Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
!
SÂłuchaj, sprĂłbujĂŞ delikatnie.Nie wiem czy mi siĂŞ to uda.
Czy ty siĂŞ dobrze czujesz
Od kiedy to wpadki dodajÂą wiarygodnoÂści

MoÂże na BiaÂłorusi gdzie relacje na Âżywo siĂŞ rzadko zdarzajÂą.ZastanĂłw siĂŞ czasem nad tym co mĂłwisz.
Pozdro
Czy ty siĂŞ dobrze czujesz

MoÂże na BiaÂłorusi gdzie relacje na Âżywo siĂŞ rzadko zdarzajÂą.ZastanĂłw siĂŞ czasem nad tym co mĂłwisz.
Pozdro
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
WidaÌ, ¿e za wszelk¹ cenê próbujesz broniÌ "Fakty" nawet wypisuj¹c takie g³upoty.maciekgraf pisze:b³êdy musz¹ byÌ to daje programowi wiarygodnoœci, nie czepiajcie siê takiego ma³ego szczegu³u.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
-
- Czasem tu wpada
Bedziesz zawsze bronil tego programu. Nawet gdyby nagle zgaslo swiatlo w studio, prowadzacy nie bedzie umial przeczytaĂŚ tekstu i zamiast materialu np. o polityce pojdzie material o burakach? Czasem trzeba byc krytycznym nawet wobec ulubionego i najlepszego programu informacyjnego jakim sa dla mnie Fakty. Pozdromaciekgraf pisze:ok, ok macie racje, ale i tak bĂŞdĂŞ broniÂł ich...
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Nowicjusz
Chyba na dobre poÂżegnali siĂŞ z "fleszem miĂŞdzynarodowym" w Faktach. JuÂż od kilkunastu dni nie byÂło. W Faktach Durczoka chyba ani razu, jak prowadziÂła Justyna albo Kajdanowicz kilka razy byÂł, ale teraz juÂż nie dajÂą. Szkoda, bo juÂż nic nie ma o zagranicy. :?
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" 

-
- Nowicjusz
-
- Czasem tu wpada
Ciekawe sk¹d tyle wiesz :> Czy¿byœ by³ jak¹œ szych¹ z Faktów ?maciekgraf pisze:Bêdzie ten flesz miêdzynarodowy, tylko narazie to kwestia czasu.
Szykuje siĂŞ nowy styl tego Fleszu i trzeba zapomnieĂŚ o starym.
Jak mowi³em to kwestia czasu, a Flesz jeszcze czasami bedzie, jak ktoœ nie jest doinformowany to radze w³¹czyÌ u siebie b¹dŸ u znajomego TVN24.
Pozdro
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Nowicjusz
I tak ja Ci jakoÂś nie wierzĂŞ, bo co tam w tym momencie "FaktĂłw" jest do zmieniania? :rozglada:
I wczoraj podoba³ mi siê pocz¹tek - gdy zamiast panoramy Warszawy dali panoramê Gdaùska i oczywiœcie g³ówny punkt to by³ ten pal¹cy siê koœció³.
Fajny pomysÂł...
I wczoraj podoba³ mi siê pocz¹tek - gdy zamiast panoramy Warszawy dali panoramê Gdaùska i oczywiœcie g³ówny punkt to by³ ten pal¹cy siê koœció³.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz