No i znowu nie zd¹¿y³em na DP :hmm: :hmm:
A tu widzĂŞ, ze tyle mnie ominĂŞÂło.
No cĂłz trzeba temat zmieniĂŚ na jajka... oczywiÂście te telewizyjne.
P.S. No i juÂż wiadomo co do oprway TVN - WÂŚ ÂżyczÂą nam taĂączÂące jaja.
Tak, widziaÂłem, ale to nie znaczy, Âże nie wystepuje w nich Anita i inne gwiazdy.
MoÂże w ramach ciĂŞcia kosztĂłw kazali siĂŞ gwiazdom przebraĂŚ w te fajen kostiumy.
ChociaÂż jakoÂś nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ kilku osĂłb w tych top'ach

np. taki Grzesiu vel. Au***at czy Jolante PieĂąkowskÂą w takim ogromnym jaju.
Black, jako ¿e tak podoba³ Ci sie ostatni off topic, ¿e sobie pozwole na ma³¹ aktualizo-kontynuacjê(jak ja lubiê takie s³owotwórstwo).
WiĂŞc tak, jak zapewne wiadomo lekarze dalej strajkujÂą, a dyrektorzy rzeszowskich szpitali zyskuja coraz wieksza sÂławĂŞ.
ZÂłoÂśliwy rzÂąd PiSu powiedziaÂł nie dla Energetyki Podkarpackiej, a negocjatorem ze strony rzÂądu byÂł... byÂły kurator w lubelskim NFZecie.
AKS Resovia zrobiÂła rzecz niewiarygodnÂą- majÂąc cztery piÂłki meczowe zdoÂłaÂła przegraĂŚ mecz i tym samym play-offy z GwardiÂą WrocÂław. Ostatnio znowu, tym razem w walce o miejsce 7 przegraÂła z Mostostalem. Dodam tylko, Âże pod koniec czesci zasadniczej byÂła 5.
A teraz przejdÂźmy do informacji pozytywnych.
Marma Polskie Folie RzeszĂłw(dawniej ZKS Stal RzeszĂłw) pokonaÂła ZÂłomrek Czestochowe(pozdrowienia dla wÂłocha) w meczu inaugurujÂącym LigĂŞ ÂŻuÂżla.
No to tyle. Nastepna okazja, Âżeby zobaczyĂŚ AnitĂŞ najprawdopodobniej dopiero w ÂśrodĂŞ(oby)
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...