Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Jakie sÂłodkie foty Anity :D

a tu dzisiejsza Anita ;)

ObrazekObrazekObrazek
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A.I.W.L.I.S. skÂąd masz tÂą fotkĂŞ
To z dzieciĂąstwa pochodzi z ''Pani'' :]

ChoĂŚ bardzo dobrze nam znane, to dziĂŞki za scany A.I.W.L.I.S. :D

Kamuii, pozwolĂŞ sobie teÂż te capsy z pieskiem wkleiĂŚ :P
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cute :P Cute :P Cute :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ale Anitka ma wpÂływ na psy. Normalnie to by chyba zaszczekaÂł. :lol: Ciekawe czy doberman, albo rottweiler teÂż by byli tacy przyjaÂźni? :lol:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Dzisiaj widziaÂłem ten skrĂłt "Damy Pik" z prezydent ÂŁotwy, musze powedzieĂŚ, Âże z odcinka na odcinek Anita coraz lepiej radzi sobie z angielskim, a program jest coraz ciekawszy. Z tego co widziaÂłem dzisiaj w TVN24 to musze powiedzieĂŚ, Âże program zapowiada siĂŞ bardzo ciekawie. :brawa:
Wróciłem!!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Anita Werner na premierze filmu ''Wszystko gra'' :arrow:

Obrazek

Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki za informacje :D Ja tylko dodam ...
W warszawskim kinie Luna (6.04.2006r.) odbyÂła siĂŞ premiera najnowszego filmu Woody’ego Allena - „Wszystko gra”. [...]
Po seansie wszyscy goÂście przenieÂśli siĂŞ na bankiet, na ktĂłrym wiodÂącym tematem byÂł oczywiÂście Woody Allen i jego najnowszy film.
To dlatego Anita dopiero w po³udnie w pi¹tek pojawi³a siêna stanowisku :devil: Wa¿¹c zw³aszcza ostatnie zdanie :lol:
Anitka lubi thrillery - oj :D czujĂŞ, Âże byÂśmy siĂŞ dogadali planujÂąc wspĂłlne wieczory :lol2:
A.I.W.L.I.S. pisze:Obrazek
A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłem :D WyÂśmienita, co prawda mam, ale zdecydowanie mniejszych rozmiarĂłw :D DziĂŞki :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ale dlaczego sama na tej premierze? Ano tak :] Martyna zdobywa szczyty :lol: Dziwne :> Anita nie ma wiêcej kole¿anek i ... kolegów, z którymi mog³aby do kina pójœÌ :>
Anita bardzo aktywny tryb Âżycia lubi prowadziĂŚ :D Jak nie wyjazdy za granicĂŞ, to imprezki :D
Ciekawe czy doberman, albo rottweiler teÂż by byli tacy przyjaÂźni?
WÂłoch, te bestie na pewno zamieniÂłyby siĂŞ w baranki, przecieÂż Anita to :aniol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłem :D WyÂśmienita, co prawda mam, ale zdecydowanie mniejszych rozmiarĂłw :D DziĂŞki :D
Na pewno? :> A jaki obrazek ma Funcky w avatarze?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

wÂłoch pisze:
Black Jack '62 pisze: A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłem :D WyÂśmienita, co prawda mam, ale zdecydowanie mniejszych rozmiarĂłw :D DziĂŞki :D
No to ja mam, a nie Black :devil: :lol:
WÂłoch przeczytaj dokÂłanie :D Black ma tĂŞ fotkĂŞ, ale mniejszych rozmiarĂłw :lol2:
Przynajmniej ja tak to rozumiem :rozglada:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

No to ja mam, a nie Black
WÂłoch przeczytaj dokÂłanie Black ma tĂŞ fotkĂŞ, ale mniejszych rozmiarĂłw
Przynajmniej ja tak to rozumiem
Jaki ja jestem szybki bill... :devil:

albo raczej analfabeta :lol:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No juÂż nie bÂądÂź wobec siebie taki surowy :devil: :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

wÂłoch pisze:
Na pewno :D ZdjĂŞcie, o ktĂłrym pisaÂłem do tej pory posiadaÂłem w wielkoÂści, ktĂłrÂą prezentuje avatar :/ Ale dziĂŞki A.I.W.L.I.S. mam teraz znacznie wiĂŞkszy format :D

PS ÂŁadny avatarek, wÂłoch :D
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
PS ÂŁadny avatarek, wÂłoch :D
DziĂŞkujĂŞ. :lol2: TeÂż moÂżesz sobie taki zrobiĂŚ za pomocÂą Animation Shop 3

JuÂż go poleciÂłem Funcky, a mnie poleciÂła go kamuii. :)
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No dobrze moÂże przy odrobinie czasu coÂś wykombinujĂŞ – w pierwszym rzĂŞdzie dla Funcky :lol2:

Tak zerkam jednym okiem na ten avatarek i przypomniaÂło mi siĂŞ, Âże Anita w raporcie byÂła ... :mhm:
A w ogĂłle to te raporty wieczorne prowadzone parami zostajÂą?
Zastanawia mnie, czy jeszcze kiedyÂś siĂŞ w nim pojawi, a jeÂśli tak, to czy odbĂŞdzie siĂŞ to kosztem poradka :roll:
Jestem rozdarty aktualnie, jeœli chodzi o programy, w których mo¿na zobaczyÌ Anitê i z powodu tego, co i jak ona tam prezentuje, przy udziale jakich œrodków i wyrzeczeù, g³ównie chodzi mi o Damê Pik :D Bo z jednej strony z³oœci mnie, ¿e przez realizacjê DP Anita znika na d³ugi czas ze œwiata newsów, wyje¿d¿a na ca³e tygodnie za granice naszego piêknego spowitego wiosn¹ kraju. Z drugiej strony, gdzie indziej moglibyœmy podziwiaÌ Anitê i np. jej obycie na drogich salonach? :D gdzie indziej moglibyœmy j¹ zobaczyÌ na tle ró¿nych znanych europejskich budowli architektonicznych? :D A z trzeciej strony, to w³aœnie w DP mo¿e daÌ upust swojej wiedzy filmowej zdobytej na studiach i wiedzy zdobytej ju¿ w tvn24 :D

Anita mogÂłaby teÂż coÂś od tych silnych dam wynieœÌ – nie w znaczeniu dosÂłownym oczywiÂście :devil: Mam tu raczej na myÂśli konsekwentne d¹¿enie do celu, wysoko postawionego celu :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Anita mogÂłaby teÂż coÂś od tych silnych dam wynieœÌ – nie w znaczeniu dosÂłownym oczywiÂście Mam tu raczej na myÂśli konsekwentne d¹¿enie do celu, wysoko postawionego celu :D
A ty pewnie chcia³byœ tak, jak m¹¿ pani Vike-Freibergi, ekipy telewizyjne po Belwederze oprowadzaÌ? :devil: Za³ó¿my, ¿e za jakieœ 15 lat zjawi siê u ciebie i Anity Zuzia z TVN24, która po Anicie przejmie fuchê :tanczy: :lol:
ODPOWIEDZ