Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Black Jack '62 pisze:O kurcze :( No to jednak fajne rzeczy poginĂŞÂły,
No widzisz... :cry: :x
Black Jack '62 pisze:ale chyba nie bĂŞdziemy ich rekonstuowaĂŚ, bo to byÂłoby nienaturalne ;)
Nie to byÂłoby bezsensu 2 razy pisaĂŚ to samo. :roll: ChoĂŚ ja bym mogÂł w wiĂŞkszoÂści pamiĂŞtam to co pisaÂłem. :P

Hehe i jeszcze jedno Black chyba w tym roku na TVN WesoÂłych ÂŚwiÂąt bĂŞdÂą Nam ÂżyczyĂŚ taĂączÂące jajka :lol: ( :cry: ) ale jeszcze nie jestem pewnien... Jeszcze mam nadzieje Âże bĂŞdÂą gwiazdy. :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

pawell pisze:Hehe i jeszcze jedno Black chyba w tym roku na TVN WesoÂłych ÂŚwiÂąt bĂŞdÂą Nam ÂżyczyĂŚ taĂączÂące jajka :lol: ( :cry: ) ale jeszcze nie jestem pewnien... Jeszcze mam nadzieje Âże bĂŞdÂą gwiazdy. :P :D [/color]
Jak to :roll: Gwiazdy bĂŞdÂą przebrane za jajka i bĂŞdÂą taĂączyÂły :> :devil:

Trudno mi sobie to wyobraziĂŚ :devil: A jeszcze przed chwilÂą nie mogÂłem sobie wyobraziĂŚ Anity idÂącej ze ÂświĂŞconkÂą do koÂścioÂła :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
pawell

Black Jack '62 pisze:Jak to :roll: Gwiazdy bĂŞdÂą przebrane za jajka i bĂŞdÂą taĂączyÂły :> :devil:
:hahaha: Nie, gwiazdy (jak bĂŞdÂą) niech zostawiÂą w spokoju. :twisted: Mogliby staĂŚ koÂło tych taĂączÂących jaj i nam ÂżyczyĂŚ WesoÂłych ÂŚwiÂąt. :roll: A teraz tak jest ze ludzie sÂą przebrani za jaja i taĂączÂą - sam zobacz w przerwie reklamowej na TVN. :D To wyglÂąda bardzo fajnie i Âśmiesznie. :D :roll:
Black Jack '62 pisze:Trudno mi sobie to wyobraziĂŚ :devil: A jeszcze przed chwilÂą nie mogÂłem sobie wyobraziĂŚ Anity idÂącej ze ÂświĂŞconkÂą do koÂścioÂła :lol:
No ja teÂż nie mĂłgÂłbym sobie wyobraziĂŚ Anity przebranej za jajo (gigantyczne - wkoĂącu jest wysoka). :devil: :D Ale idÂącÂą ze ÂświĂŞconkÂą do koÂścioÂła tak. :roll: :) Czemu nie :?: :>
Ostatnio zmieniony piątek 14 kwie 2006, 21:01 przez pawell, łącznie zmieniany 1 raz.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja jestem jÂą sobie w stanie wyobraziĂŚ, jak idzie z koszyczkiem przez wieÂś jak duÂża dziewczynka, potem proboszcz ÂświĂŞci ten koszyczek przy kapliczce. Na koniec Anita zaprasza go do siebie na kawĂŞ. :devil: Ja zawszĂŞ tak robiĂŞ.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No tak, wszystko piĂŞknie, ale Anita jest z ÂŁodzi, nie mieszka na wiosce :devil:

A dziœ Marta mi podpad³a. Zapowiedzia³a powtórkê SE, a nie zaprosi³a na DP :x Mo¿e marzy³by jej siê program maj¹cy podobn¹ do DP formu³ê ;) :devil:
A wiêc do rzeczy :] Zajawka ''Damy Pik'' bardzo ciekawa i dynamiczna, prawie non stop Anita i jej rozmowy, to z g³ówn¹ bohaterk¹, to z mê¿em g³ównej bohaterki, to znowu z t¹ dozorczyni¹, czy publicystami - tak¹ dynamikê lubiê :D
Anita szpanowaÂła swojÂą rewelacynjÂą angielszczyznÂą 8) i widaĂŚ miaÂła wyÂśmienity nastrĂłj :D
Odcinek naprawdĂŞ bĂŞdzie rewelacyjny, skoro juÂż po zajawkach mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże szalenie trafiÂł w moje gusta :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Capsy z DP:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzisiejsza zajawka bardzo mi siê podoba³a. Opiera³a siê g³ównie na rozmowach Anity z osobami z otoczenia pani prezydent. W zajawce by³o conieco z "Wielkich Ucieczek". Nieco ma³o capsów da³o mi siê dzisiaj zrobiÌ. :hyh:
Mo¿e marzy³by jej siê program maj¹cy podobn¹ formu³ê
BĂŞdzie juÂż niedÂługo miaÂła program dokumentalny w TVN Style. :D
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DziĂŞki za capsy :D
Ten fragment utkwiÂł mi najbardziej ... zwÂłaszcza to ... zbliÂżenie :lol: :lol:
Obrazek
pawell

wÂłoch pisze:
Mo¿e marzy³by jej siê program maj¹cy podobn¹ formu³ê
BĂŞdzie juÂż niedÂługo miaÂła program dokumentalny w TVN Style. :D
Ale to nie jest program z podobn¹ formu³¹ do "Damy Pik". :roll: Anita sobie lata po œwiecie, a Marta bêdzie siedzieÌ w jednym miejscu najwy¿ej te¿ bêdzie lataÌ, ale po Polsce. :roll:
Black Jack '62 pisze:Ten fragment utkwiÂł mi najbardziej ... zwÂłaszcza to ... zbliÂżenie :lol: :lol:
:> Dlaczego akurat ten :?: :>

P.S. No i juÂż wiadomo co do oprway TVN - WÂŚ ÂżyczÂą nam taĂączÂące jaja. :devil:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No i znowu nie zd¹¿y³em na DP :hmm: :hmm:
A tu widzĂŞ, ze tyle mnie ominĂŞÂło.
No cĂłz trzeba temat zmieniĂŚ na jajka... oczywiÂście te telewizyjne.
P.S. No i juÂż wiadomo co do oprway TVN - WÂŚ ÂżyczÂą nam taĂączÂące jaja.
Tak, widziaÂłem, ale to nie znaczy, Âże nie wystepuje w nich Anita i inne gwiazdy.
MoÂże w ramach ciĂŞcia kosztĂłw kazali siĂŞ gwiazdom przebraĂŚ w te fajen kostiumy.
ChociaÂż jakoÂś nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ kilku osĂłb w tych top'ach :D np. taki Grzesiu vel. Au***at czy Jolante PieĂąkowskÂą w takim ogromnym jaju.
Black, jako ¿e tak podoba³ Ci sie ostatni off topic, ¿e sobie pozwole na ma³¹ aktualizo-kontynuacjê(jak ja lubiê takie s³owotwórstwo).
WiĂŞc tak, jak zapewne wiadomo lekarze dalej strajkujÂą, a dyrektorzy rzeszowskich szpitali zyskuja coraz wieksza sÂławĂŞ.
ZÂłoÂśliwy rzÂąd PiSu powiedziaÂł nie dla Energetyki Podkarpackiej, a negocjatorem ze strony rzÂądu byÂł... byÂły kurator w lubelskim NFZecie.
AKS Resovia zrobiÂła rzecz niewiarygodnÂą- majÂąc cztery piÂłki meczowe zdoÂłaÂła przegraĂŚ mecz i tym samym play-offy z GwardiÂą WrocÂław. Ostatnio znowu, tym razem w walce o miejsce 7 przegraÂła z Mostostalem. Dodam tylko, Âże pod koniec czesci zasadniczej byÂła 5.
A teraz przejdÂźmy do informacji pozytywnych.
Marma Polskie Folie RzeszĂłw(dawniej ZKS Stal RzeszĂłw) pokonaÂła ZÂłomrek Czestochowe(pozdrowienia dla wÂłocha) w meczu inaugurujÂącym LigĂŞ ÂŻuÂżla.
No to tyle. Nastepna okazja, Âżeby zobaczyĂŚ AnitĂŞ najprawdopodobniej dopiero w ÂśrodĂŞ(oby)
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Michaek ..., Âże teÂż Ci administracja nie zwrĂłciÂła uwagi za tego off topica ... :lol:

A propos sÂłowa ''topic'' - jak cudnie Anita to sÂłowo dziÂś wymawiaÂła :P Tak samo zresztÂą jak zwrot ''long, long, time ...'' nie zagÂłuszaÂło jej wtedy tÂłumaczenie i byÂło wspaniale moÂżna delektowaĂŚ siĂŞ jej swobodÂą wyraÂżania siĂŞ w jĂŞzyku angielskim :P
Dlaczego akurat ten
Ano ... bo chciaÂłbym byĂŚ w tym momencie na miejscu tego pana :lol:
No i juÂż wiadomo co do oprway TVN - WÂŚ ÂżyczÂą nam taĂączÂące jaja.
Tzn. te gwiazdy sÂą przebrane ... ? :lol: :lol: A nie michaek juÂż wspominaÂł ... :lol:
pawell

michaek pisze:
P.S. No i juÂż wiadomo co do oprway TVN - WÂŚ ÂżyczÂą nam taĂączÂące jaja.
Tak, widziaÂłem, ale to nie znaczy, Âże nie wystepuje w nich Anita i inne gwiazdy.
MoÂże w ramach ciĂŞcia kosztĂłw kazali siĂŞ gwiazdom przebraĂŚ w te fajen kostiumy.
ChociaÂż jakoÂś nie mogĂŞ sobie wyobraziĂŚ kilku osĂłb w tych top'ach :D np. taki Grzesiu vel. Au***at czy Jolante PieĂąkowskÂą w takim ogromnym jaju.
Gdyby cieli koszty to gwiazdy by w nic przebrane nie byÂły - no bo po co wydawaĂŚ kase na przebrania jaj :?: :lol: :> A ja w ogĂłle zadnej gwiazdy sobie tam nie mogĂŞ wyobraziĂŚ. :lol: :lol:
Black Jack '62 pisze:Tzn. te gwiazdy sÂą przebrane ... ? :lol: :lol: A nie michaek juÂż wspominaÂł ... :lol:
Nie Âżadnych gwiazd nie ma. :] :lol: DoszedÂłem do wniosku :mhm: Âże one bedÂą tylko w oprawach BoÂżonarodzeniowych... :]
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nikt nawet za mnÂą nie zatĂŞskniÂł :( A ja tak bardzo za Wami tĂŞskniÂłam :( ;)
Dzisiejsza zajawka bardzo mi siê podoba³a. Opiera³a siê g³ównie na rozmowach Anity z osobami z otoczenia pani prezydent.
Dla mnie to wczorajsza zajawka ;) ale za to zgadzam siĂŞ z poniÂższym:
Odcinek naprawdĂŞ bĂŞdzie rewelacyjny, skoro juÂż po zajawkach mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże szalenie trafiÂł w moje gusta
Tylko, ¿e ja ju¿ w zesz³¹ sobotê tak pisa³am :P
Wczorajszej nie widziaÂłam, ale mam do dyspozycji capsy i mp3 z zajawki od Grzesioo’a i mam prawie peÂłen obraz sytuacji :D

No i oczywiÂście WesoÂłych ÂŚwiÂąt ÂżyczĂŞ :tanczy:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
pawell

Funckyrella pisze:Nikt nawet za mnÂą nie zatĂŞskniÂł :( A ja tak bardzo za Wami tĂŞskniÂłam :( ;)
OczywiÂście Âże tĂŞskniliÂśmy ja nawet siĂŞ zastanawiaÂłem gdzie Ty siĂŞ podziaÂłaÂś... :mhm: :> :P Pewnie na pare dni do rodziny wyjechaÂłaÂś? :>

A ja o zajawce siĂŞ nie wypowiadam bo w kablu nie mam dwudziestego czwartego tefaÂłenu ( :D ) a komp byÂł zajĂŞty - jak zwykle w tym czasie w soboty. :x :/

Funckyrella pisze:No i oczywiÂście WesoÂłych ÂŚwiÂąt ÂżyczĂŞ :tanczy:
DziĂŞki i nawzajem... :] :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

No to Âświetnie, Âże o mnie myÂślaÂłeÂś :tanczy: Od razu lepiej mi z tym :D
Nie byÂło mnie na forum, bo miaÂłam bardzo duÂżo innych naglÂących spraw do zaÂłatwienia :/

No, ale ju¿ jestem i wspomnienie mnie nasz³o, kiedy zobaczy³am wielkanocny bukiet kwiatów na biurku w studio TVN24 ...... W tamtym roku by³y ¿ó³te tulipany, dziœ jest mieszanka wiosennych kwiatów.
Rok temu Anita miaÂła dyÂżur w ,,lany poniedziaÂłek'', to byÂło 28 marca - w jej urodziny .....
By³a wtedy ubrana w tak¹ fajn¹ ró¿ow¹ marynarkê :tanczy: Szkoda jednak, ze tylko raz j¹ na sobie mia³a :/ Czy¿by zatem to by³a jej odœwiêtna :>
W tym roku pewnie historia siĂŞ nie powtĂłrzy i nie zobaczymy w ÂświĂŞta Anity :(
Ale to i lepiej, przynajmniej z rodzinÂą w tym waÂżnym czasie pobĂŞdzie :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funcky - ja nie miaÂłem czasu za TobÂą zatĂŞskiniĂŚ :devil: ÂŻart :buzi:
W tamtym roku by³y ¿ó³te tulipany, dziœ jest mieszanka wiosennych kwiatów.
Rok temu Anita miaÂła dyÂżur w ,,lany poniedziaÂłek'', to byÂło 28 marca - w jej urodziny .....
By³a wtedy ubrana w tak¹ fajn¹ ró¿ow¹ marynarkê :tanczy:
Faktycznie, tylko raz by³a ubrana na ró¿owo - szkoda, bo bardzo ³adnie wygl¹da³a w tym kolorze ... w ogóle mog³aby ... po pierwsze to w ogóle siê pojawiÌ :rydzyk: a po drugie w³o¿yÌ na siebie, któryœ z tych utrzymanych w wiosennej tonacji stojów :)

A wracajÂąc do zeszÂłorocznego ''lanego poniedziaÂłku'' - bo roztrzÂąsanie wspomnieĂą nam pĂłki co pozostaje - to wtedy na po 20-stej na wyspie Nias wystÂąpiÂły jakieÂś wstrzÂąsy i zaistniaÂła groÂźba ponownego tsunami ... PamiĂŞtam jak Anita Âświetnie sobie wtedy radziÂła :brawa:
ODPOWIEDZ