a gdzie podatek od posiadania kanarka ??
No wiesz Kanarki nie stwarzaja zagroÂżenia na ulicy i nie robiÂą tam kup oraz z nich nie korzystajÂą

i nie szczekajÂą
SiedzÂą sobie w swoich klatkach :]
Nie jestem jakimÂś wielkim voyagerem ale gdy byÂłem w Niemczech czy Austrii nie widziaÂłem ani jednej kupy na trawniku.
To proponuje jeszcze wycieczke do Paryza albo NYC :] moÂże trzeba poszerzyĂŚ ÂświatopoglÂąd

Gwarantuje Ci ze np. w ParyÂżu jest kupa na kupie pomimo ze sÂą tam specjalne kosze na to...
A syf panujÂący w NY np. jest nie do opisania

Co do niemiec czy austrii to raczej sprawa tego ze oni ogĂłlnie uwielbiajÂą porzÂądek i ich miasteczka sÂą wypieszczone
No to Kamuii rzeczywiÂście pokazaÂłaÂś klasĂŞ
Mnie za to dobi³a Twoja wypowiedz :] masz wogóle psa i sprz¹tasz po nim ??? jeœli tak to gratuluje... to tak jak byœ zatrudnia³ pomoc domowa i sam gotowa³ i sprz¹ta³ :/ nie rozumiesz tego ze p³¹cisz za to by zosta³oto zrobione za CIEBIE ???
Droge teÂż sobie sam z kilofem i mÂłotem Âłatasz :> ?
JeÂśli nam siĂŞ zachcĂŞ a w okolicy nie bĂŞdzie WC sadÂźmy stolce na chodnik, zraszajmy parki.Na basenie pÂłacimy za bilet wiĂŞc teÂż moÂżemy sikaĂŚ do wody a nawet siĂŞ zaÂłatwiĂŚ.Zaraz powiesz , no tak ale to nie chigieniczne przecieÂż inni w nim pÂływajÂą
Salladynie czy Ty na pewno w Polsce mieszkasz :> ?
Nie widziaÂłeÂś nigdy SzczajÂącego kolesia pod scianÂą i ludzi zaÂłatwiajacych siĂŞ do basenu :> ?
Hmmm... ciekawe. Wiesz sÂądze ze co niektĂłrzy nie oddajÂą stolca na trawnik tylko dlatego Âże trzeba by siĂŞ byÂło rozebraĂŚ. Inaczej na pewno by to robili.
Ja jestem dok³adnie tego samego zdania co i Ty ¿e po psie trzeba sprz¹taÌ !!!! ale nie jeœli p³¹ce za niego podatek w dodatku dyskryminujacy mnie.
I jeszcze jedno jak to sobie wyobraÂżasz Âże MPO po kaÂżdym piesku bĂŞdzie sprzÂątaĂŚ tak
TAK :] nie tylko MPO ale osiedlowe sprzÂątaczki z ADM...
JeÂżeli moj pies juz nie wytrzyma i musi zlatwic sie w miescie to sprzÂątam(mieszkam w samym centrum wiec pelno strazy wkoÂło).
MĂłj lubi robiĂŚ kupe pod policjÂą

:D