil jest trochĂŞ inny. W tym czasie mamy takie programy jak "Detektywi", "Rozmowy w toku", a potem "Fakty" - tÂłumaczy Andrzej SoÂłtysik, rzecznik TVN.
Dzieci to nie przekonuje. - Chcemy mieĂŚ wiĂŞcej dobranocek! - mĂłwiÂą krĂłtko.
Gazety codzienne w Polsce
Moderator: Łukasz
GÂłupota SE nie zna granic. Pytali nawet SoÂłtysika czy bĂŞdzie dobranocka w TVN, a on im odpowiedziaÂł tak:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Hm... dlaczego akurat gÂłupota ?? :? nie widzĂŞ w tym nic zÂłego ze zapytali. :] A i tak pewnie juÂż znali odpowiedÂź...
Pozatym jak dzieci chc¹ wiêcej bajek to niech sobie prze³¹cz¹ na kana³y dla dzieci typu Mini Mini (czy jakoœ tak) tam chyba od 7 do 20 s¹ bajki... :]

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

No ja nie wiem czy znali...wÂłoch pisze:Dla mnie gÂłupie, bo znali odpowiedÂź. A jak wiem, to nie pytam.

wÂłoch pisze:Pawlle nie wszystkie dzieci majÂą mini mini.
No to juÂż nie moja sprawa... pretensje niech majÂą do TVP, ktĂłra daje te dobranocki o porze jakiej jej siĂŞ podoba i to jeszcze krĂłtkie...

Dzisiaj FAKT przesadziÂł.... za dzisiejszÂą akcje sama nadaÂła bym im hiene roku
Najwidoczniej wczoraj byÂł pogrzeb tego maÂłego OSkara ktĂłrego zabiÂł ojczym i te skur****ny nie dosĂŚ Âże oczywiÂście weszÂły na pogrzeb to jeszcze w Âśrodku numeru umieÂścili zdjecia tego skatowanego macla w trumnie...
Nie byÂłam wstanie na to patrzeĂŚ i od razu odÂłoÂżyÂłam gazetĂŞ...
HienowatoœÌ w najgorszym wydaniu

Najwidoczniej wczoraj byÂł pogrzeb tego maÂłego OSkara ktĂłrego zabiÂł ojczym i te skur****ny nie dosĂŚ Âże oczywiÂście weszÂły na pogrzeb to jeszcze w Âśrodku numeru umieÂścili zdjecia tego skatowanego macla w trumnie...
Android <3
ZdjĂŞcie tej skatowanej dzieciny w tym...tym... to juÂż wuraz najwiĂŞkszego chamstwa i ÂświĂąstwa. :mad:kamuii pisze:Dzisiaj FAKT przesadziÂł.... za dzisiejszÂą akcje sama nadaÂła bym im hiene roku![]()
I pomyÂśleĂŚ, Âże to Fakt najbardziej krzyczaÂł jak SE zamieÂściÂł zdjĂŞcia zastrzelonego W.Milewicza. WSTYD !!
ZIMA
Nie da siĂŞ opisaĂŚ i nazwaĂŚ odpowiednio tego czegoÂś najgorszy szmatÂławiec na naszym rynku.TVN_FAN pisze:ZdjĂŞcie tej skatowanej dzieciny w tym...tym... to juÂż wuraz najwiĂŞkszego chamstwa i ÂświĂąstwa. :mad:

Najlepiej na kogoÂś krzyczeĂŚ a samemu robiĂŚ co siĂŞ chce... To nie pierwszy taki przypadek kiedys na forum salladyn pisaÂł Âże "Fakt" opublikowaÂł zamordowanego mĂŞÂżczyznĂŞ...TVN_FAN pisze:I pomyÂśleĂŚ, Âże to Fakt najbardziej krzyczaÂł jak SE zamieÂściÂł zdjĂŞcia zastrzelonego W.Milewicza. WSTYD !!

Fuckt
Trzeba to nazwaĂŚ po imieniu.To jest skurwysyĂąstwo.JeÂśli ktoÂś to nazwie dziennikarstwem to chyba powinien sam sobie napluĂŚ w twarz.Nawet nie jestem wÂściekÂły.Jestem wobec tego bezradny.Powinni karaĂŚ wysokimi grzywnami za takie coÂś.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!

No tak to handlowanie jest bardzo nie Âładne

Ale "Fakt" jest beznadziejny. :/ DziÂś zaatakowali miesiĂŞcznik "Press" za to, Âże napisaÂł prawdĂŞ. :?
Chodzi o tÂą akcjĂŞ z wielorybem, Âże pÂłyn¹³ Wis³¹, aÂż znalazÂł siĂŞ w Warszawie. :devil: Taka gÂłupota to tylko w "Fakcie". :/ A to napisaÂł "Press" w nowym numerze >>> http://www.press.pl - klikamy w okÂładkĂŞ nowego nr i w Wieloryb z WisÂły wyjĂŞty – „Fakt” zmyÂśla teksty i podstawia do nich autentyczne osoby.
A szmatÂławiec "Fakt" odpisaÂł dziÂś: Na komary tylko Press - Komary nie bojÂą siĂŞ maÂści, ÂśmierdzÂących Âżeli, sprajĂłw ani duszÂących kadzideÂłek. Jaki jest wiĂŞc na nie najskuteczniejszy sposĂłb? Fakt sprawdziÂł - najlepiej wybija siĂŞ je niskonakÂładowym miesiĂŞcznikiem "Press". To Âśliskie i przysiĂŞÂżkie pisemko wieloryba nie jest w stanie zabiĂŚ, ale na komara okazuje siĂŞ byĂŚ w sam raz.
I w ka¿dym artykule w którym atakuj¹ inn¹ gazetê pisz¹, ze jest niskonak³adowa - nie liczy siê iloœÌ, ale jakoœÌ. A "Fakt" taki ju¿ jest, ¿e pisze tylko same g³upoty no ale naszczêœcie sa lepsze gazety od tego bukowca.
Chodzi o tÂą akcjĂŞ z wielorybem, Âże pÂłyn¹³ Wis³¹, aÂż znalazÂł siĂŞ w Warszawie. :devil: Taka gÂłupota to tylko w "Fakcie". :/ A to napisaÂł "Press" w nowym numerze >>> http://www.press.pl - klikamy w okÂładkĂŞ nowego nr i w Wieloryb z WisÂły wyjĂŞty – „Fakt” zmyÂśla teksty i podstawia do nich autentyczne osoby.
A szmatÂławiec "Fakt" odpisaÂł dziÂś: Na komary tylko Press - Komary nie bojÂą siĂŞ maÂści, ÂśmierdzÂących Âżeli, sprajĂłw ani duszÂących kadzideÂłek. Jaki jest wiĂŞc na nie najskuteczniejszy sposĂłb? Fakt sprawdziÂł - najlepiej wybija siĂŞ je niskonakÂładowym miesiĂŞcznikiem "Press". To Âśliskie i przysiĂŞÂżkie pisemko wieloryba nie jest w stanie zabiĂŚ, ale na komara okazuje siĂŞ byĂŚ w sam raz.
I w ka¿dym artykule w którym atakuj¹ inn¹ gazetê pisz¹, ze jest niskonak³adowa - nie liczy siê iloœÌ, ale jakoœÌ. A "Fakt" taki ju¿ jest, ¿e pisze tylko same g³upoty no ale naszczêœcie sa lepsze gazety od tego bukowca.

-
- Czasem tu wpada
Fakt uwaÂża sie za jedynÂą slusznÂą gazete. SzczycÂą sie najwiekszym nakladem w Polsce. Niestety niczym innym ten szmatÂławiec nie moÂże sie chwaliĂŚ bo na pewno nie tym Âże codziennie robi wode z mozgu Polakom mowiÂąc im Âże oczy jakiegos faceta uzdrawiaja albo Âże wieloryb plynie w gĂłre WisÂły. po prostu jak widze takie durne artykuly w tej gazecie to mi sie Âźle robi. JuÂż nawet "SE" mniejsze bzdury wypisuje.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Po wielorybie w WiÂśle :devil: "Fakt" wymyÂśliÂł sobie, Âże w pewnym jeziorze jest wĂłdka i to 30%. :devil: :devil: PisaÂła juÂż o tym 2 razy
, a chyba dziÂś "Gazeta Wyborcza" pisze, Âże jest to wyssane z palca, bo oczywiÂście tak jest. :/ RĂŞce opadajÂą gdy siĂŞ czyta takie beznadziejne historyjki w tym szmatÂławcu... :
Szczegó³y tu >>> http://wirtualnemedia.pl/document,,1216 ... Faktu.html

Szczegó³y tu >>> http://wirtualnemedia.pl/document,,1216 ... Faktu.html