O :o Jest forum, ale jeszcze chyba jakiÂś problem z ikonkami :>
Heheh wiele komentowania Anity nas nie omineÂło... Flash o 16

i Zajawka 10 min DP
Faktycznie sporo rozlegÂłych programĂłw do komentowania miaÂło miejsce :evil2:
Zajawka: 3 minuty zajawki wziê³y w ³eb, bo mia³em ma³y rozgardiasz w domu :/ czyli to pó³ z tego, co w sobotê widzieliœmy, co dane nam by³o zobaczyÌ.
Anita oczywiÂście piĂŞknie wyglÂąda, rozmowa byÂła bardzo ''uduchowiona'', mniej polityczna niÂż w zeszÂłej zajawce. Kamuii nic straconego, zobaczysz ten fragment w premierowym odcinku
No a piÂątkowe fakty, mimo iÂż tak krĂłtkie, to zrobiÂły na mnie spore wraÂżenie
OczywiÂście w duÂżej mierze byÂłem pod tak niewiarygodnym wraÂżeniem Anity, tego jak cudownie wyglÂądaÂła, jak fantastycznie poprowadziÂła fakty. Nie wiem, jak jej siĂŞ udaÂło wprowadziĂŚ taki magiczny nastrĂłj w tych 12 minutach? Fakty trwajÂą krĂłcej, a mi wydaÂły siĂŞ dziÂś byĂŚ dÂłuÂższymi, niÂż jeszcze ... chciaÂłem napisaĂŚ tydzieĂą temu

... dÂłuÂższymi niÂż np. 2 tygodnie temu.
Nie pamiêtam teraz konkretnie co mówi³a, ale bodaj ta zapowiedŸ o sprawach sejmowych by³a taka, jak za czasów g³ównych - dopracowany ka¿dy szczegó³, w pomys³owy sposób z³o¿one myœli - cudo.
No i oczywiÂście dopeÂłnieniem idealnoÂści programu byÂł jej dzisiejszy wyglÂąd

Ta b³êkitna, czy turkusowa ... a nie

morska bluzka podkreœlaj¹ca kolor oczu Anity w po³¹czeniu z tym eleganckim ¿akietem da³y piorunuj¹cy efekt

Fryzura teÂż baaardzo Âładna - Âświetny skÂładnik efektu caÂłoÂściowego

Anita dziœ, a tydzieù temu, to 2 ró¿ne osoby. Nie tylko stan zdrowia mam na myœli, choÌ w du¿ej mierze, to on by³ zas³ug¹ tego, ¿e z Anity kipia³a energia, dobry nastrój i przede wszystkim radoœÌ

Ten uÂśmiech na zakoĂączenie ... cudo

Fakty s¹ krótsze, ale chyba raczej odby³o siê to kosztem materia³ów. Zamiast d³u¿szego reporta¿u jest tylko dos³owny cytat z postaci, wydarzenia i jeszcze do tego krótki komentarz, informacja przeczytana przez prowadz¹c¹
Nie ma wielkiego powodu do radoÂści, ale maÂły powĂłd jest