Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

zadra pisze:
kubasz pisze:MyÂślĂŞ, ze TVN siĂŞ trochĂŞ boi po naÂłoÂżeniu kary dla POLSATU za jej wypowiedzi, bojÂą siĂŞ o negatywne sensacje
cos w tym moÂże jest, choc warto pamietac, ze jeszcze przed wystepem u Kuby Kazia tez nie miaÂła Âżadnego programu dla szerszej publicznosci niz "Wydanie II poprawione".
Poza tym taka afera to Âświetna reklama, a Polsat ciÂągle siĂŞ odowluje i kary prawdopodobnie nie zapÂłaci :D
A jak to mĂłwiÂą reklama dzwigniÂą handlu :devil: Kazia powinna mieĂŚ jakiÂś swĂłj wÂłasny program i tyle :D :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

yo!
check this out:
Kazimiera Szczuka rapuje

dear Christ :lol:
...and a Happy New Year!
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

ÂŁaÂł :D super :D nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ jak jej to wyjdzie :D to rrrrrapowanie. :lol: :P Nigdy tego bym siĂŞ nie spodziewaÂł, a nawet sobie nie mogĂŞ wyobraziĂŚ tej sytuacji, ale juz wkrĂłtce zobaczymy. 8) :lol2: Jak to wyjdzie to oczywiÂście dacie linka jakiegoÂś. :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

To bĂŞdzie ciekawe! A to jej er w rapowaniu zawojuje polskÂą scenĂŞ muzycznÂą. Wogole sobie nie mogĂŞ wyobraÂźiĂŚ sobie ÂśpiewajÂącej Kazi. Wiem, Âże kiedyÂś wygraÂła "Szanse na sukces" ale nie ogladalem tego odcinka. To bedzie hit sezonu! :D
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

Kazia bĂŞdzie rapowaĂŚ z zespoÂłem Duldung. Nihil novi i jakoÂś mnie to nie dziwi.
Ale moÂże byĂŚ ciekawie, szkoda, Âże nie bĂŞdzie mnie na tej paradzie :(
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

Hehe
Napewno bĂŞdzie ciekawie ;)
Nie planowaÂłam tam jechaĂŚ, ale skoro Kazia ma rapowaĂŚ to moÂże namĂłwiĂŞ rodzicĂłw, Âżeby pozwolili mi na ten wyjazd
ChoĂŚ po ostatniej antygiertychĂłwce to siĂŞ bojÂą, Âże MW mnie zbeszta albo pobije ;/
SiĂŞ poÂżyje siĂŞ zobaczy ;)
Ale mam nadziejĂŞ, Âże to nagranie siĂŞ odrazu w necie pojawi
anialek
Bywalec
Bywalec

Kazia ma piĂŞkny umysÂł i piĂŞkne ciaÂło,
Tak wiêc raperk¹ jest doskona³¹.
Jak zarapuje, czy sfristajluje,
To kazdy cudnie sie czÂłek poczuje!

Kazia ziomalkÂą jest nie z tej ziemi,
KaÂżdego Âżycie na lepsze zmieni.
KiedyÂś paliÂła jak wiecie zioÂło,
Mo¿e gdzieœ w szkole, lub za stodo³¹?

Jak ja braÂłam ostatnio udziaÂł w niecodziennym pokazie mody jako "modelka", to czemu Kazia nie moÂże rapowaĂŚ :aniol: :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

m_nadzieja89 pisze:Hehe
Nie planowaÂłam tam jechaĂŚ, ale skoro Kazia ma rapowaĂŚ to moÂże namĂłwiĂŞ rodzicĂłw, Âżeby pozwolili mi na ten wyjazd
ChoĂŚ po ostatniej antygiertychĂłwce to siĂŞ bojÂą, Âże MW mnie zbeszta albo pobije ;/
Ja w tym terminie raczej bĂŞdĂŞ na drugim koĂącu Polski :/
JeÂśli nie bĂŞdzie tego nagrania w necie, to ja pewnie i tak bĂŞdĂŞ miaÂła coÂś z tej Parady, to Wam rozeÂślĂŞ.
Mnie nie by³o na drugiej krakowskiej 'antygiertychówce', ale na pierwszej by³o bardzo spokojnie. Dopiero póŸniej siê Wesz polska zorganizowa³a :/
anialek
Bywalec
Bywalec

Aleksandra pisze:
m_nadzieja89 pisze:Hehe
Ja w tym terminie raczej bĂŞdĂŞ na drugim koĂącu Polski :/
JeÂśli nie bĂŞdzie tego nagrania w necie, to ja pewnie i tak bĂŞdĂŞ miaÂła coÂś z tej Parady, to Wam rozeÂślĂŞ.
Mnie nie by³o na drugiej krakowskiej 'antygiertychówce', ale na pierwszej by³o bardzo spokojnie. Dopiero póŸniej siê Wesz polska zorganizowa³a :/
Najgorsze jest to,Âże ja nie bĂŞde jutro na spotkaniu z Kazia na uniwerku wydziaÂł humanistyczny :evil: :cry: Kurcze Kazia pod bokiem,a ja muszĂŞ jutro, a zresztÂą szkoda gadaĂŚ :evil: :cry: ByÂłam w grudniu na spotkaniu z niÂą, ale to byÂł grudzieĂą, a teraz jest maj :cry: :evil: :cry:Nie moge nic na to poradziĂŚ,jejku Âźle siĂŞ z tym czujĂŞ :evil:

[ Dodano: Nie Maj 28, 2006 12:36 am ]
PoniÂżej prezentujĂŞ tekst jednej z piosenek autorstwa feministycznego zespoÂłu hiphopowego DULDUNG:

„nazwij nas zboczeĂącami, Âładu burzycielami, barbarzyĂącami, niesmacznymi wybrykami natury, sorry za ten absmak z gĂłry, ale miejsce tu jest nie tylko dla tych hetero skrojonych, wyprasowanych, do linii rzÂądowej dobrze dopasowanych, chwytasz ty to? Na twoje kopyto mnie nie jara, od moich wolnoÂści wara i nie prĂłbuj odwracaĂŚ kota ogonem, nasze koty sÂą dawno udomowione, po naszej stronie, mruczÂą nam do ucha, szkoda Âże nie umiesz sÂłuchaĂŚ, to historie jej dziewczyny i jego chÂłopaka, trzymajÂą siĂŞ razem od przedszkolaka, a ty ze wstydu palisz raka, e, panie normalny, skÂąd to mina taka?”
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

anialek pisze: [ Dodano: Nie Maj 28, 2006 12:36 am ]
PoniÂżej prezentujĂŞ tekst jednej z piosenek autorstwa feministycznego zespoÂłu hiphopowego DULDUNG:

„nazwij nas zboczeĂącami, Âładu burzycielami, barbarzyĂącami, niesmacznymi wybrykami natury, sorry za ten absmak z gĂłry, ale miejsce tu jest nie tylko dla tych hetero skrojonych, wyprasowanych, do linii rzÂądowej dobrze dopasowanych, chwytasz ty to? Na twoje kopyto mnie nie jara, od moich wolnoÂści wara i nie prĂłbuj odwracaĂŚ kota ogonem, nasze koty sÂą dawno udomowione, po naszej stronie, mruczÂą nam do ucha, szkoda Âże nie umiesz sÂłuchaĂŚ, to historie jej dziewczyny i jego chÂłopaka, trzymajÂą siĂŞ razem od przedszkolaka, a ty ze wstydu palisz raka, e, panie normalny, skÂąd to mina taka?”
gwoli ÂścisÂłoÂści, masz to ze strony
wirtualnemedia.pl ?
:)
...and a Happy New Year!
anialek
Bywalec
Bywalec

[quote="WeeBaster
gwoli ÂścisÂłoÂści, masz to ze strony
wirtualnemedia.pl ?
:)[/quote]
Tak jest dokÂładnie z tej stronki :D
DULDUNG pierwszy raz sÂłyszĂŞ o takim zespole :mhm:
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

anialek pisze: DULDUNG pierwszy raz sÂłyszĂŞ o takim zespole :mhm:
uuu, Szczuka nie byÂłaby zadowolona. nie raz o nim wspominaÂła. Ostatnio chyba w pamiĂŞtnym wydaniu audycji Woobie-Doobie w TokFM.
...and a Happy New Year!
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

Duldung ma Âświetne kawaÂłki!
AÂż dziwne, Âże nie znaÂłaÂś tego zespoÂłu!

Ano - Kazia mĂłwiÂła jak poderwaĂŚ feministkĂŞ ;) Âżeby np. zarzuciĂŚ jakimÂś tekstem z piosenki zespoÂłu Duldung ;)
anialek
Bywalec
Bywalec

WeeBastard pisze:
anialek pisze: DULDUNG pierwszy raz sÂłyszĂŞ o takim zespole :mhm:
uuu, Szczuka nie byÂłaby zadowolona. nie raz o nim wspominaÂła. Ostatnio chyba w pamiĂŞtnym wydaniu audycji Woobie-Doobie w TokFM.
TokFM nie odbieram tej stacji, a i rap nie jest mi zbyt bliski.No nie moje klimaty i tyle.Ale jak bêdê mia³a mo¿liwoœÌ us³yszeÌ, mo¿e mi siê spodoba.
pawell

Post autor: pawell »

Ale przecieÂż dawaÂłem Ci linka gdzie mogÂłaÂś wysÂłuchaĂŚ tej audycji, w ktĂłrej Kazia o tym mĂłwiÂła. :> A tak poza tym tego zesÂłopu teÂż nie kojarzĂŞ i nigdy o nim nie sÂłyszaÂłem. :red:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ODPOWIEDZ