ZastanawiaÂłem siĂŞ, czy nagrywaĂŚ ...
... i ... nagraÂłem
ZastanawiaÂłem siĂŞ rĂłwnieÂż, jak poradzÂą sobie w DP z ParyÂżankÂą z barierÂą jĂŞzykowÂą :> Wszak Anita francuskiego nie zna, a Francuzi kochajÂą ponad wszystko swĂłj piĂŞkny jĂŞzyk, wiĂŞc nie spieszno im do nauki angielskiego

OdkryÂłem, Âże jest tÂłumacz

Tak jak to byÂło np. u Havlowej :] Bystry jestem, co? :devil:
Kiedy tak sobie oglÂądaÂłem przed chwilÂą nagranie zajawki, pomyÂślaÂłem, Âże Ania KalczyĂąska mogÂłaby Âświetnie ten wywiad przeprowadziĂŚ ... :mhm: ... ale nie, pomyÂślaÂłem od razu – nikomu na tym Âświecie tak Âźle nie ÂżyczĂŞ, a juÂżtym bardziej Ani, Âżeby DP miaÂła siĂŞ zajmowaĂŚ :devil:
Och ho ho

I Marka BrzeziĂąskiego mieli do towarzystwa w ParyÂżu – biorÂąc pod uwagĂŞ jeden jego wystĂŞp w Poradku, kiedy z bliÂżej widzom nieznanych przyczyn beÂłkotaÂł a nie nadawaÂł relacjĂŞ, mogÂło byĂŚ podczas pobytu ekipy DP bardzo ciekawie :devil:
Fajna byÂła ta scena, kiedy Anita wsiadaÂła (w swoim damo-pikowym pÂłaszczyku) do metra, a nie! to byÂł chyba pociÂąg – jeÂśli dobrze pamiĂŞtam, to wtedy pojawiÂł siĂŞ Marek BrzeziĂąski – tak, tak pociÂąg – jakiÂś szybki

I, z fajnych scen, jeszcze ta, kiedy Anita stoi, z takim Francuzem i rozmawiajÂą, ale nie jest to tÂłumaczone i dodatkowo zagÂłuszone ... przez AnitĂŞ – lektora