a tu dzisiejsza Anita

Moderator: Łukasz
To z dzieciĂąstwa pochodzi z ''Pani'' :]A.I.W.L.I.S. skÂąd masz tÂą fotkĂŞ
To dlatego Anita dopiero w poÂłudnie w piÂątek pojawiÂła siĂŞna stanowisku :devil: Wa¿¹c zwÂłaszcza ostatnie zdanieW warszawskim kinie Luna (6.04.2006r.) odbyÂła siĂŞ premiera najnowszego filmu Woody’ego Allena - „Wszystko gra”. [...]
Po seansie wszyscy goÂście przenieÂśli siĂŞ na bankiet, na ktĂłrym wiodÂącym tematem byÂł oczywiÂście Woody Allen i jego najnowszy film.
A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłem
WÂłoch, te bestie na pewno zamieniÂłyby siĂŞ w baranki, przecieÂż Anita to :aniol:Ciekawe czy doberman, albo rottweiler teÂż by byli tacy przyjaÂźni?
No to ja mam, a nie Black :devil:wÂłoch pisze:Na pewno? :> A jaki obrazek ma Funcky w avatarze?Black Jack '62 pisze: A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłemWyÂśmienita, co prawda mam, ale zdecydowanie mniejszych rozmiarĂłw
DziĂŞki
Na pewnowÂłoch pisze:Na pewno? :> A jaki obrazek ma Funcky w avatarze?Black Jack '62 pisze: A tĂŞ fotkĂŞ dopiero dziÂś ujrzaÂłemWyÂśmienita, co prawda mam, ale zdecydowanie mniejszych rozmiarĂłw
DziĂŞki
DziĂŞkujĂŞ.Black Jack '62 pisze:
PS ÂŁadny avatarek, wÂłoch
A ty pewnie chciaÂłbyÂś tak, jak m¹¿ pani Vike-Freibergi, ekipy telewizyjne po Belwederze oprowadzaĂŚ? :devil: Za³ó¿my, Âże za jakieÂś 15 lat zjawi siĂŞ u ciebie i Anity Zuzia z TVN24, ktĂłra po Anicie przejmie fuchĂŞ :tanczy:Anita mogÂłaby teÂż coÂś od tych silnych dam wynieœÌ – nie w znaczeniu dosÂłownym oczywiÂście Mam tu raczej na myÂśli konsekwentne d¹¿enie do celu, wysoko postawionego celu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości