Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

inspiracjÂą dla fotki, jak zresztÂą i caÂłej sesji byÂł film Georga Clooneya 'Good Night and Good Luck'
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Dzisiejsze Fakty:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

hmm :mhm: ... nie ma co komentowaĂŚ, jak zwykle bez zarzutu :brawa: :spiewa:

dodam jeszcze ten caps do kolekcji:

Obrazek

nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ, kiedy StyÂśka w koĂącu zaÂłoÂży spĂłdnicĂŞ!, ciagle tylko te spodnie :? :grozi:
aero
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: aero »

Skoro juÂż o ubraniach trochĂŞ mowa, to czy mi siĂŞ wydaje, Âże StyÂśka miaÂła dzisiaj to same srebrne ubranie co Patrycja we flashu ??
Najwięcej archiwalnych capsów z tvn24:
http://iminiplus.prv.pl
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

pochanke - fan pisze:nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ, kiedy StyÂśka w koĂącu zaÂłoÂży spĂłdnicĂŞ!, ciagle tylko te spodnie :?
Widzisz, ludziom trudno dogodziĂŚ :D Ja czekam kiedy koncepcja forszpanu na stojÂąco przestanie istnieĂŚ i Justyna zostanie znowu usadzona za stoÂłem, tak jak dotychczas byÂło.
NiedÂługo Durczok przez caÂłe Fakty kaÂże im chodziĂŚ, a kamerowaĂŚ bĂŞdÂą z perspektywy Âżabiej, z podÂłogi, bo stwierdzÂą, Âże tak dynamiczniej :twisted:
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

terraX pisze:czekam kiedy koncepcja forszpanu na stojÂąco przestanie istnieĂŚ i Justyna zostanie znowu usadzona za stoÂłem, tak jak dotychczas byÂło
mi sie równie¿ to nie podoba, ale póki co ... póki prezentuj¹ siê od stóp do g³ów ... to tak chocia¿ z raz ta ... spódniczka by siê przyda³a :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Fakty 23.05.2006 - Justyna Pochanke

Post autor: salladyn »

Fakty 23.05.2006 :arrow:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak zwykle Âświetne prowadzenie i fajny komentarz na koniec :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jak zwykle Âświetne prowadzenie i fajny komentarz na koniec :D
I wielki dekolt :lol2:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

WidzĂŞ Âże pewna osoba bez uprzedzenia z robienia capsĂłw robi wyÂścigi... a tu chyba nie o to chodzi :neutral: I niech ta osoba wie Âże ludzkiej pracy nie szanuje... i wkÂłada nas tam gdzie nie trzeba.
A co do dzisiejszych Faktów... ciekawe materia³y + prowadz¹ca = obejrza³em ca³oœÌ :devil:
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:: Kamil pisze:WidzĂŞ Âże pewna osoba bez uprzedzenia z robienia capsĂłw robi wyÂścigi... a tu chyba nie o to chodzi :neutral: I niech ta osoba wie Âże ludzkiej pracy nie szanuje... i wkÂłada nas tam gdzie nie trzeba
przy³¹czam siê do s³ów Kamila ... oj nie³adnie tak :x , mo¿na by³o jakoœ uprzedziÌ, ustaliÌ kto robi dziœ capsy :evil:

co do FAKTÓW, u was te¿ od d³u¿ego czasu nie ma dnia by fakty mialy fatalny obraz?, ¶nie¿y, ledwo s³ychaæ ?? ... nie ¿e tylko u mnie tak, ale w mojej miejscowo¶ci u wszystkich tak siê dzieje :mhm: zastanawiaj±ce jest to dlaczego w³a¶nie o tej godzinie?, potem wszystko wraca do normy ... czy¿by konkurecncja zra¿a³a do ogladl±dania? :mhm:

a Stysia ... có¿ powiedzieÌ :mhm: ... :brawa: :D
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Hehe tak myÂślaÂłem, ze wkrĂłtce dojdzie do sprzeczki o capsy. :P PowinniÂście ustaliĂŚ jakis grafik. :>

O smaych "Faktach" nie ma co pisaĂŚ, bo jest jak zawsze ;) , ale ubranie StyÂśki mi nie pasuje. :lol2: Wczoraj byÂło o wiele lepsze. :lol2: :D

pochanke - fan pisze:co do FAKTÓW, u was te¿ od d³u¿ego czasu nie ma dnia by fakty mialy fatalny obraz?, ¶nie¿y, ledwo s³ychaæ ??
U mnie naszczĂŞÂście wszystko z obrazem jest wporzÂądku. :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

pawell pisze: :P PowinniÂście ustaliĂŚ jakis grafik. :>
Grafik jest tylko pewna osoba na niego siĂŞ nie wpisaÂła. A sprzeczki ja i pewnie p-f nie chcemy - powiedziaÂłem to co miaÂłem do powiedzenia i koniec.
:: Kamil pisze:i wkÂłada nas tam gdzie nie trzeba.
powinno byĂŚ:
i wkÂłada nos tam gdzie nie trzeba.
Tak czy inaczej okreÂślenie "wkÂłada nos tam gdze nie trzeba" jest trochĂŞ przesadzone :? Ostatecznie nic wielkigo siĂŞ nie staÂło, Âże Salladyn daÂł pierwszy
Ostatnio zmieniony wtorek 23 maja 2006, 22:07 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Komedia pomyÂłek

Post autor: salladyn »

To ¿e Kamilowi znowu coœ nieodpowiada to norma.Przechodzi andropauzê tyle ¿e 30 lat wczeœniej.Jesteœ gorszy ni¿ kobieta w ci¹¿y.Kup sobie nerwosol albo wypij melisê.

Pochanke-fanie nie wiedziaÂłem Âże jest tu jakiÂś grafik.A jeÂśli byÂł to nieformalny.Czasem po prostu nie robiÂłeÂś capsĂłw i wydanie z JustynÂą przepadaÂło.Bardzo rzadko siĂŞ to zdarzaÂło ale jednak.SzanujĂŞ twojÂą pracĂŞ ale sam wiesz Âże robienie capsĂłw nie jest czynnoÂściÂą przyjemnÂą bo trzeba siĂŞ skupiĂŚ na robieniu capsĂłw a nie na oglÂądaniu programu.Tymbardziej dziwiÂą mnie twoje zarzuty.A to Âże siĂŞ z kimkolwiek Âścigam jest Âśmieszne.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Komedia kultury

salladyn pisze:To ¿e Kamilowi znowu coœ nieodpowiada to norma.Przechodzi andropauzê tyle ¿e 30 lat wczeœniej.Jesteœ gorszy ni¿ kobieta w ci¹¿y.Kup sobie nerwosol albo wypij melisê.
Równie bardzo twój czyn nieodpowiada³ i nieodpowiada pochanke-fan'owi bo zrobi³ capsy a tu pewna osoba bez s³owa uprzedzi³a go. Nie mog³eœ zwyczajnie zapytaÌ siê poprzez PW np. p-f czy robi dziœ capsy jak ja to na pocz¹tku zrobi³em? Nie mog³eœ bo widocznie takie gesty wykraczaj¹ poza zakres twojej kultury. A porównianie do andropauzy i kobiety w ci¹¿y... no có¿... zdecydowanie bardziej przesadzone od "wk³ada nos tam gdze nie trzeba".

A oto dzisiejsze Fakty:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Kamillu, pochanke-fanie, salladynie spokojnie - z³oœÌ piêknoœci naprawdê szkodzi :devil:

Przecie¿ nikt na tym forum nie ma monopolu na robienie capsów w w¹tku o najlepszej dziennikarce Polski i naprawdê nie ma siê co k³óciÌ kto ma te capsy robiÌ :D

pochanke-fanie i szczególnie Kamill- nie macie siê naprawdê co tak obra¿aÌ - przecie¿ Salladyn to te¿ fan Justyny i te¿ walczy³ swego czasu o jej godnoœÌ w w¹tku o Anicie Werner :P
Dlatego - proszê siê pogodziÌ i nie k³óciÌ - cieszmy siê wiosn¹ i nied³ugo nadchodz¹cym latem :P
ODPOWIEDZ