Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Wielka nieobecna wrĂłciÂła :)
Tak jak user obieÂżyÂświat przewidziaÂł - razem z Beata TadlÂą w Raporcie Wieczornym :)
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

No no i do tego pieknie sie prezentuje, ludzie capsy robiĂŚ bo niewiadomo czy znowu nam nie zniknie :lol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

AkcjĂŞ "ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiek wie" czas zakoĂączyĂŚ, Anta siĂŞ znalazÂła. :jupi:

Moje ulubienice w jednym programie. :D Jeszcze tylko Ani KalczyĂąskiej brakuje. :D

PoczÂątek strasznie drĂŞtwy, Anita spiĂŞta jak nigdy. :devil: SiedziaÂła i gapiÂła siĂŞ w kamerĂŞ, nawet gÂłowÂą nie ruszajÂąc. :twisted: Ale potem siĂŞ rozkrĂŞciÂła z BeatÂą, szczegĂłlnie gdy obie w jednym momencie zaczĂŞÂły czytaĂŚ newsa o BBC. :lol: Potem obydwie rozradowane, peÂłna inrerakcja. :D

Dzisiejszy dzieĂą zapowiada siĂŞ niezwykle interesujÂąco, bo wszystko wskazuje na to, Âże Anita bĂŞdzie teÂż w podsumowaniu dnia o 23.30. 1,5h z AnitÂą, Black siĂŞ ucieszy. :D
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

No w koùcu powróci³a :) I wcale nie widaÌ tej wielkiej ró¿nicy wzrostu miêdzy ni¹ a Beat¹ Tadl¹.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Ale opalona :P :D a nie mĂłwiÂłem, Âże jest na urlopie w ciepÂłych krajach. :devil: :lol2: MiaÂłem racjĂŞ :D Mam nadziejĂŞ, Âże teraz bĂŞdzie czĂŞÂściej i to chyba znaczy, Âże jutro i w piÂątek bĂŞdzie w "Faktach" popoÂłudniowych. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Heh ... :? No i byÂła Anita w RW i w dodatku z BeatÂą TadlÂą .....
Momentami byÂło nawet zabawnie ..... ale .....
Hmmm..... nie tak sobie wyobraÂżaÂłam powrĂłt Anity po prawie 3 tygodniach nieobecnoÂści :?
Ale czego siĂŞ po niej teraz spodziewaĂŚ :roll: ÂŻeby osiÂągaĂŚ dobre wyniki trzeba duÂżo trenowaĂŚ, a Anita obecnie....... jakby to napisaĂŚ :roll: nie trenuje nawet ....... maÂło :? Ona po prostu nie ma Âżadnej stycznoÂści z mewsami, dlatego teraz ma spore problemy z pracÂą w jednym raporcie .... w sumie to chyba wychodzÂą dwa raporty na miesiÂąc. NajwyraÂźniej z pracÂą w newsach nie jest tak jak z chodzeniem, czy pÂływaniem, Âże nigdy siĂŞ tych raz wyuczonych czynnoÂści nie zapomina :? ÂŹle, bardzo Âźle, Âże Anita zrezygnowaÂła dla Damy Pik z pracy w newsach!!!
Poza tym ten ca³y raport ma ma³o interesuj¹c¹ formu³ê :? Jeœli nie odpowiada³a nam i czasem nudzi³a formu³a Poradka to co napisaÌ o formule raportu :roll:
Jest jak czerstwy chleb!!!! Suche fakty odklepane z promptera :?
Blacka wciê³o :/ Najpierw na widok Anity okrzyk radoœci, jakby conajmniej wydosta³a siêz piek³a, a póŸniej cisza ......
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

PodpisujĂŞ siĂŞ pod opiniÂą Funcky - niestety :/
To, ¿e raz na jakiœ czas pojawi siê, wpadnie do jakiegoœ programu nie wystarczy :nie: w tym zawodzie - zreszt¹ jak w ka¿dym - liczy siê ci¹g³oœÌ, równomiernoœÌ, regularnoœÌ! SpontanicznoœÌ nigdy nikomu na dobre nie wyjdzie :?

A swojÂą drogÂą, to Anita musiaÂła dziÂś czuĂŚ siĂŞ jak na uwiĂŞzi :devil: Po takiej dÂłuuuuugiej przerwie musiaÂła wpisaĂŚ siĂŞ w sztywne ramy raportu :devil:
A kiedy patrzyÂłem na jej opaleniznĂŞ byÂłem wÂściekÂły :twisted: Âże ona wylegiwaÂła siĂŞ na sÂłoĂącu a ja umieraÂłem z tĂŞsknoty :(

Nie mog³em siê oprzeÌ wra¿eniu, ¿e ktoœ krzycza³ jej do s³uchawki przy ka¿dym wejœciu zamiast: ''jesteœ'' ... ''bacznoœÌ!'' :devil: Gdzie siê podzia³ ten luz :roll:
Hmmm..... nie tak sobie wyobraÂżaÂłam powrĂłt Anity po prawie 3 tygodniach nieobecnoÂści :?
A co? :D MyÂślaÂłaÂś, Âże Anita z promiennym uÂśmiechem przywita nas sÂłowami: ''Witam Was moi ukochani fani!'' :> :lol2:
Dzisiejszy dzieĂą zapowiada siĂŞ niezwykle interesujÂąco, bo wszystko wskazuje na to, Âże Anita bĂŞdzie teÂż w podsumowaniu dnia o 23.30. 1,5h z AnitÂą, Black siĂŞ ucieszy
Nie Marcin :D Anita powiedziaÂła ''dobranoc'' albo ''miÂłego wieczoru'' a Beata: ''do zobaczenia'' wiĂŞc ...
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

A dlaczegoÂż pod koniec dyskusji tak sceptycznie?
Moim zdaniem to byÂł najlepszy, najÂżywszy, najzabawniejszy raport w historii raportĂłw tvn24!
Tylke zaskakujÂących zwrotĂłw akcji, panie prowadzÂące w wyÂśmientych humorach.
ÂŚmieszne sytuacje z AnitÂą:
:arrow: 'przenosimy siĂŞ do sejmu a tam ... - jeszcze – Brygida Grysiak' – fakt, ciemno juÂż byÂło sejmowe korytarze puste :lol:
:arrow: 'oooootwarte' – bardzo Âśmiesznie zabrzmailo w ustach Anity – jakaÂś naleciaÂłoœÌ jĂŞzykowa po pobycie w egzotycznym kraju :>
:arrow: O wpadce brytyjskiej telewizji zaczê³y mówiÌ z Beat¹ jednoczeœnie ... póŸniej ju¿ tylko œmiech :D
:arrow: i ten wypadek lekki Anity, kiedy pod koniec raportu niemal spadÂła z fotela :lol:
:arrow: 'poniosÂło mnie z tym rozpoczĂŞciem meczu' – Anita na powitanie Majewskiego od sportu :lol:
Raport byÂł dynamiczny dwĂłch kolegĂłw redakcyjnych w goÂściach ;) Jak dla mnie bomba :D

Anita powiedziaÂła ''dobranoc'' albo ''miÂłego wieczoru'' a Beata: ''do zobaczenia'' wiĂŞc ...
Bo Anita nie moÂże siĂŞ przepracowywaĂŚ :D
Za to Beatka jak najbardziej :tanczy:

Cieszê siê, ¿e Anitka i Becia siê lubi¹ :D Ale to pewnie du¿a zas³uga ich wspó³pracy przy 'Damie Pik' :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

:D Dla Blacka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

ÂŁadne.
A na stronie pisali, ze serwis o 23:30 ma Beata Tadla... :twisted:
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dlatego nigdy nie naleÂży ufaĂŚ osobom, ktĂłre tĂŞ stronĂŞ robiÂą i kierowaĂŚ siĂŞ wÂłasnym instynktem :D

Ja niestety siĂŞ nim pokierowaÂłem i nie widziaÂłem Anity w tym podsumowaniu :/
No, ale okolice 24 to dla mnie nie jest najlepszy czas na oglÂądanie telewizora :?

PS DziĂŞki ÂŁukasz - Âładnie zatytuÂłowaÂłeÂś capsy :D A moÂże masz jaki filmik :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Ja teÂż byÂłem zaskoczony poniewaÂż czekajÂąc na ten nocny serwis byÂłem pewien Âże zobacze w nim BeatkĂŞ, a tu zaczyna siĂŞ lot kamery i jest Anitka :shock:
Nie wiem, jak moÂżna je pomyliĂŚ :?
A¿ tak bardzo nie przej¹³em siê t¹ pomy³k¹ bo przecie¿ na Anitê te¿ lubiê popatrzeÌ a tym bardziej ¿e tak dawno temu by³a za biurkiem :D
JÂą teÂż to cieszyÂło bo nastrĂłj od raportu miaÂła niezmienne dobry :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:Ja A¿ tak bardzo nie przej¹³em siê t¹ pomy³k¹ bo przecie¿ na Anitê te¿ lubiê popatrzeÌ a tym bardziej ¿e tak dawno temu by³a za biurkiem :D
JÂą teÂż to cieszyÂło bo nastrĂłj od raportu miaÂła niezmienne dobry :D
Anita w wyÂśmienitym nawet napisaÂłabym nastroju .... skoro ma powody do radoÂści to niech siĂŞ cieszy :D My niestety takich powodĂłw nie mamy :x
Wielkie brawa dla Anity :brawa: widaÌ osi¹gnê³a pe³niê satysfakcji i spe³nienia dziennikarskiego, l¹duj¹c w paœmie nocnym :brawa: :devil: :x ChoÌ wcale mnie to l¹dowisko nie cieszy, staram siê cieszyÌ siê razem z ni¹, ¿e w koùcu jest szczêœliwa, ¿e nie musi ju¿ udawaÌ ,,luksusowej lodówki'' przed milionami widzów, ¿e uœmiech praktycznie nie znika z jej twarzy maj¹c œwiadomoœÌ tego, ¿e ogl¹daj¹ j¹ tylko panowie z re¿yserki ... no i £ukasz :lol:

Achhhhhhh :) niektĂłrym to tak niewiele potrzeba do peÂłni szczĂŞÂścia :P :devil:
My widaĂŚ posiadamy zbyt wygĂłrowane potrzeby :lol2:

A moja radoœÌ siêga zenitu, kiedy pomyœlê, ¿e dzisiaj w koùcu po d³ugiej przerwie zobaczymy Anitê we Flashu i bêdzie to wystêp licz¹cy CA£E 12 minut :jupi: :jupi: :devil: No! Znaj¹c mo¿liwoœci Anity mo¿e to byÌ NIECA£E 12 minut :devil:
i ten wypadek lekki Anity, kiedy pod koniec raportu niemal spadÂła z fotela
A to dobre :lol: To Anita juÂż nawet w siodle utrzymaĂŚ siĂŞ nie potrafi?!!! :lol:
A moÂże fotel pachniaÂł jeszcze drogÂą wodÂą koloĂąskÂą Kamila i tak ta woĂą dziaÂłaÂła na AnitĂŞ :> :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

:D Anita nie ugÂłaszcze nas jednym raportem :nie:
My wiemy, Âże staĂŚ jÂą i zasÂługuje na wiĂŞcej niÂż jeden marny raport :] My wiemy, Âże do wielkich rzeczy Anita jest stworzona!

Poza tym, po mnie te jej uÂśmiechy spÂływajÂą jak woda po kaczce :devil: Poza tym tych z posumowania wieczornego nie widziaÂłem, wiĂŞc moÂże faktycznie Funcky masz racjĂŞ, Âże byÂły one wymierzone jedynie w stronĂŞ kolegĂłw z reÂżyserki i kolegi operatora :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Poza tym, po mnie te jej uÂśmiechy spÂływajÂą jak woda po kaczce
No taaakkk ....... zapomniaÂłam :devil:

A po dzisiejszym Flashu có¿ by tu mo¿na dobrego napisaÌ :mhm:
Anita bardzo Âładnie prezentuje siĂŞ na nowym tle :D
Anita mia³a doœÌ popularny zatem dobrze nam znany strój :D
Anita coÂś nie bardzo cieszyÂła siĂŞ z sukcesu koleÂżanki :D No, moÂże jeszcze siĂŞ o niÂą martwi, wszak z troskÂą w gÂłosie wspomniaÂła, Âże po zdobyciu szczytu, trzeba jeszcze kilku dni na zejÂście ......... :D
Anita zaprosiÂła takÂże na jutrzejszego Flasha.
ODPOWIEDZ