Nic wiĂŞcej nie napisaÂła, tylko przywitaÂła siĂŞ ze mnÂą a na koniec podpisaÂła: ,,Anita Werner’’
Funckyrella, a Anita nie napisaÂła dlaczego jÂą odsunĂŞli od PorankĂłw?
Dlaczego? Nie, nie napisaÂła dlaczego!!! Dlatego zapytaÂłam AnitĂŞ o to w drugim mailu – skoro juÂż raz raczyÂła odpisaĂŚ, to dlaczego miaÂłaby tego nie zrobiĂŚ drugi raz

Ale domyÂślam siĂŞ, Âże tym razem zapytaÂłam o zbyt wiele :] Nie odpisuje, ale nie dziwiĂŞ siĂŞ jej, skoro chce nadal pracowaĂŚ w tej ...... stacji

Co jest dla mnie niezrozumiaÂłe!!!
Ale ja podsunĂŞ ci moje przypuszczenia .......
Dlaczego j¹ odsuniêto od prowadzenia Poranków? Ano dlatego, ¿e by³a w tym programie zbyt wyrazista, odró¿nia³a siê za bardzo od stylu prowadzenia Porady, zbyt wiele osób j¹ mog³o zapamiêtaÌ

Poza tym wielu osobom, widzom – rĂłwnieÂż tym zwiÂązanym z innymi mediami, ktĂłrych opinie sÂą powszechnie dostĂŞpne, uporzÂądkowany styl prowadzenia programu bardzo odpowiadaÂł!!! Anita zbyt wysoko wybijaÂła siĂŞ ponad PoradĂŞ, jej programy byÂły interesujÂące zbieraÂły pozytywne recenzje, dlatego po raz kolejny trzeba byÂło jÂą wcisn¹Ì w jeszcze mniejszÂą niÂż porankowa dziurĂŞ
Poranki z AnitÂą to byÂł (po Damie Pik ) jedyny program, ktĂłrego oglÂądanie – moÂżna tak napisaĂŚ – sprawiaÂło mi ogromnÂą satysfakcjĂŞ
Black - nie trzeba byÂło pisaĂŚ, ze te raporty ci siĂŞ nie podobajÂą