Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehehe nagrode za najszybsze przeczytanie... zapowiedzi :P :brawa: :tanczy:
Android <3
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

I jak to kiedyÂś pisaliÂśmy, nagroda dla Anity za branie zalegÂłych urlopĂłw za kilka ostatnich wcieleĂą :lol:
kamuii pisze:Hehehe nagrode za najszybsze przeczytanie... zapowiedzi :P :brawa: :tanczy:
A czemu nie? :D nie kaÂżdy potrafi siĂŞ streszczaĂŚ ;) To ogromny dar :D
Ale du¿a w tym zas³uga specyfiki programu. To przez wzgl¹d na specyfikê programu w³aœnie, gdzie dziewczyny musz¹ decydowaÌ o konkretyzacji tematyki, mo¿emy podziwiaÌ jakie s¹ konkretne i jak potrafi¹ siê spi¹Ì w tych dwunastu minutach trwania Flasha :brawa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja teraz widzĂŞ strach w oczach prowadzÂących Flash'a ... naprawdĂŞ, nie ÂżartujĂŞ :D Mam wraÂżenie, Âże one bojÂą siĂŞ, Âże zÂłamiÂą te rygorystyczne zasady i nie zmieszczÂą siĂŞ w tych odgĂłrnie nakazanych 12 minutach :?
Ona za niedÂługo wogole moze przestaĂŚ byĂŚ dziennikarkÂą bo jÂą przesuÂą do prowadzenia tego typu imprez a odsunÂą nawet od Flashy i Poradka raz na 2 tygodnie...
To dopiero bĂŞdzie miaÂła wolnego czasu :evil: Wszak takich imprez jest jak na lekarstwo. No ale zawsze moÂże dorabiaĂŚ jako wodzirejka na weselach i imprezach biesiadnych :evil:
Za to jej nie lubimy, prawda :x
Taaa, nie lubimy Anity :x nie lubimy Anity, która jest przesadnie skromna :x Zw³aszcza, ¿e wiemy, ¿e ma zadatki i powody ku temu by byÌ zuchwa³¹ :D
niech no tylko wymyÂślÂą ,,dziennikarskie Schumachery''
nagrode za najszybsze przeczytanie... zapowiedzi
I jak to kiedyÂś pisaliÂśmy, nagroda dla Anity za branie zalegÂłych urlopĂłw za kilka ostatnich wcieleĂą
PozwoliÂłem sobie zacytowaĂŚ te, spoÂśrĂłd Waszych wypowiedzi i to Wam przyznaĂŚ tytuÂł ''zÂłotych ust'' :lol:
Moje gratulacje, girls :D:D ;)
Dla Blacka to byÂła komfortowa sytuacja, bo jemu to juÂż niedÂługo czasu nie starczy na oglÂądanie tych dwĂłch Flashy, i tego jednego Poradka :?
MoÂże kiedyÂś, kiedy Anita czĂŞÂściej bĂŞdzie pojawiaÂła siĂŞ w telewizji i ja zaoszczĂŞdzĂŞ trochĂŞ wolnego czasu ... :roll: Tylko mam nadziejĂŞ, Âże to nie nastÂąpi dopiero wtedy, kiedy bĂŞdĂŞ juÂż na emeryturze :lol:

Pytanie do userĂłw, czy wiecie jak skontaktowaĂŚ siĂŞ z Erwinem, tym userem, ktĂłry zrobiÂł capsy z wczorajszej imprezy? MyÂślaÂłem, Âże moÂże mieĂŚ np. fragmenty filmowe, ktĂłre mĂłgÂłby udostĂŞpniĂŚ, pisaÂłem do niego w tej sprawie, ale siĂŞ nie odzywa : :roll: Skontaktujcie mnie z nim :rydzyk:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

DziĂŞki Erwinowi mamy juÂż filmik. Tobie Black juÂż tez go podobno wysÂłaÂł.
http://rapidshare.de/files/15484362/tvn24.rar.html
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Blackowi...... Black to niedÂługo zapomni jak siĂŞ nazywa :?
Wow :o ÂŚwietnie, mam nadziejĂŞ, Âże pomyÂślnie go zaÂładujĂŞ :D
Zobaczymy w koĂącu jak nasza Anitka wypadÂła w roli konferansjerki :) DziĂŞki :)
To fragment z Grzesiem? To o te katusze dla siebie prosiÂł Black? :evil2:
WracajÂąc do analizy tego wydarzenia, to ucieszyÂłam siĂŞ, z jednej strony, Âże Anita byÂła na tej imrezie, bo to oznaczaÂło mniej wiĂŞcej tyle, Âże jest w kraju, no a co za tym idzie wiĂŞksze szanse sÂą na to, Âże bĂŞdzie jutro w Poradku :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

A nie wiecie co z plebiscytem "ÂŁĂłdzka Dama Sukcesu". PonoĂŚ finaÂł miaÂł byĂŚ w tamten piÂątek (10 marca).
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Niestety. :cry: Zwyciê¿y³¹ Ma³gorzata Brzeziùska, honorowa konsul Wielkiej Brytanii w £odzi.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

WygraÂła jakaÂś inna dama, Black coÂś wspominaÂł. Ale przecieÂż nie dawaliÂśmy jej Âżadnych szans na zwyciĂŞstwo :neutral:
Ale najgorsze, Âże podobno w GW byÂły prezentowane sylwetki tych kandydatek, a wiĂŞc i Anity, a myÂśmy to przeoczyli :sad:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin chyba nie sÂądzisz, Âże coÂś takiego umknĂŞÂło Blackowi? :lol: OczywiÂście, Âże widzieliÂśmy :D

No a teraz filmy.
Paczka piêknie spakowana, wiêc nawet moje wolne ³¹cza poradzi³y sobie doœÌ szybko :smile:
O cholera, ale ten Grzesiu to ma wzglêdy u Anity :D ¯adnego z lkandydatów nie obdarowa³a takim uœmiechem :D Mimo, ¿e du¿a czêœÌ z nich to byli jej redakcyjni koledzy.
Anita byÂła po prostu rewelacyjna na tej imprezie, radziÂła sobie wybornie, byÂła taka swobodna :brawa:
Fajna muzyczka leci w tle :P
No to niezÂłe widowisko nas ominĂŞÂło, ale dziĂŞki Erwinowi, poczuliÂśmy klimat tej imprezy, dziĂŞkujemy :smile:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

W sumie niczego innego sie nie spodziewaÂłam ;)Nie sÂądze by Anita udzielaÂła siĂŞ lokalnie to pewnie i nie wygraÂła :D ChoĂŚ pewnie Black duÂżo wysÂłam smsĂłw :> z drugiej strony takie konkursy sÂą zawsze ustawiane :)

OOO ten filmik ma 18 mb ... jakbyÂście nie dali rady go z Blackiem sciÂągnaĂŚ to daj znaĂŚ sciÂągne i pdoziele ;)

[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 7:39 pm ]
O widze Âże paczka juÂż sciÂągniĂŞta :] to git ;)

Hmmm tego artykuÂłu nie moÂżna przeczytaĂŚ :/
Android <3
michaek
Bywalec
Bywalec

Prezenterka i dziennikarka TVN, prowadzi "Fakty". Obiektem westchnieĂą byÂła juÂż w liceum (I LO im. MikoÂłaja Kopernika), mimo Âże wtedy urodĂŞ ukrywaÂła pod dÂżinsami, flanelowÂą koszulÂą i szkolnym mundurkiem.

Ma 26 lat. Ukoùczy³a kulturoznawstwo na Uniwersytecie £ódzkim. By³a modelk¹ i aktork¹ - jeszcze w liceum zagra³a jedn¹ z g³ównych ról w filmie W³adys³awa Pasikowskiego "S³odko-gorzki".

Anita piĂŞknie Âśpiewa (wystĂŞpowaÂła na wszystkich szkolnych akademiach). ByÂła harcerkÂą. Uwielbia rajdy samochodami terenowymi po polskich bezdroÂżach (sama bierze w nich udziaÂł) i szybkÂą jazdĂŞ (ostatnio z przejĂŞciem opowiadaÂła, jak podczas rajdu przewiĂłzÂł jÂą Leszek Kuzaj). Doskonale jeÂździ na nartach.

ÂŁĂłdÂź odwiedza, gdy ma na to czas. Wraca wtedy do rodzicĂłw, ktĂłrzy mieszkajÂą na BaÂłutach.
Tak tak, ma 26 lat, a ja jestem 80-letnim pedofilem. Ale to dobrze, Âże gazety odmÂładzajÂą Anite, ale z drugiej strony to Âświadczy tylko o tym jak Anita jest znana.
Najseksowniejsza gwiazda-Magda MoÂłek :lol: To dobre. Magda MoÂłek najseksowniejszÂą gwiazdÂą.
Anita harcerk¹, to dla mnie coœ nowego. Ju¿ widzê, jak rozpala ognisko z kawa³kiem ga³êzi w rêku :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki za troskĂŞ kamuii, jakoÂś poszÂło :D

MoÂżna przeczytaĂŚ artykuÂł, ale trzeba zapÂłaciĂŚ, bodaj sms wartoÂści 10zÂł :D Ale przecieÂż nie trzeba go wysyÂłaĂŚ, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże Anita to bardzo seksowna kobieta ;) A ten artykuÂł dotyczy seksownych (tylko), ÂŁodzianek :D

o kurde, michaek mnie uprzedziÂł :D
Anita harcerk¹, to dla mnie coœ nowego. Ju¿ widzê, jak rozpala ognisko z kawa³kiem ga³êzi w rêku
Nie byÂła harcerkÂą, sprostowaÂła to kiedyÂś, co nie znaczy, Âże nigdy nie rozpalaÂła ogniska ;)
.
Tak tak, ma 26 lat, a ja jestem 80-letnim pedofilem. Ale to dobrze, Âże gazety odmÂładzajÂą
To artykuÂł z 2004 roku ;)
Ostatnio zmieniony wtorek 14 mar 2006, 20:31 przez Funckyrella, łącznie zmieniany 1 raz.
michaek
Bywalec
Bywalec

Nie 10zÂł, tylko 2,44 z VAT.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

A ten artykuÂł dotyczy seksownych (tylko), ÂŁodzianek
Tylko? :D WiÂśniewski nie jest ÂłodziankÂą, a Âłodzianinem, a BÂłochowiaczka, to pabianiczaninka, a nie Âłodzianka. :D Tatiana Okupnik to teÂż tak nie dokoĂąca ÂŁodzianka. :D Jedyna stricte Âłodzianka z paczki najseksowniejszych to Anita. :D
ODPOWIEDZ