Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nie 10zÂł, tylko 2,44 z VAT.
WiedziaÂłam, Âże dzwony bijÂą, ale nie wiedziaÂłam, w ktĂłrym koÂściele :lol:
Jedyna legalna ÂŁodzianka, Âżeby nie napisaĂŚ jedyna naprawdĂŞ seksowna ÂŁodzianka z tej listy ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DziĂŞki Erwinowi mamy juÂż filmik. Tobie Black juÂż tez go podobno wysÂłaÂł.
http://rapidshare.de/files/15484362/tvn24.rar.html
Podobno wysÂłaÂł i jest :D DziĂŞki piĂŞkne :D
Có¿ mogĂŞ napisaĂŚ? No gÂłos faktycznie stworzony do prowadzenia takich imprez. Zero tremy, luz totalny, klasa, kultura i opanowanie – no có¿ Anita wszystko czego siĂŞ dotknie zamienia w zÂłoto :D :D :D :brawa:
To fragment z Grzesiem? To o te katusze dla siebie prosiÂł Black? :evil2:
tak, to m.in ten fragment. I w³aœnie w takich momentach, jak ten na filmie, zadajê sobie odwieczne pytanie: czy to jest przyjaŸù :roll: czy to jest ... kochanie? ;)
He, he ... nie dam siĂŞ Wam zmanipulowaĂŚ :lol: Do Jacka PaÂłasiĂąskiego uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ rĂłwnie serdecznie, jeÂśli nie jeszcze bardziej serdecznie :lol: I jeszcze dodaÂła: ''Zapraszamy Jacku'' :lol: CzujĂŞ siĂŞ, jakby do mnie to mĂłwiÂła ;) :tanczy:
Ale przecieÂż nie trzeba go wysyÂłaĂŚ, Âżeby wiedzieĂŚ, Âże Anita to bardzo seksowna kobieta
No jasne, Âże juÂż to przerabialiÂśmy ;)
Nawet jeÂśli Anita wÂłoÂży na siebie jednÂą z tych marynar, sexapilu jej nie brakuje.
Blackowi...... Black to niedÂługo zapomni jak siĂŞ nazywa
Kiedy dziÂś przed chwilÂą padÂłem jak zbity na fotel, pomyÂślaÂłem, czy warto tak gnaĂŚ i opadaĂŚ z siÂł ? ZupeÂłnie jakbym zaczynaÂł rozumieĂŚ postawĂŞ Anity :roll: Ona teÂż swego czasu wracaÂła do domu i nie byÂła w stanie nic robiĂŚ tak byÂła zmĂŞczona pracÂą :roll:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

NIe, Black nie zgodzĂŞ siĂŞ. Ten uÂśmiech do Grzesia miaÂł rangĂŞ specjalnÂą.
no có¿ Anita wszystko czego siê dotknie zamienia w z³oto
Ty mi tu Anity do Midasa(czy jak on sie tam nazywaÂł) nie porĂłwnuj. On dobrze nie skoĂączyÂł.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A tyle sms-Ăłw wysÂłaÂłem
WyÂślij Anicie rachunek :x przy okazji pozna Twoje personalia i adres :]

Ehhh co z niÂą zrobili ... i z nami jeÂśli zadawalamy siĂŞ podniecamy tym ze Anita cokolwiek prowadzi :(
Kiedy dziÂś przed chwilÂą padÂłem jak zbity na fotel, pomyÂślaÂłem, czy warto tak gnaĂŚ i opadaĂŚ z siÂł ? ZupeÂłnie jakbym zaczynaÂł rozumieĂŚ postawĂŞ Anity Ona teÂż swego czasu wracaÂła do domu i nie byÂła w stanie nic robiĂŚ tak byÂła zmĂŞczona pracÂą
hehehe ale to byÂło daaaawno temu :tanczy:
Teraz pewnie dalej goni ale juÂż wie Âże to postawa bez sensu w tj firmie :spiewa:
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No czymÂś siĂŞ musimy podniecaĂŚ 8) :lol:
ZostaÂła w tej firmie, to jej ... problem :twisted: Mam mimo to nadziejĂŞ, Âże zmÂądrzeje :)
WyÂślij Anicie rachunek przy okazji pozna Twoje personalia i adres :]
Kamuii, ja nie jestem materialistÂą 8) Ale wyÂślĂŞ, masz racjĂŞ :lol:
Ty mi tu Anity do Midasa(czy jak on sie tam nazywaÂł) nie porĂłwnuj. On dobrze nie skoĂączyÂł
Michaek spokojnie to tylko metafora :lol:
Ten uÂśmiech do Grzesia miaÂł rangĂŞ specjalnÂą.
Eeeee... przyjrzyj siĂŞ dokÂładnie ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Black, jak chcesz to siĂŞ oszukuj. Ja wiem swoje. Ten uÂśmiech miaÂł rangĂŞ specjalnÂą.
A zmieniajÂąc temat. MoÂże w naszym wÂątku zaczeliby pisaĂŚ Ci, ktĂłrzy tak Âścigali siĂŞ o to by zapoczÂątkowaĂŚ jego 300-nÂą stronĂŞ, bo coÂś siĂŞ potem uciszyli
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No dobra to siĂŞ bĂŞdĂŞ oszukiwaÂł, przynajmniej jestem spokojniejszy :D
MoÂże w naszym wÂątku zaczeliby pisaĂŚ Ci, ktĂłrzy tak Âścigali siĂŞ o to by zapoczÂątkowaĂŚ jego 300-nÂą stronĂŞ, bo coÂś siĂŞ potem uciszyli
Daj im spokĂłj :lol: PojawiÂą siĂŞ, kiedy bĂŞdziemy na progu 400 strony :lol:

A jutro poradek. Hmmm ... mhm: ciekawe, czy Anita nas obudzi ? :rydzyk:
Co tam na stronie tvn24 sÂłychaĂŚ?
Oooo - Grzesiu w ''Szkle kontaktowym'' :lol: muszĂŞ do niego dziÂś zadzwoniĂŚ i raz na zawsze wyjaÂśniĂŚ kwestiĂŞ ... Anity :grozi: :lol:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Co tam na stronie tvn24 sÂłychaĂŚ?
Oooo - Grzesiu w ''Szkle kontaktowym'' :lol: muszĂŞ do niego dziÂś zadzwoniĂŚ i raz na zawsze wyjaÂśniĂŚ kwestiĂŞ ... Anity :grozi: :lol:
Lepiej idÂź speĂŚ, bo gÂłupie pomysÂły przychodzÂą ci do gÂłowy :D Jutro zadzwonisz :D
Daj im spokĂłj :lol: PojawiÂą siĂŞ, kiedy bĂŞdziemy na progu 400 strony :lol:
Jaki perspektywiczny :lol:
Co tam na stronie tvn24 sÂłychaĂŚ?
Nie waÂżne co sÂłychaĂŚ, w kwestii PoradkĂłw to i tak pusty dÂźwiĂŞk ;)
Trzeba spokojnie poczekaĂŚ do jutra do szĂłstej :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Hehehe jakby co to pamiĂŞtaj Black kto 1 zwrĂłciÂł uwagĂŞ na ten LOVE :D:D

Co do tych 400 stkowiczĂłw to jestem wrĂŞcz 100 % pewna ze popsujÂą zabawĂŞ :(
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Nieeee :( Dlaczego ona mi to robi? :( WidzieliÂście dzisiaj ten uÂśmiech Anity do Miecugowa?!!! To juÂż zbyt wiele jak dla mnie :( Jej uÂśmiech byÂł tak promienny, Âże moÂżna to interpretowaĂŚ jednoznacznie :(
W ogĂłle caÂły poranek byÂł do bani :? DominowaÂły serwisy, Anita wogĂłle nie rozmawiaÂła z reporterami, wszystko to natomiast czyniÂła Marta Kuligowska.
Jedynym plusem poradka byÂła rozmowa anity na foletach z ZarembÂą z Rzepy.
Ale czm to byÂło na te 3 godziny poradka?!!!11
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No i Black nam siĂŞ zaÂłamaÂł :?
Black uspokajam :D To mo¿e byÌ tylko przyjaŸù, noe jakoœ trudno mi sobie wyobraziÌ ...... yhmmm yhmmm no wiecie :lol:
Fakt, kiedy Anita przez caÂły czas trwania Poradka byÂła powaÂżna, na jej twarzy goÂściÂł lekki uÂśmiech, w spotkaniach, czy to z CegielskÂą, czy to Majewskim, czy ÂŁastowieckÂą, przy Grzesiu Miecugowie kwitnie :P No ale to wcale nie musi oznaczaĂŚ od razu wielkiej love ;)
DominowaÂły serwisy, Anita wogĂłle nie rozmawiaÂła z reporterami, wszystko to natomiast czyniÂła Marta Kuligowska.
Marta ok, ale mo¿e od szóstej rano? Zdarzy³o mi siê dwa razy przysn¹Ì :lol:
Nie mam nic przeciwko niej, ale mogĂŞ jÂą zaakceptowaĂŚ popoÂłudniem ;)
no fakt, w serwisach byÂły rozmowy z reporterami, a Anity w gruncie rzeczy bardzo nieiwle, bo zwykle to ona te rozmowy przeprowadzaÂła, tym razem postanowiono jÂą jednak oszczĂŞdziĂŚ - Âżeby przypadkiem dziewczyna nie zasÂłabÂła? naczej tego nie potrafiĂŞ zinterpretowaĂŚ :?
Nawet przeglÂądĂłw prasy byÂło maÂło.
do tego ten ÂżaÂłobny strĂłj, czerĂą os stĂłp do gÂłowy, ale tu niespodzianka - anita wdziaÂła spĂłdnicĂŞ :D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Hehehehe :>
Taaa dzisiaj Anita w poradku... bardzo Âładnie wyglÂądaÂła :D
Dla Ciebie Black to pewnie sukowaty image :> ???

Ale mi siĂŞ podobaÂło :) tylko mogÂła by jednak przedziaÂłek sobie zrobiĂŚ :D

CO do poradka samego stweirdzam Âże to kpina...
Mnie siê zda¿a za ka¿dym razem na serwisie zasn¹Ì a te sa coraz d³u¿esz... pomiêdzy 7.30 a 8.00 albo 8.00 a 8.30 Anita gdyby nie rozmowa z Zarêba by³a by na wizji 4 minuty :/
Jeden z przegladĂłw rpasy trwaÂł minut 2 :/

btw... zachĂŞcam do odwiedzenia strony z mojego podpisu tej 2 nie Anitowej
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky, Ty jak zawsze potrafisz mnie pocieszyĂŚ :?
JuÂż nawet o Miecugowa nie chodzi w moim zalamniu :? ale o caÂłoksztaÂłt poradka :?
CzÂłowiek czeka tydzieĂą na pojawienie siĂŞ ulubionej pani z tivi, a gdy siĂŞ juÂż pojawia w programie, ktĂłry raz na tydzieĂą prowadzi, czĂŞÂściej w nim znika, niÂż cokolwiek robi. ale skoro waÂżniejsze sÂą serwisy ... :?
Nawet nie ma o czym pisaĂŚ ... No moÂże poza kilkoma wyjÂątkami ;)
O 6-stej nic nie wskazywaÂło na to, Âże poradek bĂŞdzie do bani.
Na pocz¹tku ju¿ mogliœmy przekonaÌ siê o tym, ¿e anita przepiêknie wygl¹da, do twarzy jej w czerni :D Zrobila œwietny przegl¹d prasy ten na stoj¹co (jedyny, bo póŸniej ju¿tylko na siedzaco - oszczêdzaj¹ Anitê ;) ), w tym przegl¹dzie wyraŸnie rozbawi³ j¹ artyku³ z ok³adki Polityki: ''Jest Ola, a gdzie jest tato Oli'' za³¹cznikem by³o zdjêcie taùcz¹cej Oli Kwaœniewskiej :)
Tak piêknie wygl¹da³a stoj¹c na tle tego wielkiego okna, kiedy zapowiada³a materia³ £ukasika,a gdy materia³ siêskoùczy³, ju¿ siedzia³a na biurku ;) Có¿ na pewno siêzmêczy³a :)

No a ju¿ca³kowicie póŸniej w kó³ko burza sejmowa wokó³ komisji nowopowstaj¹cej do spraw bankowych ... i tak do 9-tej. I o 9-tej Anita pojawi³a siê poraz ostatni :( :(
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Hehe dokÂładnie jak napisaÂłam wczesniej... nie ma w zasadzie o czym pisaĂŚ bo Anity byÂło niewiele ...

Blacky ponowiĂŞ pytanie :D to nie byÂł dla Ciebie sukowaty image :D ?
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Wybacz Kamuii moja Ty droga, ale nie zauwaÂżyÂłem Twojej wczeÂśniejszej wypowiedzi :D Albo musieliÂśmy razem wysÂłaĂŚ posta :roll:
Nie wa¿ne :D Odpowiadaj¹c na Twoje pytanie, tak, dzisiejszy image Anity klasyfikujê do kategorii sukowaty, ale wygl¹da³a oczywiœcie przepiêknie i uroczo :P Podoba³ mi siê zw³aszcza strój Anity, no mo¿e nie kolor, ale krój by³ w porz¹dku, podoba³a mi siê ta koszula w niebieskie pr¹¿ki ... hmmm ... mhm: zadziwiaj¹ce, ja mam tak¹ sam¹ :lol: mo¿e rozmiar inny, a ta Anity by³a zdecydowanie za du¿a w obwodzie szyi, no ale za to wspaniale dziêki temu exponowa³ siê ten element dekoracji d³uuuugiej szyi Anity, czyli ten obcis³y ³aùcuszek, w którym Anita wygl¹da niezwykle sexi ;) :smile:

PS co do emotek, to oczywiÂście wielu z tamtych starych i mnie brakuje :?
ODPOWIEDZ