[ Dodano: PiÂą Maj 12, 2006 10:24 pm ]

Moderator: Łukasz
ania.s pisze:W ostanim Twoim Stylu tzn. nowym czerwcowym Justyna wraz z innymi znanymi opowiada o Âśniadaniu w artykule pt. ÂŚniadanie mistrzĂłw.Jest teÂż zdjĂŞcie Justyny z filiÂżankÂą kawy (Âładne)
no to wielka proÂśba, jeÂśli ktoÂś ma, to ...nika pisze:WidzieliÂście na tvn24 reklamĂŞ Magazynu24?
Specjalnie czekaÂłem aÂż dadzÂą ten caÂły wywiad na ich stronie.terazmy.onet.pl pisze:Tomasz Sekielski: Ale dzisiaj jest taka sytuacje, jakbym ja co tydzieĂą rozpoczynajÂąc ten program rozpoczynaÂł od tego: „drodzy paĂąstwo, wolaÂłbym ten program prowadziĂŚ z JustynÂą Pochanke, ale niestety muszĂŞ z Morozowskim”.
Andrzej Lepper: A moÂże pan by wolaÂł? Ja nie jestem tak do koĂąca przekonany, Âże pan by nie wolaÂł.
Andrzej Morozowski: Ja teÂż.
Tomas Sekielski: Ale nie o tym rozmawiamy. To byÂła dygresja tylko.
Andrzej Lepper: Dygresja, ale bardzo miÂła dygresja. Pani Justyna, pewnie przyjemniej byÂłoby by panu.
Tomasz Sekielski: Pan teÂż by wolaÂł, Âżeby Justyna Pochanke poprowadziÂła?
Andrzej Lepper: Nie, dla mnie obojĂŞtne jest to. Macie za to pÂłacone, przecieÂż nie robicie tego spoÂłecznie. Tak jak ja tu jestem spoÂłecznie, spaĂŚ juÂż powinienem o tej porze.
emi pisze:Jak tak patrzĂŞ teraz na ten Âżakiecik StyÂśki, to jakiÂś nowy mi siĂŞ wydaj[/emi]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości