Tak jak user obieÂżyÂświat przewidziaÂł - razem z Beata TadlÂą w Raporcie Wieczornym

Moderator: Łukasz
A co?Hmmm..... nie tak sobie wyobraÂżaÂłam powrĂłt Anity po prawie 3 tygodniach nieobecnoÂści :?
Nie MarcinDzisiejszy dzieĂą zapowiada siĂŞ niezwykle interesujÂąco, bo wszystko wskazuje na to, Âże Anita bĂŞdzie teÂż w podsumowaniu dnia o 23.30. 1,5h z AnitÂą, Black siĂŞ ucieszy
Bo Anita nie moÂże siĂŞ przepracowywaĂŚAnita powiedziaÂła ''dobranoc'' albo ''miÂłego wieczoru'' a Beata: ''do zobaczenia'' wiĂŞc ...
Anita w wyœmienitym nawet napisa³abym nastroju .... skoro ma powody do radoœci to niech siê cieszyobie¿yœwiat pisze:Ja A¿ tak bardzo nie przej¹³em siê t¹ pomy³k¹ bo przecie¿ na Anitê te¿ lubiê popatrzeÌ a tym bardziej ¿e tak dawno temu by³a za biurkiem
JÂą teÂż to cieszyÂło bo nastrĂłj od raportu miaÂła niezmienne dobry
A to dobrei ten wypadek lekki Anity, kiedy pod koniec raportu niemal spadÂła z fotela
No taaakkk ....... zapomniaÂłam :devil:Poza tym, po mnie te jej uÂśmiechy spÂływajÂą jak woda po kaczce
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 16 gości