MusieliÂśmy na to czekaĂŚ dÂługo no i siĂŞ doczekaliÂśmy... :tanczy: Jak zwykle StyÂśka byÂła Âświetna powtarzam siĂŞ, ale to nic. No i na koniec informacja o wioÂśnie - szkoda Âże jÂą sÂłabo widaĂŚ. No i do zobaczenia jutro... :szalony: :]
prowadzenie perfekt, jednak w Justyny oczach wyraÂźnie widaĂŚ byÂło objawy chorobowe ...
albo jÂą nabiera albo przez ten czas nieobecnoÂści chorowaÂła ... albo jestem przerwaÂżliwiony
bo pochanke - fan martwi siĂŞ o zdrowie swojej idolki ... i wiem Âże moze byĂŚ w tym co napisaÂłem wczeÂśniej odrobina prawdy
znalezione na www:
ktoÂś tam powiedziaÂł: "PrzeczytaÂłam kiedyÂś, jak Justyna Pochanke przytoczyÂła sÂłowa, ktĂłre sÂą dewizÂą w Jej rodzinie: "Daj BoÂże zdrowie, resztĂŞ sama dokupiĂŞ". Bardzo mi to zdanie utkwiÂło w pamiĂŞci..."
taak, zdrowie najwaÂżniejsze ... a jak pieniaÂżki sÂą, kupiĂŚ mozna wszystko
Fakty prowadzone przez JustynĂŞ to czysta perfekcja.DziÂś tego dowiodÂła poraz kolejny.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Nie no, chora napewno nie jest Nie ma sie co zamartwiac.
ZwÂłaszcza po dzisiejszych Faktach, ktĂłre jak zwykle byÂły fascynujÂące. Mam nadzieje ze Jutsynka nie ucieknie nam i poprawadzi je jeszcze w piatek, a nie tak jak ostatnim razem:P
Owszem jest chora.Jest pracocholiczkÂą w kaÂżdym calu i to daje rewelacyjne efekty !
Oczywiœcie dzisiejsze Fakty bezb³êdne.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!