No wiĂŞc aÂż dwa programy

No i co z tego wysz³o ??£ukasz pisze:Zreszt¹ we wszystkich swoich ksi¹¿kach pisa³ du¿o i œlicznie o Kindze...

No i co jeszcze ciekawego

Moderator: Łukasz
No i co z tego wysz³o ??£ukasz pisze:Zreszt¹ we wszystkich swoich ksi¹¿kach pisa³ du¿o i œlicznie o Kindze...
We wrzeÂśniu...TVN_FAN pisze:(...)Co sie dzieje z ludÂźmi, ktĂłrzy w lipcu, sierpniu - poczÂątek tego wÂątku - zachwycali siĂŞ uroczym Âśmiechem w Sopocie Kingi![]()
Jak to niktTVN_FAN pisze:dlaczego nikt tu w tym wÂątku nie pisze, praktycznie zostaÂłem tylko ja i ÂŁukasz.(...)
:gafa: rany jaki ja dziÂś jestem nieprzytomny...no jasne, Âże we wrzeÂśniupawell pisze:We wrzeÂśniu...![]()
![]()
no i chwaÂła Wam za topawell pisze:Jak to nikt:> przeciez pisze Black, ja czasem coÂś napiszĂŞ i wiele innych osĂłb.
![]()
![]()
![]()
No tak, ale Anita miaÂła w powietrzu - bĂŞdÂąc w Sopocie - kilkanaÂście stopni celcjusza mniej :tanczy: A poza tym to nie przyzwoite tak siĂŞ niegliÂżowaĂŚ :devil:Zobacz Black na zdjĂŞcia z Sopotu, na zdjĂŞcia z ostatniego DDTVN. Kinga w przeciwieĂąstwie do Anity lubi takie dekolty :devil:![]()
:spiewa:
ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłuczy nie macie czasem zdjĂŞĂŚ tyÂłu tej fryzujki.Z przodu i z boku jest niesamowita ale ciekawa jestem jak wyglÂąda z tyÂłu.
Black, a moÂże wrzucisz tutaj tĂŞ fotkĂŞ z seriali "ZostaĂŚ miss", ktĂłrÂą zresztÂą sam Wam do wÂątku zrobiÂłem?Black Jack '62 pisze:A poza tym to nie przyzwoite tak siĂŞ niegliÂżowaĂŚ :devil:
Nie mam, ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże pierwszego posta na tym forum ktoÂś pisze wÂłaÂśnie w wÂątku o Kidze.Black Jack '62 pisze:ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłu
Poza tym w telewizji nie pokazuje siĂŞ tyÂłuÂŁukasz pisze:(...)Nie mam, ale cieszĂŞ siĂŞ, Âże pierwszego posta na tym forum ktoÂś pisze wÂłaÂśnie w wÂątku o Kidze.Black Jack '62 pisze:ÂŁukasz na pewno ma takie zdjĂŞcia, na ktĂłrych widaĂŚ KingĂŞ ... z tyÂłuKinga nie pokazuje tyÂłka w programie. :devil: (...)
No tak, prezenterzy sÂą pokazywani raczej z przodu, ewentualnie z boku, ale np. reporterzy owszem pokazujÂą swoje tyÂły, no a Kinga nie jest reporterkÂąpawell pisze:Poza tym w telewizji nie pokazuje siĂŞ tyÂłujak to by wyglÂądaÂło...
Pewnie tam by siĂŞ udaÂło zoabczyĂŚ tyÂł tylko Âże odrazu dajÂą obraz z innej kamery.
![]()
![]()
ÂŁuuuuukaszCzekam i zobaczymy kto siĂŞ nienegliÂżuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości