Gazety codzienne w Polsce

Dyskusje o wszystkim, m.in. radiu, internecie i prasie.

Moderator: Łukasz

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

GÂłupota SE nie zna granic. Pytali nawet SoÂłtysika czy bĂŞdzie dobranocka w TVN, a on im odpowiedziaÂł tak:
A czemu w innych stacjach nie ma dobranocek? - Nasz profil jest trochĂŞ inny. W tym czasie mamy takie programy jak "Detektywi", "Rozmowy w toku", a potem "Fakty" - tÂłumaczy Andrzej SoÂłtysik, rzecznik TVN.

Dzieci to nie przekonuje. - Chcemy mieĂŚ wiĂŞcej dobranocek! - mĂłwiÂą krĂłtko.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Hm... dlaczego akurat g³upota ?? :? nie widzê w tym nic z³ego ze zapytali. :] A i tak pewnie ju¿ znali odpowiedŸ... :roll: Pozatym jak dzieci chc¹ wiêcej bajek to niech sobie prze³¹cz¹ na kana³y dla dzieci typu Mini Mini (czy jakoœ tak) tam chyba od 7 do 20 s¹ bajki... :]
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Dla mnie gÂłupie, bo znali odpowiedÂź. A jak wiem, to nie pytam.

Pawlle nie wszystkie dzieci majÂą mini mini.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
pawell

wÂłoch pisze:Dla mnie gÂłupie, bo znali odpowiedÂź. A jak wiem, to nie pytam.
No ja nie wiem czy znali... :roll:

wÂłoch pisze:Pawlle nie wszystkie dzieci majÂą mini mini.

No to juÂż nie moja sprawa... pretensje niech majÂą do TVP, ktĂłra daje te dobranocki o porze jakiej jej siĂŞ podoba i to jeszcze krĂłtkie... :roll: zresztÂą mnie ta sprawa nie interesuje bo nie oglÂądam dobranocek. :wink: :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Dzisiaj FAKT przesadziÂł.... za dzisiejszÂą akcje sama nadaÂła bym im hiene roku :evil:
Najwidoczniej wczoraj byÂł pogrzeb tego maÂłego OSkara ktĂłrego zabiÂł ojczym i te skur****ny nie dosĂŚ Âże oczywiÂście weszÂły na pogrzeb to jeszcze w Âśrodku numeru umieÂścili zdjecia tego skatowanego macla w trumnie...

Nie byÂłam wstanie na to patrzeĂŚ i od razu odÂłoÂżyÂłam gazetĂŞ...
HienowatoœÌ w najgorszym wydaniu
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:Dzisiaj FAKT przesadziÂł.... za dzisiejszÂą akcje sama nadaÂła bym im hiene roku :evil:
Najwidoczniej wczoraj byÂł pogrzeb tego maÂłego OSkara ktĂłrego zabiÂł ojczym i te skur****ny nie dosĂŚ Âże oczywiÂście weszÂły na pogrzeb to jeszcze w Âśrodku numeru umieÂścili zdjecia tego skatowanego macla w trumnie...

Nie byÂłam wstanie na to patrzeĂŚ i od razu odÂłoÂżyÂłam gazetĂŞ...
HienowatoœÌ w najgorszym wydaniu
ZdjĂŞcie tej skatowanej dzieciny w tym...tym... to juÂż wuraz najwiĂŞkszego chamstwa i ÂświĂąstwa. :mad:

I pomyÂśleĂŚ, Âże to Fakt najbardziej krzyczaÂł jak SE zamieÂściÂł zdjĂŞcia zastrzelonego W.Milewicza. WSTYD !!
ZIMA
pawell

TVN_FAN pisze:ZdjĂŞcie tej skatowanej dzieciny w tym...tym... to juÂż wuraz najwiĂŞkszego chamstwa i ÂświĂąstwa. :mad:
Nie da siĂŞ opisaĂŚ i nazwaĂŚ odpowiednio tego czegoÂś najgorszy szmatÂławiec na naszym rynku. :evil: jeszcze ich wydawca chce wprowadziĂŚ 2 gazete do naszego kraju prawdopodobnie bĂŞdzie to "Fakt II". :evil:
TVN_FAN pisze:I pomyÂśleĂŚ, Âże to Fakt najbardziej krzyczaÂł jak SE zamieÂściÂł zdjĂŞcia zastrzelonego W.Milewicza. WSTYD !!
Najlepiej na kogoÂś krzyczeĂŚ a samemu robiĂŚ co siĂŞ chce... To nie pierwszy taki przypadek kiedys na forum salladyn pisaÂł Âże "Fakt" opublikowaÂł zamordowanego mĂŞÂżczyznĂŞ... :evil:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Fuckt

Post autor: salladyn »

Trzeba to nazwaĂŚ po imieniu.To jest skurwysyĂąstwo.JeÂśli ktoÂś to nazwie dziennikarstwem to chyba powinien sam sobie napluĂŚ w twarz.Nawet nie jestem wÂściekÂły.Jestem wobec tego bezradny.Powinni karaĂŚ wysokimi grzywnami za takie coÂś.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

Obrazek

No tak to handlowanie jest bardzo nie ³adne :evil: ale w Polsce te¿ jest nie najgorzej z tym. :roll: Nawet sam "Fakt" nie raz dok³ada³ coœ z papie¿em, aby tylko podnieœÌ sprzeda¿. :evil: Wczoraj w tym szmat³awcu by³a reklama ¿e bêd¹ "Dowody œwiêtoœci Jana Paw³a II" i za ile - za 12 z³. :evil:
Monster
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Monster »

Obrazek

Strona e-fakt.pl, czyli oficjalna strona gazety "Fakt" bĂŞdzie wkrĂłtce chyba odÂświeÂżona.
I bardzo dobrze, bo do tej pory ta strona byÂła bardzo uboga w porĂłwnaniu z innymi stronami internetowymi polskich dziennikĂłw.
pawell

Chyba nie :> bo juÂż przerwa techniczna siĂŞ skoĂączyÂła. :] A strona rzeczywiÂście uboga i gÂłupia, ale jaki dziennik taka strona. :]
Monster
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Monster »

pawell pisze:jaki dziennik taka strona. :]
No wÂłaÂśnie... "Fakt"jest najwiĂŞkszym dziennikiem w Polsce i powinien mieĂŚ duÂżo lepszÂą stronĂŞ. :roll:
pawell

Ale "Fakt" jest beznadziejny. :/ DziÂś zaatakowali miesiĂŞcznik "Press" za to, Âże napisaÂł prawdĂŞ. :?

Chodzi o tÂą akcjĂŞ z wielorybem, Âże pÂłyn¹³ Wis³¹, aÂż znalazÂł siĂŞ w Warszawie. :devil: Taka gÂłupota to tylko w "Fakcie". :/ A to napisaÂł "Press" w nowym numerze >>> http://www.press.pl - klikamy w okÂładkĂŞ nowego nr i w Wieloryb z WisÂły wyjĂŞty – „Fakt” zmyÂśla teksty i podstawia do nich autentyczne osoby.

A szmatÂławiec "Fakt" odpisaÂł dziÂś: Na komary tylko Press - Komary nie bojÂą siĂŞ maÂści, ÂśmierdzÂących Âżeli, sprajĂłw ani duszÂących kadzideÂłek. Jaki jest wiĂŞc na nie najskuteczniejszy sposĂłb? Fakt sprawdziÂł - najlepiej wybija siĂŞ je niskonakÂładowym miesiĂŞcznikiem "Press". To Âśliskie i przysiĂŞÂżkie pisemko wieloryba nie jest w stanie zabiĂŚ, ale na komara okazuje siĂŞ byĂŚ w sam raz.

I w ka¿dym artykule w którym atakuj¹ inn¹ gazetê pisz¹, ze jest niskonak³adowa - nie liczy siê iloœÌ, ale jakoœÌ. A "Fakt" taki ju¿ jest, ¿e pisze tylko same g³upoty no ale naszczêœcie sa lepsze gazety od tego bukowca. :)
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Fakt uwaÂża sie za jedynÂą slusznÂą gazete. SzczycÂą sie najwiekszym nakladem w Polsce. Niestety niczym innym ten szmatÂławiec nie moÂże sie chwaliĂŚ bo na pewno nie tym Âże codziennie robi wode z mozgu Polakom mowiÂąc im Âże oczy jakiegos faceta uzdrawiaja albo Âże wieloryb plynie w gĂłre WisÂły. po prostu jak widze takie durne artykuly w tej gazecie to mi sie Âźle robi. JuÂż nawet "SE" mniejsze bzdury wypisuje.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
pawell

Po wielorybie w WiÂśle :devil: "Fakt" wymyÂśliÂł sobie, Âże w pewnym jeziorze jest wĂłdka i to 30%. :devil: :devil: PisaÂła juÂż o tym 2 razy :roll: , a chyba dziÂś "Gazeta Wyborcza" pisze, Âże jest to wyssane z palca, bo oczywiÂście tak jest. :/ RĂŞce opadajÂą gdy siĂŞ czyta takie beznadziejne historyjki w tym szmatÂławcu... :

Szczegó³y tu >>> http://wirtualnemedia.pl/document,,1216 ... Faktu.html
ODPOWIEDZ