Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
No to moÂże to byÂła AnitaMandi pisze:MaÂła ciekawostka na dzisiaj: oglÂądaÂłam powtĂłrkĂŞ Multikina, gdzie relacjonowali festiwal polskich filmĂłw w Los Angeles. Pokazali tam Al'a Pacino w towarzystwie dwĂłch wysokich dziewczyn. Jedna z nich, gdy obrĂłciÂła siĂŞ bokiem do kamery, bardzo przypominaÂła AnitĂŞ. :mhm:

A dziewczyny wcale nie musiaÂły byĂŚ tak bardzo wysokie, bo Al Pacino ma chyba 170 cm wzrostu, wiĂŞc duÂżo nie trzeba byÂło, Âżeby byÂły wyÂższe :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
Ale macie wyszukane pomysÂły na powĂłd odejÂścia Anity z Poranka TVN24 
MyÂślĂŞ, Âże Anita zrozumiaÂła, Âże to nie jest program dla powaÂżnej i liczÂącej siĂŞ dziennikarki.
A Poranek od pewnego czasu jest programem w ktĂłrum prowadzÂący ma niewiele do powiedzenia i wniesienia doĂą swojego intelektu czy przemycenia zwykÂłego pomysÂłu :?
ZauwaÂżyÂłem Âże taki Âłysawy pan podrzuca Jakubowi Poradzie takie kartki na ktĂłrych jest napisane najprawdopodobniej co ma mĂłwiĂŚ w nastĂŞpnym wejÂściu.
To nie zmienia jednak faktu Âże Anity rezygnacja to wielka strata dla tego programu ktĂłrego poziom zawsze ratowaÂła. Poza tym teraz bardzo trudno jest jÂą gdziekolwiek spotakĂŚ
A jeszcze ta historia z wczorajszÂą ktĂłtszÂą wersjÂą 'Damy Pik' ktĂłrej nie byÂło 

MyÂślĂŞ, Âże Anita zrozumiaÂła, Âże to nie jest program dla powaÂżnej i liczÂącej siĂŞ dziennikarki.
A Poranek od pewnego czasu jest programem w ktĂłrum prowadzÂący ma niewiele do powiedzenia i wniesienia doĂą swojego intelektu czy przemycenia zwykÂłego pomysÂłu :?
ZauwaÂżyÂłem Âże taki Âłysawy pan podrzuca Jakubowi Poradzie takie kartki na ktĂłrych jest napisane najprawdopodobniej co ma mĂłwiĂŚ w nastĂŞpnym wejÂściu.
To nie zmienia jednak faktu Âże Anity rezygnacja to wielka strata dla tego programu ktĂłrego poziom zawsze ratowaÂła. Poza tym teraz bardzo trudno jest jÂą gdziekolwiek spotakĂŚ

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Fan Forum
Tak, tak obieÂżyÂświecie masz racjĂŞ - poradki to post ÂścisÂły dla gÂłodnych intelektualnie, ale teraz dziĂŞi temu, Âże Anita zrezygnowaÂła z prowadzenia poradka i zajĂŞÂła siĂŞ w 100% ''DamÂą Pik'',od ponad dwĂłch tygodni nie byÂło jej ani sekundy na wizji :?
Smutne
Smutne
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Zapominasz o reklamach i ...jednej zajawce.
Biznes o poranku, reklama Damy pik i "FaktĂłw".
ChociaÂż w reklamach teÂż nieurodzaj, bo zdjĂŞli reklamĂŞ 1% - po podatakch juÂż. 
I po raz kolejny sprawwdza siĂŞ hasÂło Blacka - nigdy nie jest tak Âźle, Âże gorzej byĂŚ juÂż nie moÂże. BojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ, co bĂŞdzie jesieniÂą. :devil:

I po raz kolejny sprawwdza siĂŞ hasÂło Blacka - nigdy nie jest tak Âźle, Âże gorzej byĂŚ juÂż nie moÂże. BojĂŞ siĂŞ pomyÂśleĂŚ, co bĂŞdzie jesieniÂą. :devil:
-
- Fan Forum
Przepraszam bardzo ... :> w poradkach nadajÂą jeszcze tĂŞ reklamĂŞ biznesu z AnitÂą :> Mimo, Âże ona juÂż go nie prowadzi?Marcin pisze:Zapominasz o reklamach i ...jednej zajawce.Biznes o poranku, reklama Damy pik i "FaktĂłw".
![]()

Marcin - moje ¿yciowe motto brzmi: ''nigdy nie jest tak Ÿle, ¿e nie mo¿e byÌ gorzej'' - tu siê wyra¿a przypuszczenie pesymisty, czy raczej najjaœniejsza oczywistoœÌ, ¿e jak jest Ÿle, to siê nie przejmujê, bo zawsze w³aœnie mo¿e byÌ gorzejMarcin pisze:I po raz kolejny sprawwdza siê has³o Blacka - nigdy nie jest tak Ÿle, ¿e gorzej byÌ ju¿ nie mo¿e. Bojê siê pomyœleÌ, co bêdzie jesieni¹. :devil:

Ale chyba zaczynam opracowywaĂŚ nowe motto - raczej optymistycznie brzmiÂące :tanczy:
Ostatnio zmieniony niedziela 14 maja 2006, 11:37 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
WiĂŞc pozostajÂą nam halucynacje i reklamy z udziaÂłem Anity
Jak myÂślicie, bĂŞdzie Anita w tym tygodniu :>
Black gratulujĂŞ - to chyba twoja najkrĂłtsza wypowiedÂź na tym forum :brawa: :devil:
WiĂŞc biorĂŞ przykÂład z ciebie i przenoszĂŞ siĂŞ tutaj

Black Jack '62 pisze: Nie![]()
Black gratulujĂŞ - to chyba twoja najkrĂłtsza wypowiedÂź na tym forum :brawa: :devil:
WiĂŞc biorĂŞ przykÂład z ciebie i przenoszĂŞ siĂŞ tutaj

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
WidziaÂłem, widziaÂłem :jupi: reklamĂŞ biznesu w poradku :devil: AleÂż jestem usatysfakcjonowany, Âże udaÂło mi siĂŞ w koĂącu na AnitĂŞ w tivi natrafiĂŚ :devil:Funckyrella pisze:WiĂŞc pozostajÂą nam halucynacje i reklamy z udziaÂłem Anity![]()
DziĂŞkiBlack gratulujĂŞ - to chyba twoja najkrĂłtsza wypowiedÂź na tym forum :brawa: :devil:Black Jack '62 pisze: Nie![]()

No ja teÂż w to miejsce dziÂś zajrzaÂłemWiĂŞc biorĂŞ przykÂład z ciebie i przenoszĂŞ siĂŞ tutaj

-
- Stały bywalec
A ja zero godzin, zero minut, zero sekund ......Black Jack '62 pisze: WidziaÂłem, widziaÂłem :jupi: reklamĂŞ biznesu w poradku :devil: AleÂż jestem usatysfakcjonowany, Âże udaÂło mi siĂŞ w koĂącu na AnitĂŞ w tivi natrafiĂŚ :devil:

I dzisiaj znowu

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy: