Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Bardzo Âładne foty obieÂżyÂświecie - dziĂŞkujemy :)
Te pierwsze to z Poranka ze Stoczni ....... :( :(
Ja nie znam odpowiedzi na Twoje Funcky wy¿ej postawione pytania, ale oddam pó³ mojego królestwa i ... Funcky za ¿onê temu, kto te odpowiedzi zdobêdzie
No gdzie siĂŞpodziali ci ÂśmiaÂłkowie :>

:devil: :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Funcky - moÂże musiaÂłabyÂś siĂŞ jakoÂś zareklamowaĂŚ :> :devil:
obieÂżyÂświat pisze: Znalezione - nie kradzione ;) :arrow:

(niestety z watermarkiem :/ )
Co z tego, Âże watermark i tak duÂżo widaĂŚ :tanczy: - dziĂŞki :)
To pierwsze porankowe zdjĂŞcie - achhhh te nogi :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

S³oùce zasz³o ju¿ za chmury, wiêc mo¿na bez wiêkszego wyrzutu zasi¹œÌ przed komputerem, by po raz kolejny pochwaliÌ Anitê za jej Damê Pik :devil:
No brawo brawo :brawa: Po Steinbach, przyszedÂł czas na lewackÂą dziaÂłaczkĂŞ :devil: No, ale pani Royal zdaje siĂŞ mieĂŚ klasĂŞ ...... Steinbach zdaje siĂŞ teÂż miaÂła :roll: przynajmniej tak twierdzili niektĂłrzy :devil:
Royal chyba nie byÂła zbytnio ucieszona, Âże jacyÂś dziennikarze ze wschodu jÂą nĂŞkajÂą :devil:
Nie byÂła rozmowna w gabinecie, a kiedy zaczĂŞÂła nawijaĂŚ o gotowaniu, po kolejnym pytaniu Anity ze Âśmiechem na twarzy, odparÂła: ,,ale macie pytania – politycznie trudne’’ :lol:
No widzisz Anitko – nawet damy majÂą polewkĂŞ :devil:

Sukowaty image zawitaÂł do ParyÂża :devil:
I Anita przed wyprowadzk¹ z Poradków zawinê³a Jakubowi tê koszulê w niebieskie pr¹¿ki :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ZastanawiaÂłem siĂŞ, czy nagrywaĂŚ ... :roll:

... i ... nagraÂłem :lol2:

ZastanawiaÂłem siĂŞ rĂłwnieÂż, jak poradzÂą sobie w DP z ParyÂżankÂą z barierÂą jĂŞzykowÂą :> Wszak Anita francuskiego nie zna, a Francuzi kochajÂą ponad wszystko swĂłj piĂŞkny jĂŞzyk, wiĂŞc nie spieszno im do nauki angielskiego :twisted:
OdkryÂłem, Âże jest tÂłumacz :x Tak jak to byÂło np. u Havlowej :] Bystry jestem, co? :devil:
Kiedy tak sobie oglÂądaÂłem przed chwilÂą nagranie zajawki, pomyÂślaÂłem, Âże Ania KalczyĂąska mogÂłaby Âświetnie ten wywiad przeprowadziĂŚ ... :mhm: ... ale nie, pomyÂślaÂłem od razu – nikomu na tym Âświecie tak Âźle nie ÂżyczĂŞ, a juÂżtym bardziej Ani, Âżeby DP miaÂła siĂŞ zajmowaĂŚ :devil:
Och ho ho :D I Marka BrzeziĂąskiego mieli do towarzystwa w ParyÂżu – biorÂąc pod uwagĂŞ jeden jego wystĂŞp w Poradku, kiedy z bliÂżej widzom nieznanych przyczyn beÂłkotaÂł a nie nadawaÂł relacjĂŞ, mogÂło byĂŚ podczas pobytu ekipy DP bardzo ciekawie :devil:

Fajna byÂła ta scena, kiedy Anita wsiadaÂła (w swoim damo-pikowym pÂłaszczyku) do metra, a nie! to byÂł chyba pociÂąg – jeÂśli dobrze pamiĂŞtam, to wtedy pojawiÂł siĂŞ Marek BrzeziĂąski – tak, tak pociÂąg – jakiÂś szybki ;)
I, z fajnych scen, jeszcze ta, kiedy Anita stoi, z takim Francuzem i rozmawiajÂą, ale nie jest to tÂłumaczone i dodatkowo zagÂłuszone ... przez AnitĂŞ – lektora ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Anita stoi, z takim Francuzem i rozmawiajÂą, ale nie jest to tÂłumaczone i dodatkowo zagÂłuszone ... przez AnitĂŞ – lektora ;)
Ciekawe, czy po angielsku, czy moÂże jednak francusku rozmawiajÂą :roll: MoÂże Anita wziĂŞÂła kilka lekcji francuskiego u Anny KalczyĂąskiej ;) A moÂże pan Leroy, doradca Royal zna jednak angielski :>

Anita to ma jednak spokojne nerwy :devil: Ma, ma - od dwĂłch lat jesteÂśmy tego Âświadkami :/
Te damy wielki, z ktĂłrymi ma przyjemnoœÌ rozmawiaĂŚ sÂą strasznie zapracowane, nie majÂą czasu dla dziennikarzy, biedna ekipa realizujÂąca DamĂŞ Pik musi siĂŞ strasznie naczekaĂŚ, Âżeby zdobyĂŚ upragniony wywiad – ja nie wytrzymaÂłabym takiego bÂądÂź co bÂądÂź poniÂżania, czy raczej lekcewaÂżenia :x Wczoraj dowiedzieliÂśmy siĂŞ, Âże za paniÂą Royal teÂż musieli sporo czekaĂŚ aÂż udzieliÂła im audiencji i w dodatku póŸniej nie byÂła zbyt rozmowna :x Ja bym dosÂłownie wyszÂła, trzasnĂŞÂła drzwiami, a wczeÂśniej powiedziaÂła: jak nie to nie, nie robi mi pani Âłaski, Âże ze mnÂą rozmawia :nie: A Anitka :) oczywiÂście robi przesÂłodkÂą minkĂŞ i pyta o umiejĂŞtnoÂści kulinarne, skoro pani ...... dama francuskiej lewicy nie chce o polityce rozmawiaĂŚ :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita jest niestety przesadnie uprzejma i przesadnie pozwala innym to wykorzystywaĂŚ :?

KtoÂś wspominaÂł coÂś o sukowatym image? :P
Capsy od Grzesioo’a :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zastanawiam siê, czy pan operator i reszta ekipy zd¹¿yli za Anit¹ do tego superszybkiego poci¹gu wskoczyÌ?

Mamy nowy tydzieĂą ... oby nie okazaÂł siĂŞ znowu tygodniem bez Anity :(
Tak strasznie za niÂą tĂŞskniĂŞ :(

No i dobrze by byÂło, Âżeby – jeÂśli siĂŞ pojawi – to nie dopiero w ÂśrodĂŞ w raporcie, bo umrĂŞ z tĂŞsknoty do tego wieczora Âśrodowego :(
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

No a z tym pojawieniem siê Anity mo¿e byÌ ró¿nie :?
Bo zwaÂżmy, Âże moÂże tym razem wyjechaÂła w Âświat :roll:
WyobraÂźmy sobie, Âże ma zrobiĂŚ odcinek o Condi :>
To dopiero Anita moÂże siĂŞ naczekaĂŚ, aÂż udzielona zostanie jej audiencja :devil: Wszak Condi ma na gÂłowie caÂły polityczno – zbrojny Âświat :]
Skoro na rozmowĂŞ z JuliÂą Tymoszenko czekali 11 dni ...... skoro na Royal czekali 6 godzin ....... to ile mogÂą poczekaĂŚ na rozmowÂą z Condi :roll: :devil:
Ale zawsze mo¿na mieÌ nadziejê, ¿e Anita robi wywiad z p. Miko³ajow¹ albo z p. Yeti, ewentualnie z p. prezydentow¹ albo przysz³¹ prezydent Pigmej ;) :lol:
Zdobycie tych rozmĂłw moÂże bĂŞdzie mniejszym problemem, niÂż w przypadku Condi albo Angeli ;)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

"Ale zawsze mo¿na mieÌ nadziejê, ¿e Anita robi wywiad z p. Miko³ajow¹ albo z p. Yeti, ewentualnie z p. prezydentow¹ albo przysz³¹ prezydent Pigmej" ;) :lol:

Dobre. Ciekawe kiedy Anita pojawi siĂŞ w jakimÂś serwisie albo Raporcie. Ostatniot BARDZO RZADKO bywa na wizji. Czy oni tam w TVN chcÂą jÂą zwolniĂŚ? Najlepiej jakby Anita wystÂąpiÂła razem z Grassem. PasujÂą do siebie intelektualnie. Ten ciÂągle mylacy siĂŞ "KrzyÂś" jest okropny.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze:Ciekawe kiedy Anita pojawi siĂŞ w jakimÂś serwisie albo Raporcie.
Ciekawe :mhm: Przy odrobinie szczĂŞÂścia w ÂśrodĂŞ w raporcie wieczornym :roll:
Mandi pisze:Najlepiej jakby Anita wystÂąpiÂła razem z Grassem.
Tak, tak moÂże byĂŚ nawet z Grassem, byle tylko byÂła :rydzyk:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Ale zawsze mo¿na mieÌ nadziejê, ¿e Anita robi wywiad z p. Miko³ajow¹ albo z p. Yeti, ewentualnie z p. prezydentow¹ albo przysz³¹ prezydent Pigmej ;) :lol:
Mo¿e jestem w b³êdzie, ale to chyba 'lekka' przesada? :evil:

Anicie i jej pracy chyba nale¿y siê odrobina szacunku? A mo¿e znów jestem w b³êdzie? :roll:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mo¿e jestem w b³êdzie, ale to chyba 'lekka' przesada? :evil:
Obie¿yœwiecie :smile: ,,lekko'' to - moim skromnym zdaniem - przesadza nie kto inny tylko nasza kochana Anitka :evil: Oddaj¹c siê bez reszty realizacji programu, który wiedzie j¹ donik¹d ..... a mo¿e nie do nik¹d, wiedzie j¹ ku zapomnieniu!!! Jeœli jeszcze ktoœ poza nami o niej teraz pamiêta³, to wkrótce zapomni, jeœli Anita bêdzie zajmowa³a siê wy³¹cznie Dam¹ Pik i jednoczeœnie rezygnowa³a z prowadzenia ca³ej reszty programów!!! To nie jest powa¿na postawa!!! Wiêc dlaczego my mamy jej poczynania komentowaÌ powa¿nie?! Ta doza ironii z naszej - mojej strony, utrzymuje mnie przy jako takiej normalnoœci :lol:
Anicie i jej pracy chyba naleÂży siĂŞ odrobina szacunku?
Ale¿ oczywiœcie, ¿e aktualnie nale¿y jej siê od nas odrobina szacunku :devil: Ale nie przez wzgl¹d na teraŸniejszoœÌ, tylko przez wzgl¹d na przesz³oœÌ a dok³adniej rok 2004, a jeszcze dok³adniej :D miesi¹ce luty - sierpieù owego roku :] Wtedy istnia³a, by³a kimœ, a teraz ..... :?

BTW. WidziaÂł kto dzisiaj AnitĂŞ w tv? :>
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

MoÂże Anita planuje w tej chwili wakacje? :roll: My siĂŞ tu zastanawiamy kiedy chociaÂż przez chwilĂŞ ujrzymy jÂą na wizji a ona teraz leÂży na leÂżaku w jakimÂś ciepÂłym kraju (np. we WÂłoszech) i popija koktajl. 8) Bo nie wydaje mi siĂŞ by TEN program zajmowaÂł jej Tyle czasu. :shock:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Najlepiej jakby Anita wystÂąpiÂła razem z Grassem. PasujÂą do siebie intelektualnie.
:lol: :lol: :lol: :lol: pasujÂą do siebie intelektualnie :> Mandi ciesz siĂŞ, Âże CiĂŞ polubiÂłem – inaczej bym CiĂŞ za to zdanie – opiniĂŞ zbesztaÂł :devil:
Mo¿e jestem w b³êdzie, ale to chyba 'lekka' przesada?
Funcky ma juÂż takÂą przypadÂłoœÌ – przesadza i przesadza :lol:
BTW. WidziaÂł kto dzisiaj AnitĂŞ w tv? :>
Ja nie :( I z tego co mi wiadomo, Ty teÂż nie :(
Ale¿ oczywiœcie, ¿e aktualnie nale¿y jej siê od nas odrobina szacunku Ale nie przez wzgl¹d na teraŸniejszoœÌ, tylko przez wzgl¹d na przesz³oœÌ a dok³adniej rok 2004, a jeszcze dok³adniej :D miesi¹ce luty - sierpieù owego roku Wtedy istnia³a, by³a kimœ, a teraz ..... :?
Funcky nie przypominaj, bo serce mi pĂŞka, kiedy sobie o tym okresie pomyÂślĂŞ ... jeszcze ''ZostaĂŚ miss'' wtedy na polsacie o 19 grali i kilka razy emisja odcinka zbiegÂła siĂŞ z Anity dyÂżurem w Faktach :devil:
MoÂże Anita planuje w tej chwili wakacje?
Mandi – wakacje to Anita ma caÂły rok :]
Bo nie wydaje mi siĂŞ by TEN program zajmowaÂł jej Tyle czasu
No wÂłaÂśnie problem w tym, Âże Anita upiera siĂŞ przy wersji, Âże TEN – jak go Âładnie nazwaÂłaÂś program, zajmuje jej szalenie duÂżo czasu :? :? :? :?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funcky ma juÂż takÂą przypadÂłoœÌ – przesadza i przesadza :lol:
Zaczynam ju¿ coraz mniej Wam siê dziwiÌ, mi te¿ zaczyna doskwieraÌ têsknota za Anit¹ :( a têsknota potêguje wœciek³oœÌ :x
Te¿ zaczyna mnie denerwowaÌ ¿e Anitka rezugnuje z newsów dla reporta¿u, w dodatku który jest emitowany raz na miesi¹c i trwa pó³ godziny :(
A kiedyÂś byÂła tak czĂŞsto na wizji :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Tak, kaÂżdego w koĂącu chwyci tĂŞsknota :(

Ja z utĂŞsknieniem wyczekujĂŞ godziny 20-stej ... A jeÂśli nie pojawi siĂŞ Anita w raporcie ... :(
ODPOWIEDZ