Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Erwin
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Erwin »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

O proszĂŞ. Nie ma jak to obrazek.
Sami zinterpretujcie przedostatnie zdjĂŞcie.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

A ile to trwaÂło???!!!!!
DziĂŞki za wszystko, za capsy za opis, to tak na otarcie Âłez :sad:
Wow :D Faktycznie piĂŞknie Anita piĂŞknie wyglÂądaÂła ... biedny Black :(
obieÂżyÂświat pisze: Sami zinterpretujcie przedostatnie zdjĂŞcie.
To Grzesiu Miecugow pod¹¿a na scenê? :D Oni zawsze tacy uhahani wzglêdem siebie :D :D
LubiÂą siĂŞ po prostu :D Chyba ....... :roll: po prostu :roll:

A przyjaŸù miêdzy TVN24 a Rzep¹ kwitnie :P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Jasna cholera. Zawsze maqm o tej godzinie w³¹czony TVN 24 i akurat dzisiaj coœ mnie nasz³o na ogl¹danie Faktów w TVN-ie, no a potem wy³¹czy³e. Mo¿e jutro bêdzie rano powtórka, ale ja i tak jej nie zobacze. Bedzie trzeba nagraÌ. :ranting: :x :x

--------
Od moderatora: MyÂślĂŞ, Âże kilka ikonek wystarczy na pokazanie, Âże jesteÂś wÂściekÂły. Nie trzeba pisaĂŚ ich aÂż siedem linijek.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 mar 2006, 20:35 przez michaek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Eric
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Eric »

WrĂŞczenie nagrĂłd trwaÂło niedÂługo gdzieÂś okoÂło 30 minut.

Tak przypadkiem prze³¹czy³em na tvn24 i s³yszê znajomy g³os. Patrzê a tam Anita :D bardzo ³adnie siê spisywa³a a wygl¹da³a równie dobrze. Faktycznie jak na scenê szed³ Miecugow na twarzy Anity pojawi³ siê ten piêkny uœmiech. Ciekawi mnie tylko kto wytypowa³ Anitê do prowadzenia takiej imprezy.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No jak to kto? Grzesiu :D To stÂąd ten uÂśmiech :D

No proszĂŞ michaek teÂż total fatal, juÂż mamy przedsmak reakcji przed powrotem Blacka :/

ZnalazÂłam fotkĂŞ w PAP-ie, le nie wiem, czy zadziaÂła :roll:
WARSZAWA ANITA WERNER TVN
Opis: Warszawa 13.03.2006 WrĂŞczenie Nagrody im. Dariusza Fikusa za rok 2005 w kategoriach TwĂłrca mediĂłw i TwĂłrca w mediach. Nz. prowadzÂąca Anita Werner
Obrazek
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

DziĂŞki za info juÂż mi nasz wspĂłlny informator o tym mĂłwiÂł :evil:

Mnie to bynajmniej nie cieszy... takie imprezy to sÂą dobre dla MoÂłek, Rusin czy OrÂłosia a nie dla kogoÂś kto chce byĂŚ dziennikarzem politycznym ... :/

WidaĂŚ kiedy my siĂŞ martwimy jej dyÂżurami jej na tym wcale nie zaleÂży.
Ta nagroda jest preztiÂżowa ale jak to powiedziaÂł nasz informator dla tego kto jÂą dostaje a nie dla tego kto prowadzi imprezĂŞ ...
Android <3
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

kamuii pisze:(...)Mnie to bynajmniej nie cieszy... takie imprezy to sÂą dobre dla MoÂłek, Rusin czy OrÂłosia a nie dla kogoÂś kto chce byĂŚ dziennikarzem politycznym ... :/(...)
kamuii - ja bym nie postawiÂł w jednym szeregu OrÂłosia z MoÂłek i Rusin.... To tyle...sory za off topic.
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

BoÂże jaka ona piĂŞkna :o :D :)
Wszystko jej wybaczê, nawet obecnoœÌ na tej imprezie w takim charakterze :P

Zero zaÂłamki, zero zaÂłamki ... pĂłki co. Erwin, zrobiÂłeÂś wspaniaÂłe capsy, to moÂże masz jeszcze filmiki?

Mam co chciaÂłem, ale musiaÂłbym na okrÂągÂło tvn24 oglÂądaĂŚ, Âżeby natrafiĂŚ na takÂą osobliwostkĂŞ w programie stacji :evil:
Poza Miecugowem, ktĂłrego Anita Werner obdarzyÂła takim uÂśmiechem – to lepsza nagroda niÂż jakaÂś statuetka - facet powinien paœÌ jej do stĂłp i bÂłagaĂŚ by prowadziÂła wszystkie moÂżliwe programy w TVN do koĂąca swoich dni
He, he :D Zgadzam siĂŞ :D
SpisaÂła siĂŞ i w tej roli.
Ciekawi mnie tylko kto wytypowaÂł AnitĂŞ do prowadzenia takiej imprezy.
Hmm ... mhm: ciekawe, nie sÂądzĂŞ, Âże GrzeÂś :? Ale nie wykluczam.
Ta nagroda jest preztiÂżowa ale jak to powiedziaÂł nasz informator dla tego kto jÂą dostaje a nie dla tego kto prowadzi imprezĂŞ ...
Masz racjê Kamuii, ale od czegoœ trzeba zacz¹Ì ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

ProwadzÂąc Flashe i tego typu imprezy na pewno siĂŞ podobnej nagrody nie doczeka :/ a szkoda bo staĂŚ jÂą na wiele na bardzo wiele... :(

TVN Fanie nie twierdze ze MoÂłek = Rusin ale obie nadajÂą sie do tego typu imprez
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

kamuii pisze:ProwadzÂąc Flashe i tego typu imprezy na pewno siĂŞ podobnej nagrody nie doczeka :/ a szkoda bo staĂŚ jÂą na wiele na bardzo wiele... :(
Wiem :sad: i strasznie mnie o niepkoi, Âże ona spoczĂŞÂła na laurach :evil:
Ale jak jej zaproponowali prowadzenie, to miaÂła odmĂłwiĂŚ? :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

gdyby ja szanowali i prowadzila by jakieÂś programy na swojÂą miarĂŞ... to nie a tak to i owszem powinna byÂła odmĂłwiĂŚ ...

Chyba ze chce za Barbie robiĂŚ :]
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Kiedy laureaci weszli na scenĂŞ, Anita powiedziaÂła: to ja siĂŞ usunĂŞ na bok.
Och tak! To to ona potrafi robiĂŚ najlepiej - usuwaĂŚ siĂŞ na bok, bez sÂłowa sprzeciwu, Âżeby nie napisaĂŚ z wÂłasnej woli :evil:
DziÂś, gdy siĂŞ obudziÂłem i przemyÂślaÂłem wszystko na nowo, to poczuÂłem jakby mi ktoÂś lodowaty prysznic zaserwowaÂł.
gdyby ja szanowali i prowadzila by jakieÂś programy na swojÂą miarĂŞ... to nie a tak to i owszem powinna byÂła odmĂłwiĂŚ ...
Anita jest dziennikarkÂą na specjalne okazje :lol: : wieczory wyborcze, rozdania nagrĂłd ... :evil:
Chyba ze chce za Barbie robiĂŚ :]
I pĂłki co, robi :neutral: .
A przyjaŸù miêdzy TVN24 a Rzep¹ kwitnie
Taaa, kolesiostwo. I si³¹ rzeczy, jak Anita bêdzie siê Miecugowa ''trzymaÌ'' to mo¿e i za flasha nagrodê dostanie :evil: Ale jeszcze nie teraz, za m³oda póki co :?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

BLACKY... OBUDZ SIÊ :D bo chyba jeszcze ¶pisz i ¶nisz :spiewa:

Ona za niedÂługo wogole moze przestaĂŚ byĂŚ dziennikarkÂą bo jÂą przesuÂą do prowadzenia tego typu imprez a odsunÂą nawet od Flashy i Poradka raz na 2 tygodnie...

No chyba Âże dostanie nagrode w kategori konferansjer ...
Jedyna szansa dla niej na nagrode to DP ale nie w TVN 24 i nie w porze takiej oglÂądalnoÂści... :tanczy:
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No chyba Âże dostanie nagrode w kategori konferansjer ...
Niektórzy twierdz¹, ¿e dobra by³a, ¿e sz³o jej prowadzenie tej imprezy, wiêc mo¿e dostanie jakie wyró¿nienie ...... hey, brakuje mi tu tej mojej ulubionej szyderczej mordki-ikonki :?
Anita jest dziennikarkÂą na specjalne okazje
I przypominajÂą sobie o niej jak o stylowej zastawie porcelanowej, kiedy nadchodzi jakieÂś swiĂŞto :? Szkoda, szkoda takiego talentu marnowaĂŚ na konferansjertwo :sad: Ale muszÂą byĂŚ i od tego ludzie.... mhm: MuszÂą? Nie chcÂą, ale muszÂą :lol: Tylko jest jeden problem, Anita stojÂąc u boku Gaudena podpisaÂła siĂŞ niejako pod karykaturÂą Mahometa :grozi: :? No i znowu brakuje mi szyderczej emotikonki :?
Och tak! To to ona potrafi robiĂŚ najlepiej - usuwaĂŚ siĂŞ na bok, bez sÂłowa sprzeciwu, Âżeby nie napisaĂŚ z wÂłasnej woli :evil:
Za to jej nie lubimy, prawda :x MoÂże jej wystarcza, Âże poprzebywa sobie w Âśrodowisku intelektualistĂłw :roll: Nie kaÂżdy prze na nagrody tak jak my :lol:
I si³¹ rzeczy, jak Anita bêdzie siê Miecugowa ''trzymaÌ'' to mo¿e i za flasha nagrodê dostanie
ju¿ wiem :lol: Anita dostanie nagrodê za Flash, niech no tylko wymyœl¹ ,,dziennikarskie Schumachery'' :lol: Przecie¿ Patrycja i Anita musz¹ wykazaÌ siê nie lada sprawnoœci¹ jêzykow¹, g³ównie mam na myœli mówienie na jednym wydechu ;-) , nie lada umiejêtnoœcia maksymalnego streszczania newsów dnia, bo przecie¿ nawet w pojedynczym serwisie TVN24 maj¹ wiêcej czasu na omówienie problematyki dnia, ni¿ ma to miejsce w Faktach popo³udniowych.
Ona za niedÂługo wogole moze przestaĂŚ byĂŚ dziennikarkÂą bo jÂą przesuÂą do prowadzenia tego typu imprez a odsunÂą nawet od Flashy i Poradka raz na 2 tygodnie...
Dla Blacka to byÂła komfortowa sytuacja, bo jemu to juÂż niedÂługo czasu nie starczy na oglÂądanie tych dwĂłch Flashy, i tego jednego Poradka :?
ODPOWIEDZ