Moderator: Łukasz
To Grzesiu Miecugow pod¹¿a na scenê?obie¿yœwiat pisze: Sami zinterpretujcie przedostatnie zdjêcie.
WARSZAWA ANITA WERNER TVN
Opis: Warszawa 13.03.2006 WrĂŞczenie Nagrody im. Dariusza Fikusa za rok 2005 w kategoriach TwĂłrca mediĂłw i TwĂłrca w mediach. Nz. prowadzÂąca Anita Werner
He, hePoza Miecugowem, ktĂłrego Anita Werner obdarzyÂła takim uÂśmiechem – to lepsza nagroda niÂż jakaÂś statuetka - facet powinien paœÌ jej do stĂłp i bÂłagaĂŚ by prowadziÂła wszystkie moÂżliwe programy w TVN do koĂąca swoich dni
SpisaÂła siĂŞ i w tej roli.
Hmm ... mhm: ciekawe, nie sÂądzĂŞ, Âże GrzeÂś :? Ale nie wykluczam.Ciekawi mnie tylko kto wytypowaÂł AnitĂŞ do prowadzenia takiej imprezy.
Masz racjê Kamuii, ale od czegoœ trzeba zacz¹ÌTa nagroda jest prezti¿owa ale jak to powiedzia³ nasz informator dla tego kto j¹ dostaje a nie dla tego kto prowadzi imprezê ...
Wiem :sad: i strasznie mnie o niepkoi, Âże ona spoczĂŞÂła na laurachkamuii pisze:ProwadzÂąc Flashe i tego typu imprezy na pewno siĂŞ podobnej nagrody nie doczeka :/ a szkoda bo staĂŚ jÂą na wiele na bardzo wiele...![]()
Och tak! To to ona potrafi robiĂŚ najlepiej - usuwaĂŚ siĂŞ na bok, bez sÂłowa sprzeciwu, Âżeby nie napisaĂŚ z wÂłasnej woliKiedy laureaci weszli na scenĂŞ, Anita powiedziaÂła: to ja siĂŞ usunĂŞ na bok.
Anita jest dziennikarkÂą na specjalne okazjegdyby ja szanowali i prowadzila by jakieÂś programy na swojÂą miarĂŞ... to nie a tak to i owszem powinna byÂła odmĂłwiĂŚ ...
I pĂłki co, robiChyba ze chce za Barbie robiĂŚ :]
Taaa, kolesiostwo. I si³¹ rzeczy, jak Anita bêdzie siê Miecugowa ''trzymaÌ'' to mo¿e i za flasha nagrodê dostanieA przyjaŸù miêdzy TVN24 a Rzep¹ kwitnie
Niektórzy twierdz¹, ¿e dobra by³a, ¿e sz³o jej prowadzenie tej imprezy, wiêc mo¿e dostanie jakie wyró¿nienie ...... hey, brakuje mi tu tej mojej ulubionej szyderczej mordki-ikonki :?No chyba ¿e dostanie nagrode w kategori konferansjer ...
I przypominajÂą sobie o niej jak o stylowej zastawie porcelanowej, kiedy nadchodzi jakieÂś swiĂŞto :? Szkoda, szkoda takiego talentu marnowaĂŚ na konferansjertwo :sad: Ale muszÂą byĂŚ i od tego ludzie.... mhm: MuszÂą? Nie chcÂą, ale muszÂąAnita jest dziennikarkÂą na specjalne okazje
Za to jej nie lubimy, prawdaOch tak! To to ona potrafi robiĂŚ najlepiej - usuwaĂŚ siĂŞ na bok, bez sÂłowa sprzeciwu, Âżeby nie napisaĂŚ z wÂłasnej woli
ju¿ wiemI si³¹ rzeczy, jak Anita bêdzie siê Miecugowa ''trzymaÌ'' to mo¿e i za flasha nagrodê dostanie
Dla Blacka to byÂła komfortowa sytuacja, bo jemu to juÂż niedÂługo czasu nie starczy na oglÂądanie tych dwĂłch Flashy, i tego jednego Poradka :?Ona za niedÂługo wogole moze przestaĂŚ byĂŚ dziennikarkÂą bo jÂą przesuÂą do prowadzenia tego typu imprez a odsunÂą nawet od Flashy i Poradka raz na 2 tygodnie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości