Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Eureka, w koĂącu udaÂło mi siĂŞ uczyniĂŚ re-posta :lol:
Trzymajmy kciuki, Âżeby wszystko poszÂło gÂładko dzisiaj
Trzymaliœmy i posz³o g³adko, jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach :evil2: Dziêki ch³opaki :D

:smiech: :smiech: Fakty trwaÂły nieco ponad 11 minut :smiech:

Anita byÂła dziÂś wyjÂątkowo uwodzicielska :D
A jak j¹ bawi³o mówienie o g³oœnych imprezach w blokach i konfiskacie sprzêtu - pewnie nieraz doœwiadczy³a 'uprzejmoœci' uci¹¿liwych s¹siadów :evil2:
Raczej jakby konno jeÂździÂła.
Faktycznie, tylko, Âże zaÂłoÂżyÂła czarne bryczesy :evil2:

PS Funcky, Twoje ''urocze'' zdjÂątka z chÂłopcem w boxerkach znikÂły :evil2:
Zapodaj link, to Ci je na serwer wrzucĂŞ :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

PS Funcky, Twoje ''urocze'' zdjÂątka z chÂłopcem w boxerkach znikÂły :evil2:
Zapodaj link, to Ci je na serwer wrzucĂŞ :D
No nie :placze: taki facet znikÂł :evil2:
Ciekawe, czy Anicie wpadÂł teÂż w oko? :wink:
I ciekawe, czy siedziaÂła w pierwszym rzĂŞdzie na tym pokazie :?:
O :o juÂż sÂą dziĂŞki Black :D
ObrazekObrazek
Jak taki prezenter pojawi siĂŞ w TVN24, to bĂŞdĂŞ oglÂądaĂŚ na okrÂągÂło :D
(...) posz³o g³adko, jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach :evil2:
Wiem, z nieoficjalnych ÂźrĂłdeÂł, Âże Blackowi ta dzisiejsza fryzura Anity wcale siĂŞ nie podoba :D :evil2:

A w Faktach, z tego, co mi utkwiÂło to ,,ÂłabĂŞdzie idÂące gĂŞsiego' :D Szkoda, Âże do klatek :sad:
:smiech: :smiech: Fakty trwaÂły nieco ponad 11 minut :smiech:
KrojÂą, krojÂą, aÂż skrojÂą je na drobne, w caÂłoÂści - to kwestia czasu.
Ale zapowiedzi Anity by³y doœÌ d³ugie, tylko materia³ów by³o mniej, przytaczali krótkie wypowiedzi, jak np. tê cenzora Kurskiego :evil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

OglÂądam TVN 24 i tu nagle ta draÂżniÂąca muzyka z FaktĂłw, CiÂągle nie mogĂŞ siĂŞ z powrotem przyzwyczaiĂŚ do tej 16:00
To pewnie michaek dla ciebie byÂło to dzisiejsze zakoĂączenie faktĂłw i wyraÂźny nacisk Anity na zaakcentowanie faktu, iÂż ''kolejne fakty jutro o 16-stej'' :lol: Ja juÂż jestem z tym oswojony :] Jutro teÂż bĂŞdzie, a wiĂŞc wyjazd pewnie w przyszÂłym tygodniu.
Wiem, z nieoficjalnych ÂźrĂłdeÂł, Âże Blackowi ta dzisiejsza fryzura Anity wcale siĂŞ nie podoba
:lol: :lol: z nieoficjalnych ÂźrĂłdeÂł :?: A kto ci to zdradziÂł :?: :evil2: Faktycznie, nie przepadam za tym ''sukowatym image'm'' :/ Anita mogÂłaby chociaÂż przedziaÂłek sobie ''zafundowaĂŚ'' :D A najbardziej lubiĂŞ jÂą w rozpuszczonych :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

No nareszcie !!!!

Heheh wiele komentowania Anity nas nie omineÂło... Flash o 16 :evil: i Zajawka 10 min DP :D

KtĂłrej niestety nie widziaÂłam :(
No nic trzeba czekaĂŚ do poradka...
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O :o Jest forum, ale jeszcze chyba jakiÂś problem z ikonkami :>
Heheh wiele komentowania Anity nas nie omineÂło... Flash o 16 :evil: i Zajawka 10 min DP :D
Faktycznie sporo rozlegÂłych programĂłw do komentowania miaÂło miejsce :evil2:

Zajawka: 3 minuty zajawki wziê³y w ³eb, bo mia³em ma³y rozgardiasz w domu :/ czyli to pó³ z tego, co w sobotê widzieliœmy, co dane nam by³o zobaczyÌ.
Anita oczywiÂście piĂŞknie wyglÂąda, rozmowa byÂła bardzo ''uduchowiona'', mniej polityczna niÂż w zeszÂłej zajawce. Kamuii nic straconego, zobaczysz ten fragment w premierowym odcinku :wink:

No a piÂątkowe fakty, mimo iÂż tak krĂłtkie, to zrobiÂły na mnie spore wraÂżenie :D
OczywiÂście w duÂżej mierze byÂłem pod tak niewiarygodnym wraÂżeniem Anity, tego jak cudownie wyglÂądaÂła, jak fantastycznie poprowadziÂła fakty. Nie wiem, jak jej siĂŞ udaÂło wprowadziĂŚ taki magiczny nastrĂłj w tych 12 minutach? Fakty trwajÂą krĂłcej, a mi wydaÂły siĂŞ dziÂś byĂŚ dÂłuÂższymi, niÂż jeszcze ... chciaÂłem napisaĂŚ tydzieĂą temu :wink: ... dÂłuÂższymi niÂż np. 2 tygodnie temu.
Nie pamiêtam teraz konkretnie co mówi³a, ale bodaj ta zapowiedŸ o sprawach sejmowych by³a taka, jak za czasów g³ównych - dopracowany ka¿dy szczegó³, w pomys³owy sposób z³o¿one myœli - cudo.
No i oczywiœcie dope³nieniem idealnoœci programu by³ jej dzisiejszy wygl¹d :P Ta b³êkitna, czy turkusowa ... a nie :D morska bluzka podkreœlaj¹ca kolor oczu Anity w po³¹czeniu z tym eleganckim ¿akietem da³y piorunuj¹cy efekt :P Fryzura te¿ baaardzo ³adna - œwietny sk³adnik efektu ca³oœciowego :D Anita dziœ, a tydzieù temu, to 2 ró¿ne osoby. Nie tylko stan zdrowia mam na myœli, choÌ w du¿ej mierze, to on by³ zas³ug¹ tego, ¿e z Anity kipia³a energia, dobry nastrój i przede wszystkim radoœÌ :D Ten uœmiech na zakoùczenie ... cudo :P
Fakty s¹ krótsze, ale chyba raczej odby³o siê to kosztem materia³ów. Zamiast d³u¿szego reporta¿u jest tylko dos³owny cytat z postaci, wydarzenia i jeszcze do tego krótki komentarz, informacja przeczytana przez prowadz¹c¹ :D
Nie ma wielkiego powodu do radoÂści, ale maÂły powĂłd jest :wink:
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A ja mam capsy z piÂątku :P czekaÂłem aÂż forum bĂŞdzie dostĂŞpne :D :
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

PiĂŞkne capsy - naprawdĂŞ coÂś w tych faktach byÂło wyjÂątkowego :P Jak patrzĂŞ na fotki, to siĂŞ utwierdzam w tym przekonaniu :D

DziĂŞki pawell :D

No a ten tydzieĂą, to pewnie ubogi bĂŞdzie w AnitĂŞ :sad:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

CAPSY :]

Obrazek
Obrazek

I PiĂŞkny uÂśmiech :]

Obrazek

Ja mam inne zdanie niÂż Black Anita bardzo Âźle wyglÂądaÂła... bÂłada i dziwnie mĂłwiÂła :/
A we Flashu teÂż nic ciekawego :]
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Kolejna fabryka capsĂłw :D Super :D
Nie bÂądÂźmy okrutni, kamuii, przecieÂż Anita dobrze wyglÂądaÂła w piÂątek :D
Fakty s¹ krótsze, ale chyba raczej odby³o siê to kosztem materia³ów.
Zamiast dÂłuÂższego reportaÂżu jest tylko dosÂłowny cytat z postaci, wydarzenia i jeszcze do tego krĂłtki komentarz, informacja przeczytana przez prowadzÂącÂą :D
To prawda - jakby rzekÂła Anita :smile: - w piÂątek byÂły to: informacja o stanowisku koÂścioÂła w Polsce w kontekÂście lustracji w tym krĂŞgu i bodaj informacja o transferze posÂłanki PiS do PO, krĂłtko i w tle fakty odczytane przez AnitĂŞ.
ÂŚwietna teÂż zapowiedÂź o najbogatszym czÂłowieku Âświata, tu Anita rzekÂła: ,,bez niespodzianki - Bil Gates'' :D , a w Polsce, niespodzianka, nie zdradziÂła, Âże chodziÂło o Solorza - zakaz odgĂłrny? :D Dopiero z materiaÂłu dowiedzieliÂśmy siĂŞ o kogo chodziÂło :evil2:

No có¿, wtedy, kiedy Fakty trwa³y nieco ponad 15 minut wydawa³y siê krótkie i flashowe, co wiêc powiedzieÌ teraz, kiedy trwaj¹ nieca³e 12? :?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No ja wychodzĂŞ od pewnego czasu z zaÂłoÂżenia, Âże nigdy nie jest tak Âźle, Âże nie moÂże byĂŚ gorzej :?
WiĂŞc kwestia skrĂłcenia faktĂłw mnie nie dziwi :? JednakÂże wydaje mi siĂŞ, Âże zapowiedzi Anity staÂły siĂŞ paradoxalnie dÂłuÂższymi, w kaÂżdym bÂądÂź razie sÂą coraz ciekawsze :D

Mniej wiĂŞcej dziÂś przypada rocznica naszej - mojej i Anity- znajomoÂści :D MusiaÂłbym AnitĂŞ na jakieÂś taĂące zaprosiĂŚ z tej okazji Obrazek ;)
Odpada, mamy post :/
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

A có¿ to Obrazek przymiarka o Taùca z gwiazdami? :lol:
Co waÂżne w kwestii waszego ,,zapoznania'', to mnie posÂłuchaÂłeÂś, nawet twĂłj promotor nie miaÂł takiej siÂły perswazji jak ja :lol:
Mam zadatki na swatkĂŞ :roll: Ujjj...... chyba nie :(
Ale mimo to dziĂŞkuj mi, Âże dane byÂło ci poznaĂŚ AnitĂŞ :D
PamiĂŞtam jaki miaÂłeÂś wtedy dylemat, czy wysÂłaĂŚ Anicie Âżyczenia urodzinowe :D
Teraz juÂż nie masz oporĂłw, prawda? :D
Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Eric »

Anita prowadzi rozdanie nagrĂłd im. Dariusza Fikusa. Transmisja na Âżywo w tvn24.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Eric pisze: Anita prowadzi rozdanie nagrĂłd im. Dariusza Fikusa. Transmisja na Âżywo w tvn24.
ProwadziÂła, ale powinna byĂŚ laureatkÂą.
Przypadkiem w³¹czy³em. Niespodzianka, patrzê a tu na scenie Anita Werner w roli konferansjerki u boku Gaudena.
Ma bardzo dobry gÂłos dÂźwiĂŞczny i donoÂśny nadajÂący siĂŞ na tego typu imprezy.
Bardzo Âładnie wyglÂądaÂła. SpisaÂła siĂŞ i w tej roli.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Co?!!!!!!! No nie! Znowu coÂś przegapiliÂśmy :sad: WspaniaÂły prezent na rocznicĂŞ ,,zapoznania'' dla Blacka :sad:
Co to za impreza? Opowiedz proszê szczegó³y...... Co mówi³a, jak by³a ubrana, wrêcza³a komuœ nagrody, jakie nagrody???/!!!!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Co to za impreza?
To byÂła impreza dziennika "Rzeczpospolita".
Co mĂłwiÂła
W sumie niewiele. PrzedstawiaÂła sylwetki laureatĂłw i nominowanych.
A poza protokoÂłem padÂł z jej ust nawet dowcip: gwoli wyjaÂśnienia, w tych czarnych pudeÂłkach sÂą piĂłra. Kiedy laureaci weszli na scenĂŞ, Anita powiedziaÂła: to ja siĂŞ usunĂŞ na bok.
jak byÂła ubrana
Na czarno, spodnie i marynarka. WÂłosy w kitkĂŞ. WyglÂądaÂła naprawdĂŞ piĂŞknie.
wrĂŞczaÂła komuÂś nagrody
Nie. To by³o zadaniem red. nacz. dziennika "Rzeczpospolita" czyli Andrzeja Gaudena, który by³ sporo ni¿szy od Anity. Nominowani do nagrody byli m.in. redakcyjni koledzy Anity. Czyli m.in. M³odkowski (otrzyma³ nagrodê), Kolenda-Zalewska, Pa³asiùski i Miecugow (¿adne z tej trójki nie otrzyma³o g³ównej nagrody).
Poza Miecugowem, ktĂłrego Anita Werner obdarzyÂła takim uÂśmiechem – to lepsza nagroda niÂż jakaÂś statuetka - facet powinien paœÌ jej do stĂłp i bÂłagaĂŚ by prowadziÂła wszystkie moÂżliwe programy w TVN do koĂąca swoich dni
jakie nagrody???/!!!!
Coroczna Nagroda im. Dariusza Fikusa dla dziennikarzy.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ