Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

redix
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: redix »

wÂłoch
nie 15 minut a 12 minut i 7 sekund, mierzyÂłem z zegarkiem w rĂŞce

Justyyna
Flash = Fakty popoÂłudniowe
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

A nie no, kierowaÂłem siĂŞ capsami pawlla, dopiero teraz zauwaÂżyÂłem, Âże pierwszy caps jest o 16.03. Znaczy to, Âże zegarek spieszy siĂŞ o 3 minuty,
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Redix mi wyszÂło troche ponad 11 minut :D
Niemniej jednak na pewno nie tyle ile powinien trwac :/
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Redix mi wyszÂło troche ponad 11 minut
Kamuii, lepiej zabrzmi ledwo ponad 11 minut :devil:
Jutro zjawunia Damy Pik.
Michaek, czy ktokolwiek inny, widzieliÂście dzisiaj jakÂą reklamĂŞ zajawuni? :D Bo ja nie dostÂąpiÂłem tego zaszczytu :/
Ja Wam tylko przypomnĂŞ, Âże Miecugow ma dzieci, a co za tym idzie chyba ÂżonĂŞ teÂż.
No i co z tego? :lol2: Dzieci juÂż na pewno odchowane :lol: ÂŻona teÂż ;)
bez sensu a kiedy caÂły program
CaÂła ''Dama pik'' ... juÂż patrzĂŞ w kalendarz ... :D Termin przypadaÂłby na 25 marca, czyli za tydzieĂą :D

Ehhh... chyba recenzji tego wczorajszego flasha nie napiszĂŞ :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Nie widziaÂłem reklamy, a co gorsza teraz KaczyĂąski wywoÂłaÂł politycznÂą burze, bo zapowiedziaÂł, Âże zÂłoÂży wniosek o samorozwiÂązanie Parlamentu. I teraz TVN 24 caÂły czas tylko o tym mĂłwi.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Czyli juÂż po zajawce :evil: :evil: :evil: :evil:
Pieprzony Kaczor :evil: :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

A ja widziaÂłem spot zachĂŞcajÂący do oddania swojego 1% Fundacji TVN nie jesteÂś sam z AnitÂą. :D :D Nie jest tam jedyna w tym spocie i wypowiada: "To wielka pomoc, choĂŚ nic nie kosztuje". To jest na samym koĂącu... :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No to szczĂŞÂściarz z Ciebie :( Ja cale przedpoÂłudnie przed telewizorem spĂŞdziÂłem i widziaÂłem kilka spotĂłw z tej serii, ale nie ten, ktĂłry by mnie interesowaÂł :/

Zajawka ... czekasz caÂły tydzieĂą i jeden maÂły waleczny narobi takiego zamieszania, Âże brat jego powinien ÂżaÂłobĂŞ narodowÂą ogÂłosiĂŚ :evil: Ale nie :D Cieszmy siĂŞ, teraz wygra Platforma i wszelkie oszoÂłomstwo zniknie raz na zawsze :evil:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Nie ma zajawki :/ szkoda ale w takim dniu jak dzis jestem im to w stanie wybaczyÌ tak piêknie jerd¿¹ po PiS ¿e a¿ szkoda by to by³o przerywaÌ :lol:

Ahhhh tanczy: :tanczy: :tanczy:
Szkoda ze Kaczka nie powiedzia³a tego godzine poŸniej ale... có¿ dla takiej chwili ostatecznej porazki PiSdzielców wybaczam i czekam na zajawke next week :D:D:D

BLACKY I TY TO MÓWISZ :szok: ??? :D ale to dobrze ze spo³eczenstwo sie cieszy ;)
Ostatnio zmieniony sobota 18 mar 2006, 15:59 przez kamuii, łącznie zmieniany 1 raz.
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Za tydzieù bêdzie premiera :> wiêc dobrze, ¿e jeden z tych co ukradli ksiê¿yc, nie czeka³ do przysz³ej soboty :evil: Ale fakt pó³ godziny chocia¿ móg³ siê wstrzymaÌ :evil:

Trudno musimy ponieœÌ tê ofiarê, na rzecz lepszego jutra :tanczy: :D
pawell

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:No to szczĂŞÂściarz z Ciebie :( (...)
No fakt nawet nie musia³em na ni¹ "polowaÌ", gdy prze³¹cza³em kana³y akurat ta w³aœciwa lecia³a. :D :tanczy:

No i z jednej strony szkoda Âże nie byÂło tej zajawki, a z drugiej siĂŞ cieszĂŞ, bo wszyscy widzimy co siĂŞ dzieje. :D W tej sytuacji wypada powiedzieĂŚ yes, yes, yes :!: :tanczy:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Mnie polityka nie obchodzi, ale do momentu, kiedy jej niszczycielskie efekty nie zaczynajÂą mnie wkurzaĂŚ :evil:
A dzisiaj wkurzyÂły, nawet bardzo :evil:
W zeszÂłym tygodniu nie mogÂłam oglÂądaĂŚ zajawki, to pomyÂślaÂłam, Âże w dzisiaj sobie jakoÂś to zrekompensujĂŞ....... i zrekompensowaÂłam ..... blado ta rekompensata wyglÂąda :evil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ÂŹle ze mnÂą siĂŞ dzieje :/ SpĂŞdzam niedzielne przedpoÂłudnie oglÂądajÂąc tvn :? W nadziei, Âże w koĂącu zobaczĂŞ ten spot z 1% i jak do tej pory wielkie nic :/
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

A Anita dzisiaj w Kalejdoskopie Tygodnia. Wprawdzie ani w roli prowadzÂącej, ani w roli przygotowujÂącej materiaÂł, ale w roli hmm... jak to nazwaĂŚ :? "tÂłumaczÂącej" wypowiedÂź jakiejÂś dziewczyny.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Hmmm ... Anita juÂż niejednokrotnie ''bÂłyszczaÂła'' w tej roli na antenie tvn24 :? WidaĂŚ, jak ceni siĂŞ jej ... gÂłos w tej stacji :devil:
Nie sÂłyszaÂłem, bo jakoÂś tvn24 nie chce mi dziÂś ''wskoczyĂŚ'' na szklany ekran :? :lol2:
Dlatego dziĂŞki za info ;)
ODPOWIEDZ