Aleksandra pisze:m_nadzieja89 pisze:Hehe
Napewno bĂŞdzie ciekawie

Nie planowaÂłam tam jechaĂŚ, ale skoro Kazia ma rapowaĂŚ to moÂże namĂłwiĂŞ rodzicĂłw, Âżeby pozwolili mi na ten wyjazd
ChoĂŚ po ostatniej antygiertychĂłwce to siĂŞ bojÂą, Âże MW mnie zbeszta albo pobije ;/
SiĂŞ poÂżyje siĂŞ zobaczy

Ale mam nadziejĂŞ, Âże to nagranie siĂŞ odrazu w necie pojawi
Ja w tym terminie raczej bĂŞdĂŞ na drugim koĂącu Polski :/
JeÂśli nie bĂŞdzie tego nagrania w necie, to ja pewnie i tak bĂŞdĂŞ miaÂła coÂś z tej Parady, to Wam rozeÂślĂŞ.
Mnie nie by³o na drugiej krakowskiej 'antygiertychówce', ale na pierwszej by³o bardzo spokojnie. Dopiero póŸniej siê Wesz polska zorganizowa³a :/
Najgorsze jest to,Âże ja nie bĂŞde jutro na spotkaniu z Kazia na uniwerku wydziaÂł humanistyczny

Kurcze Kazia pod bokiem,a ja muszĂŞ jutro, a zresztÂą szkoda gadaĂŚ

ByÂłam w grudniu na spotkaniu z niÂą, ale to byÂł grudzieĂą, a teraz jest maj

Nie moge nic na to poradziĂŚ,jejku Âźle siĂŞ z tym czujĂŞ
[ Dodano: Nie Maj 28, 2006 12:36 am ]
PoniÂżej prezentujĂŞ tekst jednej z piosenek autorstwa feministycznego zespoÂłu hiphopowego DULDUNG:
„nazwij nas zboczeĂącami, Âładu burzycielami, barbarzyĂącami, niesmacznymi wybrykami natury, sorry za ten absmak z gĂłry, ale miejsce tu jest nie tylko dla tych hetero skrojonych, wyprasowanych, do linii rzÂądowej dobrze dopasowanych, chwytasz ty to? Na twoje kopyto mnie nie jara, od moich wolnoÂści wara i nie prĂłbuj odwracaĂŚ kota ogonem, nasze koty sÂą dawno udomowione, po naszej stronie, mruczÂą nam do ucha, szkoda Âże nie umiesz sÂłuchaĂŚ, to historie jej dziewczyny i jego chÂłopaka, trzymajÂą siĂŞ razem od przedszkolaka, a ty ze wstydu palisz raka, e, panie normalny, skÂąd to mina taka?”