Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja aktualnie mam doÂła
:shock: Pogr¹¿am siê z tob¹ w ¿alu i smutku... :(
Anita mi odpisaÂła...
No wÂłaÂśnie, popatrz na to z drugiej strony - Anita odpisuje na listy. WczeÂśniej tego nie robiÂła. :neutral:
Nie wiem, czy nie przestanĂŞ byĂŚ widzem TVN24
Ile w koĂącu moÂżna patrzeĂŚ na gnojenie wspaniaÂłej dziennikarki, ktĂłrÂą traktuje siĂŞ jak mebel, ktĂłry moÂżna przestawiaĂŚ i ustawiaĂŚ po kÂątach
I ile moÂżna patrzyĂŚ na ryÂżawego pana w Poradkach. :cry:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Funckyrella pisze:(...)
ZapytaÂłam jÂą, czy na dobre przeniosÂła siĂŞ do Raportu wieczornego i w
Porankach juÂż nie bĂŞdzie okazji jej zobaczyĂŚ?
(...)bardzo mi miÂło, Âże tĂŞskni Pani za moim porannym programem, ale Pani
przypuszczenia sÂą jak najbardziej wÂłaÂściwe..
pozdrawiam serdecznie i mam nadziejĂŞ, Âże mimo to nie przestanie Pani byĂŚ
naszym wiernym widzem..
:x :twisted: :twisted: Czyli jak sobie to w TVN24 wyobraÂżajÂą ?? ?? ?? Porada juÂż do koĂąca swoich dni, programu czy czegoÂś tam jeszcze bĂŞdzie siedziaÂł w Porankach ?? :?
Przecie¿ ogl¹dalnoœÌ tego programu spadnie do zera ja ju¿ mam doœc tego Pana !!

Mam doœÌ !! Pana Porady w Porankach TVN24. Je¿eli ma byÌ tak jak jest, je¿eli nikogo w takim wypadku nie przydziel¹ to niech zlikwiduj¹ ten program.
To jedno.
A druga sprawa-po jakÂą cholerĂŞ w zapowiedzi na TVN24 Poranka dajÂą zdjĂŞcie Anity i, Âże zapraszajÂą Jakub Porada i Anita Werner !! ??
ZIMA
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

StronÂą tvn24 siĂŞ nie sugerujcie tam piszÂą same brednie!!!!!!!! :evil:

Funckyrella, a Anita nie napisaÂła dlaczego jÂą odsunĂŞli od PorankĂłw?
Czyli teraz zostaÂły tylko Raporty i Fakty popoÂłudniowe?!

Najpierw Fakty g³ówne, teraz Anita nie bĂŞdzie prowadziÂła PorankĂłw – ciekawe co dalej?
Sami sobie szkodzÂą decyzjami :evil:

Jakub Porada od poniedziaÂłu do piÂątku bez chwili wytchnienia - kto jest w stanie to wytrzymaĂŚ? :evil: :evil:

Pani Pochanke & PieczyĂąski - gratulujĂŞ kolejnego szachowego posuniĂŞcia :evil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Funcky, a zacytuj caÂły list. :neutral:
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Nic wiĂŞcej nie napisaÂła, tylko przywitaÂła siĂŞ ze mnÂą a na koniec podpisaÂła: ,,Anita Werner’’ :neutral:
Funckyrella, a Anita nie napisaÂła dlaczego jÂą odsunĂŞli od PorankĂłw?
Dlaczego? Nie, nie napisaÂła dlaczego!!! Dlatego zapytaÂłam AnitĂŞ o to w drugim mailu – skoro juÂż raz raczyÂła odpisaĂŚ, to dlaczego miaÂłaby tego nie zrobiĂŚ drugi raz ;)
Ale domyÂślam siĂŞ, Âże tym razem zapytaÂłam o zbyt wiele :] Nie odpisuje, ale nie dziwiĂŞ siĂŞ jej, skoro chce nadal pracowaĂŚ w tej ...... stacji :evil: Co jest dla mnie niezrozumiaÂłe!!! :evil:
Ale ja podsunĂŞ ci moje przypuszczenia .......
Dlaczego jÂą odsuniĂŞto od prowadzenia PorankĂłw? Ano dlatego, Âże byÂła w tym programie zbyt wyrazista, odró¿niaÂła siĂŞ za bardzo od stylu prowadzenia Porady, zbyt wiele osĂłb jÂą mogÂło zapamiĂŞtaĂŚ :evil: Poza tym wielu osobom, widzom – rĂłwnieÂż tym zwiÂązanym z innymi mediami, ktĂłrych opinie sÂą powszechnie dostĂŞpne, uporzÂądkowany styl prowadzenia programu bardzo odpowiadaÂł!!! Anita zbyt wysoko wybijaÂła siĂŞ ponad PoradĂŞ, jej programy byÂły interesujÂące zbieraÂły pozytywne recenzje, dlatego po raz kolejny trzeba byÂło jÂą wcisn¹Ì w jeszcze mniejszÂą niÂż porankowa dziurĂŞ :evil: :twisted:

Poranki z AnitÂą to byÂł (po Damie Pik ) jedyny program, ktĂłrego oglÂądanie – moÂżna tak napisaĂŚ – sprawiaÂło mi ogromnÂą satysfakcjĂŞ :( :( :( :twisted: :twisted:

Black - nie trzeba byÂło pisaĂŚ, ze te raporty ci siĂŞ nie podobajÂą :twisted:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

obieÂżyÂświat pisze: Pani Pochanke & PieczyĂąski - gratulujĂŞ kolejnego szachowego posuniĂŞcia :evil:
Ty udajesz gÂłupiego czy taki jesteÂś :?: Nie mam nawet siÂły juÂż odnosiĂŚ siĂŞ do takich komentarzy.Powtarzam-teoria spiskowa jest juÂż nie modna.

Natomiast co do odejÂścia Anity z "Poranka" to ja bym to odczytywaÂł jako awans.Co Anita autorskiego robiÂła w "Poranku" ? Chyba tylko przeglÂąd prasy.Dziwi mnie natomiast dlaczego nie prowadzi Magazynu 24h :roll: MyÂślĂŞ Âże poszÂłoby jej dobrze.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

salladyn pisze:
obieÂżyÂświat pisze: Pani Pochanke & PieczyĂąski - gratulujĂŞ kolejnego szachowego posuniĂŞcia :evil:
Ty udajesz gÂłupiego czy taki jesteÂś :?: Nie mam nawet siÂły juÂż odnosiĂŚ siĂŞ do takich komentarzy.
Mo¿e i do najm¹drzejszych tego œwiata i zasobnych w wiedzê nie nale¿ê, ale wiem, ¿e to Justyna Pochakne steruje dy¿urami i swoim mê¿em of course :devil:
I Âśmiem przypuszczaĂŚ, ze to ona znowu maczaÂła w caÂłej sprawie swoje krĂłciutkie paluszki :devil:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie wpad³eœ na to ¿e to mo¿e ona sama zrezygnowa³a :?: Mo¿e mia³a doœÌ wstawania o 3:30 :?: Tym bardziej ¿e sama mówi³a ¿e po tak wczesnym wstawaniu ma "syndrom przedszkolaka" i usypia gdzie popadnie.Mia³a doœÌ bycia prezenterk¹ bo tylko tym by³a w "Poranku".serwisy prowadzi³ kto inny, rozmowy poranne kto inny.Autorski to tam by³ tylko przegl¹d prasy.W raporcie wieczornym bêdzie mog³a rozwin¹Ì skrzyd³a.I tego jej ¿yczê bo wbrew pozorom bardzo j¹ lubiê.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Skoro lubisz AnitĂŞ, to przeprowadÂź z niÂą wywiad 8)

[quote=salladyn]]Nie wpadÂłeÂś na to Âże to moÂże ona sama zrezygnowaÂła[/quote]
Nie sÂądzĂŞ :lol:

[quote=salladyn]Mo¿e mia³a doœÌ wstawania o 3:30[/quote]
Wielka krzywda raz w tygodniu wstaĂŚ :spiewa:

tu chodzi o coÂś wiĂŞcej 8)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:Skoro lubisz AnitĂŞ, to przeprowadÂź z niÂą wywiad 8)
Z mi³¹ chêci¹ bym to zrobi³ problem w tym ¿e Anita Werner z tego co tu mo¿na przeczytaÌ raczej nie odpowiada na maile.
michaek
Bywalec
Bywalec

TVNowi gratulujemy duetu Pochanke-PieczyĂąski

Post autor: michaek »

Fantastycznie. Nie mogÂłem siĂŞ doczekaĂŚ tego dnia. MoÂże od razu trzeba byÂło daĂŚ Anicie serwisy o 2 w nocy, by podszkoliÂła swĂłj warsztat dziennikarski. Nowe wyzwanie, moÂżliwoÂśc sprawdzenia siĂŞ. Wielka szansa dla Anity.

Jedyne w co teraz pozostaje wierzyĂŚ to to, Âże zobaczymy AnitĂŞ czasami w Magazynie 24h.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funckyrella pisze: Anita mi odpisaÂła
(...)bardzo mi miÂło, Âże tĂŞskni Pani za moim porannym programem, ale Pani
przypuszczenia sÂą jak najbardziej wÂłaÂściwe..
pozdrawiam serdecznie i mam nadziejĂŞ, Âże mimo to nie przestanie Pani byĂŚ
naszym wiernym widzem..
Nie, noooo jeszcze tylko takiej informacji byÂło mi trzeba :/ :/ :/

Nie jestem tÂą informacjÂą szczegĂłlnie zaskoczony, bo spodziewaÂłem takiego finaÂłu :]
Jest mi natomiast baaardzo smutno :( :(

A moÂże jestem nawet trochĂŞ wkurzony :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
[...] i mam nadziejĂŞ, Âże mimo to nie przestanie Pani byĂŚ
naszym wiernym widzem.
AleÂż oczywiÂście Anitko, Âże zostaniemy :buzi: jak przystaÂło na wiernych fanĂłw :buzi: :)
Ostatnio zmieniony środa 26 kwie 2006, 15:19 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jedyne w co teraz pozostaje wierzyĂŚ to to, Âże zobaczymy AnitĂŞ czasami w Magazynie 24h
Magazyn 24 Godziny ma staÂły skÂład. Program prowadzÂą: Bogdan Rymanowski, ÂŁukasz Grass, Justyna Pochanke, Piotr Marciniak i Anna JĂŞdrzejowska. Koniec kropka.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Re: TVNowi gratulujemy duetu Pochanke-PieczyĂąski

Post autor: Black Jack '62 »

michaek pisze:Fantastycznie. Nie mogÂłem siĂŞ doczekaĂŚ tego dnia. MoÂże od razu trzeba byÂło daĂŚ Anicie serwisy o 2 w nocy, by podszkoliÂła swĂłj warsztat dziennikarski. Nowe wyzwanie, moÂżliwoÂśc sprawdzenia siĂŞ. Wielka szansa dla Anity.
Pczekajmy jeszcze z pó³ roku :twisted: Wszystko w swoim czasie :twisted:
Jedyne w co teraz pozostaje wierzyĂŚ to to, Âże zobaczymy AnitĂŞ czasami w Magazynie 24h.
Marcin ma racjĂŞ - niestety. :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Wiem, ze Marcin ma racjĂŞ, bo oglÂądam i wydanie popoÂłudniowe i wieczorne(z maÂłymi wyjÂątkami :twisted: )
Ale np. mogliby z tej ekipy usun¹Ì Jedrzejowsk¹, choÌ ona tam siê pojawia tak czesto jak Anita w Poradkach. Wole Anitê co dwa tygodnie w Magazynie, ni¿ co tydzien w Raporcie.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
ODPOWIEDZ