Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Kamuii, lepiej zabrzmi ledwo ponad 11 minut :devil:Redix mi wyszÂło troche ponad 11 minut
Michaek, czy ktokolwiek inny, widzieliÂście dzisiaj jakÂą reklamĂŞ zajawuni?Jutro zjawunia Damy Pik.

No i co z tego?Ja Wam tylko przypomnĂŞ, Âże Miecugow ma dzieci, a co za tym idzie chyba ÂżonĂŞ teÂż.

CaÂła ''Dama pik'' ... juÂż patrzĂŞ w kalendarz ...bez sensu a kiedy caÂły program

Ehhh... chyba recenzji tego wczorajszego flasha nie napiszĂŞ

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
No to szczĂŞÂściarz z Ciebie
Ja cale przedpoÂłudnie przed telewizorem spĂŞdziÂłem i widziaÂłem kilka spotĂłw z tej serii, ale nie ten, ktĂłry by mnie interesowaÂł :/
Zajawka ... czekasz caÂły tydzieĂą i jeden maÂły waleczny narobi takiego zamieszania, Âże brat jego powinien ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą ogÂłosiĂŚ
Ale nie
Cieszmy siĂŞ, teraz wygra Platforma i wszelkie oszoÂłomstwo zniknie raz na zawsze 

Zajawka ... czekasz caÂły tydzieĂą i jeden maÂły waleczny narobi takiego zamieszania, Âże brat jego powinien ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą ogÂłosiĂŚ

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Nie ma zajawki :/ szkoda ale w takim dniu jak dzis jestem im to w stanie wybaczyÌ tak piêknie jerd¿¹ po PiS ¿e a¿ szkoda by to by³o przerywaÌ 
Ahhhh tanczy: :tanczy: :tanczy:
Szkoda ze Kaczka nie powiedzia³a tego godzine poŸniej ale... có¿ dla takiej chwili ostatecznej porazki PiSdzielców wybaczam i czekam na zajawke next week
:D:D
BLACKY I TY TO MĂWISZ :szok: ???
ale to dobrze ze spoÂłeczenstwo sie cieszy 

Ahhhh tanczy: :tanczy: :tanczy:
Szkoda ze Kaczka nie powiedzia³a tego godzine poŸniej ale... có¿ dla takiej chwili ostatecznej porazki PiSdzielców wybaczam i czekam na zajawke next week

BLACKY I TY TO MĂWISZ :szok: ???

Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 15:59 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
-
- Fan Forum
Za tydzieĂą bĂŞdzie premiera :> wiĂŞc dobrze, Âże jeden z tych co ukradli ksiĂŞÂżyc, nie czekaÂł do przyszÂłej soboty
Ale fakt pó³ godziny chocia¿ móg³ siê wstrzymaÌ 
Trudno musimy ponieœÌ tê ofiarê, na rzecz lepszego jutra :tanczy:

Trudno musimy ponieœÌ tê ofiarê, na rzecz lepszego jutra :tanczy:

No fakt nawet nie musia³em na ni¹ "polowaÌ", gdy prze³¹cza³em kana³y akurat ta w³aœciwa lecia³a.Black Jack '62 pisze:No to szczêœciarz z Ciebie(...)

No i z jednej strony szkoda Âże nie byÂło tej zajawki, a z drugiej siĂŞ cieszĂŞ, bo wszyscy widzimy co siĂŞ dzieje.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Stały bywalec
Mnie polityka nie obchodzi, ale do momentu, kiedy jej niszczycielskie efekty nie zaczynajÂą mnie wkurzaĂŚ
A dzisiaj wkurzyÂły, nawet bardzo
W zeszÂłym tygodniu nie mogÂłam oglÂądaĂŚ zajawki, to pomyÂślaÂłam, Âże w dzisiaj sobie jakoÂś to zrekompensujĂŞ....... i zrekompensowaÂłam ..... blado ta rekompensata wyglÂąda

A dzisiaj wkurzyÂły, nawet bardzo

W zeszÂłym tygodniu nie mogÂłam oglÂądaĂŚ zajawki, to pomyÂślaÂłam, Âże w dzisiaj sobie jakoÂś to zrekompensujĂŞ....... i zrekompensowaÂłam ..... blado ta rekompensata wyglÂąda

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Hmmm ... Anita juÂż niejednokrotnie ''bÂłyszczaÂła'' w tej roli na antenie tvn24 :? WidaĂŚ, jak ceni siĂŞ jej ... gÂłos w tej stacji :devil:
Nie sÂłyszaÂłem, bo jakoÂś tvn24 nie chce mi dziÂś ''wskoczyĂŚ'' na szklany ekran :?
Dlatego dziĂŞki za info
Nie sÂłyszaÂłem, bo jakoÂś tvn24 nie chce mi dziÂś ''wskoczyĂŚ'' na szklany ekran :?

Dlatego dziĂŞki za info