WiedziaÂłam, Âże dzwony bijÂą, ale nie wiedziaÂłam, w ktĂłrym koÂścieleNie 10zÂł, tylko 2,44 z VAT.

Jedyna legalna ÂŁodzianka, Âżeby nie napisaĂŚ jedyna naprawdĂŞ seksowna ÂŁodzianka z tej listy

Moderator: Łukasz
Podobno wysÂłaÂł i jestDziĂŞki Erwinowi mamy juÂż filmik. Tobie Black juÂż tez go podobno wysÂłaÂł.
http://rapidshare.de/files/15484362/tvn24.rar.html
tak, to m.in ten fragment. I w³aœnie w takich momentach, jak ten na filmie, zadajê sobie odwieczne pytanie: czy to jest przyjaŸùTo fragment z Grzesiem? To o te katusze dla siebie prosi³ Black? :evil2:
No jasne, Âże juÂż to przerabialiÂśmyAle przecieÂż nie trzeba go wysyÂłaĂŚ, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże Anita to bardzo seksowna kobieta
Kiedy dziÂś przed chwilÂą padÂłem jak zbity na fotel, pomyÂślaÂłem, czy warto tak gnaĂŚ i opadaĂŚ z siÂł ? ZupeÂłnie jakbym zaczynaÂł rozumieĂŚ postawĂŞ AnityBlackowi...... Black to niedÂługo zapomni jak siĂŞ nazywa
WyÂślij Anicie rachunekA tyle sms-Ăłw wysÂłaÂłem
hehehe ale to byÂło daaaawno temu :tanczy:Kiedy dziÂś przed chwilÂą padÂłem jak zbity na fotel, pomyÂślaÂłem, czy warto tak gnaĂŚ i opadaĂŚ z siÂł ? ZupeÂłnie jakbym zaczynaÂł rozumieĂŚ postawĂŞ Anity Ona teÂż swego czasu wracaÂła do domu i nie byÂła w stanie nic robiĂŚ tak byÂła zmĂŞczona pracÂą
Kamuii, ja nie jestem materialistÂąWyÂślij Anicie rachunek przy okazji pozna Twoje personalia i adres :]
Michaek spokojnie to tylko metaforaTy mi tu Anity do Midasa(czy jak on sie tam nazywaÂł) nie porĂłwnuj. On dobrze nie skoĂączyÂł
Eeeee... przyjrzyj siĂŞ dokÂładnieTen uÂśmiech do Grzesia miaÂł rangĂŞ specjalnÂą.
Daj im spokĂłjMoÂże w naszym wÂątku zaczeliby pisaĂŚ Ci, ktĂłrzy tak Âścigali siĂŞ o to by zapoczÂątkowaĂŚ jego 300-nÂą stronĂŞ, bo coÂś siĂŞ potem uciszyli
Lepiej idÂź speĂŚ, bo gÂłupie pomysÂły przychodzÂą ci do gÂłowyBlack Jack '62 pisze:Co tam na stronie tvn24 sÂłychaĂŚ?
Oooo - Grzesiu w ''Szkle kontaktowym''muszĂŞ do niego dziÂś zadzwoniĂŚ i raz na zawsze wyjaÂśniĂŚ kwestiĂŞ ... Anity :grozi:
Jaki perspektywicznyDaj im spokĂłjPojawiÂą siĂŞ, kiedy bĂŞdziemy na progu 400 strony
Nie waÂżne co sÂłychaĂŚ, w kwestii PoradkĂłw to i tak pusty dÂźwiĂŞkCo tam na stronie tvn24 sÂłychaĂŚ?
Marta ok, ale mo¿e od szóstej rano? Zdarzy³o mi siê dwa razy przysn¹ÌDominowa³y serwisy, Anita wogóle nie rozmawia³a z reporterami, wszystko to natomiast czyni³a Marta Kuligowska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości