Fakty - program informacyjny TVN

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ja nie chcialem jakos wierzyc z poczatku w to co powiedzial walter i w ogole. Ale po glebszym zastanowieniu i z biegiem czasu dochodze wlasnie do wniosków jakie powiedzial w wywiadzie dla przekroju walter. Nie wiem czy ktos wie, ale to nie tylko Lis by³ twórc¹ faktów - Fakty przygotowywal rowniez np. G. Miecugow. Dlatego gdy teraz ktos pisze ze wielu dziennikarzy "pojdzie za lisem" to nie traktuje tego powaznie. Zreszta dowód da³ mi ostatnio Tomasz Sianecki: "Gdybym wtedy zadzwoni³ do nas Dworak, nastepnego dnia ca³¹ redakcja z lisem na czele zjawilibysmy sie na Woronicza. Ale teraz" - Sianecki komentowa³ w ten sposób nowe studio, mozliwosci jakie daje.
enjoy16
Początkujący
Początkujący

Post autor: enjoy16 »

Hmn.....
nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze w faktach powinnien pojawic sie ktos nowy...
i to nie kajdanowicz bo lepszyjest jako reporter,powinnien przyjœÌ ktoœ kto ma charyzme i ppotrafilbym zaskoczyc widzow na plus....(walter powinnien rozjrzec sie po polskim rrynku dziennikarskim)cuiekawy jestem jak w tej roli spe³ni³by siê miecugow.??(choc to ma³o realne,bo zwiazany jestz tvn24)
Hmn a pozatym wydania powina prowadzic anitka,pawalowski i czasem ryman chco nie wiem dla mnie oni nie sa az tak 'medialini; tak 'silni' aby stworzyc mocny i dobry wizerunek programu...
Co do konfliktu pomiedzy tymi zaÂłogami powie szczerze ze jest to dla mnie gÂłupota bo one powinny sobie pomagac...
i w razie potrzeby sie ratowac...
przyklad:zniszczony materiaÂł o miloszu,reporter faktow musial od nowa go nagrywac na chybcika,wyszlo fatalnie..
a przeciez tvn24 mogl udostepnic chooc czesciowo swoje nagrania kotre byly bardzo dobre...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

dokÂładnie ktoÂś z charyzmÂą tak jak Marcin i Anita
ale miecugow ????? buhahahaha good joke on siĂŞ rozpada wiĂŞc jak moÂże mieĂŚ charyzme jest tragiczny straciÂł twarz jako dzieniikarz prowadzÂąc BB.
ale niech eksperymentuj¹ najpierw po po³ódniu

a co do konfliktu to masz racjĂŞ jest bez sensu no ale MÂłody Walter Kretyn zrobi wszystko Âżeby rozpichrzyc Tvn
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Do faktów ju¿ nie dawajmy nikogo nowego. Ja ju¿ mam doœÌ tych nowoœci.
Miecugow jest dziennkarzem, ktĂłry prowadzi wywiady i potrzebuje kontaktu z ludÂźmi a nie jest dziennkarzem informacyjnym. PamiĂŞtam kilka razy podczas waÂżnych wydarzeĂą prowadziÂł serwisy ale wychodziÂło mu to nie najlepiej i pracuje oczywiÂście na staÂłe w tvn24 a nie w faktach.

Anitka jest silna aby stworzyĂŚ porzÂądny problem. Anitka jeszcze nie pokazaÂła wszystkiego co potrafi. W tej dziewczynie drzemie ogromny potencjaÂł, ktĂłry tvn powinien wreszcie umieĂŚ odpowiednio wykorzystaĂŚ.

Fakty chyba chcia³y pokazaÌ, ¿e s¹ inne i maj¹ swoich reporterów którzy umiej¹ zrobiÌ porz¹dny materia³. Widzia³em materia³ tvn24 i by³ naprawdê dobry. Ju¿ nie pierwszy raz by³a taka sytuacja. W faktach i tvn24 czasami mo¿na by³o dostrzec prawie identyczne materia³y o tym samym tylko zrobione przez 2 ró¿nych reporterów. Przecie¿ w tym czasie ten 2 reporter móg³by zrobiÌ materia³ o czymœ innym.
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

ÂŁeeee, Miecugow..
Jak ja widze te jego wywiady
Ten facet wygl¹da na wiecznie nie wyspanego, jakby zaraz w tym studiu mia³ zasn¹Ì. Zreszt¹ widzowie tez chyba usypiaj¹.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

nic dodac nic ujÂąc dokladnie tak :) arti
Android <3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

MĂłwiÂł, Âże Âśpi tylko 4h dziennie. :lol: :lol: :lol:
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Nie lubiĂŞ miecugowa. ÂŻadnych uczuĂŚ! Kiedy zmarÂł Milewicz i na tvn24 byÂł program poÂświĂŞcony jego osobie, program prowadziÂł wĂłwczas wÂłaÂśnie Miecugow. MoÂże byÂł zawiedziony, dla tego na jego twarzy nie pojawiÂła siĂŞ Âżadna oznaka ludzkich uczuĂŚ, jaka byÂła np. wÂśrĂłd innych prowadzÂących, czy dziennikarzy, z ktĂłrymi prowadziÂł wywiad. On? Nie... wydawaÂłoby siĂŞ, jakby tego nie zauwaÂżyÂł...
Pozdrawiam, Filip
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

hmmm a dla mnie wyglÂądaÂł jakby siĂŞ miaÂł rozpÂłakaĂŚ
Android <3
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Hahaha no to faktycznie, mamy zupeÂłnie inne odczucia, co do tej sprawy. :lol:
Pozdrawiam, Filip
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

no tzn on ma takÂą twarz Âże trudno stwierdzic ale moja kumpela teÂż twierdziÂła Âże niemal siĂŞ rozpÂłakaÂł
Android <3
Sylwia
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Sylwia »

michos pisze: Ju¿ nie pierwszy raz by³a taka sytuacja. W faktach i tvn24 czasami mo¿na by³o dostrzec prawie identyczne materia³y o tym samym tylko zrobione przez 2 ró¿nych reporterów. Przecie¿ w tym czasie ten 2 reporter móg³by zrobiÌ materia³ o czymœ innym.
CzĂŞsto tak siĂŞ dzieje kiedy Fakty informujÂą o rzeczach zwiÂązanych z biznesem (dane o inflacji, PKB, produkacja przemysÂłowa, stan gospodarki, Orlen, bezpieczeĂąstwo energetyczne kraju itd.)
enjoy16 pisze: nie wiem jak wam ale mi sie wydaje ze w faktach powinnien pojawic sie ktos nowy...
Romka powinni daĂŚ do FaktĂłw na pewno by siĂŞ sprawdziÂł :D . Bilans i tak ostatnio prowadzi rzadko.
A poza tym nie ma sensu z reporterów robiÌ prezenterów, bo rzadko siê sprawdzaj¹, wyj¹tkiem, który potwierdza regu³ê jest Robert- œwietnie radzi sobie w porannych Biznesach :D
Na Gieldzie drzewa nie rosną do nieba. =D
Co by to było za życie, gdyby nie było Bilansu?
oraz Firmy i Portfela.
http://www.gpw.pl
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Romek, fakty? Hmmm... jakos go bardziej widze w bilansie, aczkolwiek bardzo lubie tego dziennikacza i chetnie czesciej widywaÂłbym go na wizji. :D Moze to nie taki zÂły pomysÂł...
Pozdrawiam, Filip
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Filip pisze:Nie lubiĂŞ miecugowa. ÂŻadnych uczuĂŚ! Kiedy zmarÂł Milewicz i na tvn24 byÂł program poÂświĂŞcony jego osobie, program prowadziÂł wĂłwczas wÂłaÂśnie Miecugow. MoÂże byÂł zawiedziony, dla tego na jego twarzy nie pojawiÂła siĂŞ Âżadna oznaka ludzkich uczuĂŚ, jaka byÂła np. wÂśrĂłd innych prowadzÂących, czy dziennikarzy, z ktĂłrymi prowadziÂł wywiad. On? Nie... wydawaÂłoby siĂŞ, jakby tego nie zauwaÂżyÂł...
I tutaj siê mylisz drogi Filipie - zaraz po Wiadomoœciach 0 12.00, kiedy Danuta Holecka poinformowa³a o œmierci W. Milewicza, w³¹czy³em na TVN24 - w studiu siedzieli K. Ziemiec i G. Miecugow. Ziemiec by³ w miarê spokojny, Miecugow nawet nie stara³ siê ukryÌ ³ez - on tam po prostu becza³.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

O tak, teraz mi przypomniaÂłeÂś scene z Ziemcem, kiedy to jeszcze on prowadziÂł jakis magazyn. Tak, przeprasza, ale nie zmieniam swojego stanowiska w tej sprawie, jesli chodzi o dalszy ciÂąg rpogramu. Jednak zwracam honor, omyliÂłem siĂŞ, przepraszam.
Pozdrawiam, Filip
ODPOWIEDZ