Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
I jak to kiedyÂś pisaliÂśmy, nagroda dla Anity za branie zalegÂłych urlopĂłw za kilka ostatnich wcieleĂą
nie kaÂżdy potrafi siĂŞ streszczaĂŚ
To ogromny dar
Ale du¿a w tym zas³uga specyfiki programu. To przez wzgl¹d na specyfikê programu w³aœnie, gdzie dziewczyny musz¹ decydowaÌ o konkretyzacji tematyki, mo¿emy podziwiaÌ jakie s¹ konkretne i jak potrafi¹ siê spi¹Ì w tych dwunastu minutach trwania Flasha :brawa:

A czemu nie?kamuii pisze:Hehehe nagrode za najszybsze przeczytanie... zapowiedzi:brawa: :tanczy:

Ale du¿a w tym zas³uga specyfiki programu. To przez wzgl¹d na specyfikê programu w³aœnie, gdzie dziewczyny musz¹ decydowaÌ o konkretyzacji tematyki, mo¿emy podziwiaÌ jakie s¹ konkretne i jak potrafi¹ siê spi¹Ì w tych dwunastu minutach trwania Flasha :brawa:
Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
Ja teraz widzĂŞ strach w oczach prowadzÂących Flash'a ... naprawdĂŞ, nie ÂżartujĂŞ
Mam wraÂżenie, Âże one bojÂą siĂŞ, Âże zÂłamiÂą te rygorystyczne zasady i nie zmieszczÂą siĂŞ w tych odgĂłrnie nakazanych 12 minutach :?
Wszak takich imprez jest jak na lekarstwo. No ale zawsze moÂże dorabiaĂŚ jako wodzirejka na weselach i imprezach biesiadnych
nie lubimy Anity, ktĂłra jest przesadnie skromna
Zw³aszcza, ¿e wiemy, ¿e ma zadatki i powody ku temu by byÌ zuchwa³¹
Moje gratulacje, girls
:D 
Tylko mam nadziejĂŞ, Âże to nie nastÂąpi dopiero wtedy, kiedy bĂŞdĂŞ juÂż na emeryturze
Pytanie do userĂłw, czy wiecie jak skontaktowaĂŚ siĂŞ z Erwinem, tym userem, ktĂłry zrobiÂł capsy z wczorajszej imprezy? MyÂślaÂłem, Âże moÂże mieĂŚ np. fragmenty filmowe, ktĂłre mĂłgÂłby udostĂŞpniĂŚ, pisaÂłem do niego w tej sprawie, ale siĂŞ nie odzywa :
Skontaktujcie mnie z nim :rydzyk:

To dopiero bĂŞdzie miaÂła wolnego czasuOna za niedÂługo wogole moze przestaĂŚ byĂŚ dziennikarkÂą bo jÂą przesuÂą do prowadzenia tego typu imprez a odsunÂą nawet od Flashy i Poradka raz na 2 tygodnie...

Taaa, nie lubimy AnityZa to jej nie lubimy, prawda

niech no tylko wymyÂślÂą ,,dziennikarskie Schumachery''
nagrode za najszybsze przeczytanie... zapowiedzi
PozwoliÂłem sobie zacytowaĂŚ te, spoÂśrĂłd Waszych wypowiedzi i to Wam przyznaĂŚ tytuÂł ''zÂłotych ust''I jak to kiedyÂś pisaliÂśmy, nagroda dla Anity za branie zalegÂłych urlopĂłw za kilka ostatnich wcieleĂą

Moje gratulacje, girls

MoÂże kiedyÂś, kiedy Anita czĂŞÂściej bĂŞdzie pojawiaÂła siĂŞ w telewizji i ja zaoszczĂŞdzĂŞ trochĂŞ wolnego czasu ...Dla Blacka to byÂła komfortowa sytuacja, bo jemu to juÂż niedÂługo czasu nie starczy na oglÂądanie tych dwĂłch Flashy, i tego jednego Poradka :?

Pytanie do userĂłw, czy wiecie jak skontaktowaĂŚ siĂŞ z Erwinem, tym userem, ktĂłry zrobiÂł capsy z wczorajszej imprezy? MyÂślaÂłem, Âże moÂże mieĂŚ np. fragmenty filmowe, ktĂłre mĂłgÂłby udostĂŞpniĂŚ, pisaÂłem do niego w tej sprawie, ale siĂŞ nie odzywa :

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?
DziĂŞki Erwinowi mamy juÂż filmik. Tobie Black juÂż tez go podobno wysÂłaÂł.
http://rapidshare.de/files/15484362/tvn24.rar.html
http://rapidshare.de/files/15484362/tvn24.rar.html
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
Blackowi...... Black to niedÂługo zapomni jak siĂŞ nazywa :?
Wow :o ÂŚwietnie, mam nadziejĂŞ, Âże pomyÂślnie go zaÂładujĂŞ
Zobaczymy w koĂącu jak nasza Anitka wypadÂła w roli konferansjerki
DziĂŞki
To fragment z Grzesiem? To o te katusze dla siebie prosiÂł Black? :evil2:
WracajÂąc do analizy tego wydarzenia, to ucieszyÂłam siĂŞ, z jednej strony, Âże Anita byÂła na tej imrezie, bo to oznaczaÂło mniej wiĂŞcej tyle, Âże jest w kraju, no a co za tym idzie wiĂŞksze szanse sÂą na to, Âże bĂŞdzie jutro w Poradku
Wow :o ÂŚwietnie, mam nadziejĂŞ, Âże pomyÂślnie go zaÂładujĂŞ

Zobaczymy w koĂącu jak nasza Anitka wypadÂła w roli konferansjerki

To fragment z Grzesiem? To o te katusze dla siebie prosiÂł Black? :evil2:
WracajÂąc do analizy tego wydarzenia, to ucieszyÂłam siĂŞ, z jednej strony, Âże Anita byÂła na tej imrezie, bo to oznaczaÂło mniej wiĂŞcej tyle, Âże jest w kraju, no a co za tym idzie wiĂŞksze szanse sÂą na to, Âże bĂŞdzie jutro w Poradku

-
- Stały bywalec
WygraÂła jakaÂś inna dama, Black coÂś wspominaÂł. Ale przecieÂż nie dawaliÂśmy jej Âżadnych szans na zwyciĂŞstwo
Ale najgorsze, Âże podobno w GW byÂły prezentowane sylwetki tych kandydatek, a wiĂŞc i Anity, a myÂśmy to przeoczyli :sad:

Ale najgorsze, Âże podobno w GW byÂły prezentowane sylwetki tych kandydatek, a wiĂŞc i Anity, a myÂśmy to przeoczyli :sad:

A to widzieliÂście - http://serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,2354446.html? 

-
- Stały bywalec
Marcin chyba nie sÂądzisz, Âże coÂś takiego umknĂŞÂło Blackowi?
OczywiÂście, Âże widzieliÂśmy
No a teraz filmy.
Paczka piêknie spakowana, wiêc nawet moje wolne ³¹cza poradzi³y sobie doœÌ szybko
O cholera, ale ten Grzesiu to ma wzglĂŞdy u Anity
ÂŻadnego z lkandydatĂłw nie obdarowaÂła takim uÂśmiechem
Mimo, ¿e du¿a czêœÌ z nich to byli jej redakcyjni koledzy.
Anita byÂła po prostu rewelacyjna na tej imprezie, radziÂła sobie wybornie, byÂła taka swobodna :brawa:
Fajna muzyczka leci w tle
No to niezÂłe widowisko nas ominĂŞÂło, ale dziĂŞki Erwinowi, poczuliÂśmy klimat tej imprezy, dziĂŞkujemy

No a teraz filmy.
Paczka piêknie spakowana, wiêc nawet moje wolne ³¹cza poradzi³y sobie doœÌ szybko
O cholera, ale ten Grzesiu to ma wzglĂŞdy u Anity

Anita byÂła po prostu rewelacyjna na tej imprezie, radziÂła sobie wybornie, byÂła taka swobodna :brawa:
Fajna muzyczka leci w tle

No to niezÂłe widowisko nas ominĂŞÂło, ale dziĂŞki Erwinowi, poczuliÂśmy klimat tej imprezy, dziĂŞkujemy

W sumie niczego innego sie nie spodziewaÂłam
Nie sÂądze by Anita udzielaÂła siĂŞ lokalnie to pewnie i nie wygraÂła
ChoĂŚ pewnie Black duÂżo wysÂłam smsĂłw :> z drugiej strony takie konkursy sÂą zawsze ustawiane 
OOO ten filmik ma 18 mb ... jakbyÂście nie dali rady go z Blackiem sciÂągnaĂŚ to daj znaĂŚ sciÂągne i pdoziele
[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 7:39 pm ]
O widze Âże paczka juÂż sciÂągniĂŞta :] to git
Hmmm tego artykuÂłu nie moÂżna przeczytaĂŚ :/

OOO ten filmik ma 18 mb ... jakbyÂście nie dali rady go z Blackiem sciÂągnaĂŚ to daj znaĂŚ sciÂągne i pdoziele

[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 7:39 pm ]
O widze Âże paczka juÂż sciÂągniĂŞta :] to git

Hmmm tego artykuÂłu nie moÂżna przeczytaĂŚ :/
Android <3
Tak tak, ma 26 lat, a ja jestem 80-letnim pedofilem. Ale to dobrze, Âże gazety odmÂładzajÂą Anite, ale z drugiej strony to Âświadczy tylko o tym jak Anita jest znana.Prezenterka i dziennikarka TVN, prowadzi "Fakty". Obiektem westchnieĂą byÂła juÂż w liceum (I LO im. MikoÂłaja Kopernika), mimo Âże wtedy urodĂŞ ukrywaÂła pod dÂżinsami, flanelowÂą koszulÂą i szkolnym mundurkiem.
Ma 26 lat. Ukoùczy³a kulturoznawstwo na Uniwersytecie £ódzkim. By³a modelk¹ i aktork¹ - jeszcze w liceum zagra³a jedn¹ z g³ównych ról w filmie W³adys³awa Pasikowskiego "S³odko-gorzki".
Anita piĂŞknie Âśpiewa (wystĂŞpowaÂła na wszystkich szkolnych akademiach). ByÂła harcerkÂą. Uwielbia rajdy samochodami terenowymi po polskich bezdroÂżach (sama bierze w nich udziaÂł) i szybkÂą jazdĂŞ (ostatnio z przejĂŞciem opowiadaÂła, jak podczas rajdu przewiĂłzÂł jÂą Leszek Kuzaj). Doskonale jeÂździ na nartach.
ÂŁĂłdÂź odwiedza, gdy ma na to czas. Wraca wtedy do rodzicĂłw, ktĂłrzy mieszkajÂą na BaÂłutach.
Najseksowniejsza gwiazda-Magda MoÂłek

Anita harcerk¹, to dla mnie coœ nowego. Ju¿ widzê, jak rozpala ognisko z kawa³kiem ga³êzi w rêku

Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
-
- Stały bywalec
DziĂŞki za troskĂŞ kamuii, jakoÂś poszÂło 
MoÂżna przeczytaĂŚ artykuÂł, ale trzeba zapÂłaciĂŚ, bodaj sms wartoÂści 10zÂł
Ale przecieÂż nie trzeba go wysyÂłaĂŚ, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże Anita to bardzo seksowna kobieta
A ten artykuÂł dotyczy seksownych (tylko), ÂŁodzianek 
o kurde, michaek mnie uprzedziÂł
.

MoÂżna przeczytaĂŚ artykuÂł, ale trzeba zapÂłaciĂŚ, bodaj sms wartoÂści 10zÂł

o kurde, michaek mnie uprzedziÂł

Nie by³a harcerk¹, sprostowa³a to kiedyœ, co nie znaczy, ¿e nigdy nie rozpala³a ogniskaAnita harcerk¹, to dla mnie coœ nowego. Ju¿ widzê, jak rozpala ognisko z kawa³kiem ga³êzi w rêku

.
To artykuÂł z 2004 rokuTak tak, ma 26 lat, a ja jestem 80-letnim pedofilem. Ale to dobrze, Âże gazety odmÂładzajÂą

Ostatnio zmieniony wtorek 14 mar 2006, 20:31 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.