Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Ja bardzo chciaÂłem nie tworzyĂŚ kolejnej kÂłutni ale salladyn musiaÂł siĂŞ wyÂżyĂŚ...
Monopolu nikt nie ma ale jeÂśli widaĂŚ Âże ktoÂś coÂś robi regularnie to chyba trzeba wczeÂśniej uprzedziĂŚ tego kogoÂś jeÂśli chce siĂŞ to "coÂś" samemu zrobiĂŚ... ot caÂły problem.

A jak zobaczyÂłem mapki pogodowe na najbliÂższe kilka dni to zbytnio ucieszony nie byÂłem :cry:
Kamil takie sprawy zaÂłatwia siĂŞ przez pm, czy to naprawdĂŞ trzeba tÂłumaczyĂŚ...
Koniec bezsensownego off topicu
Ostatnio zmieniony środa 24 maja 2006, 20:09 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

wczorajsze FAKTY

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

ufff ... nareszcie forum dziaÂła :brawa:
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Lepiej póŸno ni¿ wcale - fajnie, ¿e da³eœ capsy ze wczorajszych - wyj¹tkowych - "Faktów". :P
pochanke - fan pisze:ufff ... nareszcie forum dziaÂła :brawa:
Forum dziaÂłaÂło tylko coÂś w tym temacie siĂŞ chyba staÂło. :rozglada:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
ZeTek
Początkujący
Początkujący

Post autor: ZeTek »

Fakty - 26 maja

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Dzisiaj Justyna ubrana by³a w ³adn¹ bluzkê, ale ze zbyt du¿ym dekoltem. Nie mam nic przeciwko eksponowaniu urody przy innych okazjach, ale w TE dni mog³aby zrobiÌ wyj¹tek i usun¹Ì siê w cieù na chwilê.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Mandi pisze:Dzisiaj Justyna ubrana by³a w ³adn¹ bluzkê, ale ze zbyt du¿ym dekoltem. Nie mam nic przeciwko eksponowaniu urody przy innych okazjach, ale w TE dni mog³aby zrobiÌ wyj¹tek i usun¹Ì siê w cieù na chwilê.
to ma byĂŚ duÂży dekolt :devil: hmmm w takim razie co moÂżna powiedzieĂŚ o niektĂłrych strojach Justyny :D

DziÂś to byÂła ubrana jak mniszka :P bym powiedziaÂł :devil:
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

Spoko, Âże nie na czarno. Redaktor Schymalla z tvp1 bije pod wzglĂŞdem czarnego nawet JustynĂŞ. :devil: Pani Justyna zaskoczyÂła ubiorem :D
JakiejÂś szczegĂłlej sympatii na jej twarzy nie zauwaÂżyÂłam, jak zapowiadaÂła Durczoka, swojego szefa :devil: ÂŁÂączenia byÂły krĂłtkie. TrochĂŞ szkoda, Âże nie poprowadzÂą jutro caÂłych FaktĂłw wspĂłlnie. To byÂłaby interesujÂąca konfrontacja.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie" :)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

terraX pisze:
JakiejÂś szczegĂłlej sympatii na jej twarzy nie zauwaÂżyÂłam, jak zapowiadaÂła Durczoka, swojego szefa
S³ysza³am, ¿e Justyna i Kamil nie przepadaj¹ za sob¹ delikatnie mówi¹c. Podobno pani Pochanke chcia³a nawet odejœÌ z Faktów.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Mandi pisze:Dzisiaj Justyna ubrana byÂła w ÂładnÂą bluzkĂŞ, ale ze zbyt duÂżym dekoltem.
Bez przesady, ten dzisiejszy dekolt nie przekracza jakis granic dobrego smaku, nie siega linii biustu , jego wielkoÂśc nawet na tÂą szczegĂłlnÂą okazje jest OK. Nie dajmy siĂŞ zwariowaĂŚ.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mandi pisze:Dzisiaj Justyna ubrana by³a w ³adn¹ bluzkê, ale ze zbyt du¿ym dekoltem. Nie mam nic przeciwko eksponowaniu urody przy innych okazjach, ale w TE dni mog³aby zrobiÌ wyj¹tek i usun¹Ì siê w cieù na chwilê.
Mandi ale mnie rozbawiÂłaÂś :lol: ;) ... ku przypomnieniu poogladaj sobie na mojej mini stronce dekoldy Justyny ;) StyÂśka - dekoldy

od przyjazdu papie¿a, Fakty s¹ naprawdê interesuj¹ce, duzo ciekawych materia³ów ... no i Styœka :lol: , ale dzis spodziewa³em siê Durczoka hmm ... jesli jutro ma byÌ to :/ , ale niewa¿ne, prze¿yjemy :cicho:

maÂłe "ale" do Justyny, co jak co ... ale w tych dniach i znowu spodnie ... oj :roll:

[ Dodano: Sob Maj 27, 2006 11:19 pm ]
tego tu jeszcze nie byÂło: :lol: ... chyba :roll:

Po pradziadku stolarzu z Zakopanego – z pochodzenia GĂłralka i Krakowianka . W wielu krakowskich koÂścioÂłach do dzisiaj stojÂą wyrzeÂźbione przez niego Âławki czy ambony. Natomiast juÂż dom rodzinny jest prawdziwie warszawski, a w nim najwaÂżniejsza osoba - mama Renata , prawnik z zawodu.

Drobna blondynka z mocnym, niskim, prawie mĂŞskim gÂłosem, dziennikarka, studiowaÂła dziennikarstwo na Uniwersytecie Warszawskim, na rzecz ktĂłrego zrezygnowaÂła ze studiĂłw na Sorbonie. OdeszÂła z Radia Zet po 6 latach pracy na fali protestu caÂłej grupy dziennikarzy – do TVN 24, ktĂłra wtedy byÂła „zaledwie projektem w laptopie”. PopularnoœÌ zyskaÂła dziĂŞki relacji z wydarzeĂą z 11 wrzeÂśnia, zdobywczyni dwĂłch WiktorĂłw i tytuÂłu „Dziennikarka Roku 2003”, pierwsza w Polsce gwiazda informacji. Wiek-30 lat, cĂłrka Zuzia, 6 letnia, ktĂłra chce zostaĂŚ sprzedawczyniÂą, ” bo wtedy wszystko w sklepie jest twoje”.

Ulubione zwierzê - labrador , suczka Sonia, z têsknoty za pani¹ zjad³a fotel i kanapê, rano czeka przy ³ó¿ku
Ulubione miasto – Warszawa
Autorytet – Krzysztof SkowroĂąski, na jego wywiadach uczyÂła siĂŞ zawodu, Mariusz Walter – mistrz, ktĂłrego moÂże o wszystko zapytaĂŚ, Andrzej Brzuszkiewicz, producent TVN 24, daje jej poczucie bezpieczeĂąstwa
Ulubiona muzyka – zespó³ The Cure
Ulubione zajĂŞcie- przebywanie z cĂłrka ZuziÂą
Nie lubi – chodziĂŚ na bankiety, woli pobyĂŚ z cĂłrkÂą
Uwielbia – sÂłodycze( O 3 nad ranem jest w stanie pochÂłon¹Ì 20 ptasich mleczek) i ubrania w czerwonym kolorze

[ Dodano: Sob Maj 27, 2006 11:28 pm ]
p.s ja teÂż uwielbiam the cure :D :tanczy: ... zajefajnie grajÂą, polecam ... (Boys Dont Cry, A Forest, Close To Me, 10:15 Saturday Night, Cut Here, Let's Go To Bed, Just Like Heaven, Lullaby, Friday I'm In Love i przecudna Lovesong :D )

[ Dodano: Sob Maj 27, 2006 11:35 pm ]
StyÂśka ponoĂŚ uwielbia z tego co piszÂą – sÂłodycze i ubrania w czerwonym kolorze ... hmmm, co do ubraĂą, odkad zawrĂłciÂła mi w gÂłowie ;), ani razu jeszcze nie widziaÂłem by miaÂła na sobie coÂś czerw. :shock: , no ale ... znam ja tylko z tv, wiĂŞc moze na codzieĂą ubiera sie na czerwono, jednym sÂłowem chiaÂłbym to widzieĂŚ !! :D [/color]
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Dzisiejsze Fakty:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

ZauwaÂżyliÂście Âże czas na capsach jest juÂż dobrze wyliczany?
pawell

Myœla³em, ¿e dziœ w "Faktach" bêdzie Kamil :> a jest Styœka ju¿ 2 tydzieù. :lol2: Szef sobie mo¿e wzi¹³ wolne po tych wyczerpuj¹cych 2 wydaniach. :roll: Dziœ by³o jak zwykle no i ten ¿akiet - ju¿ chyba Nam znany... :lol: :D
pochanke - fan pisze:StyÂśka ponoĂŚ uwielbia z tego co piszÂą – sÂłodycze i ubrania w czerwonym kolorze ... hmmm, co do ubraĂą, odkad zawrĂłciÂła mi w gÂłowie ;), ani razu jeszcze nie widziaÂłem by miaÂła na sobie coÂś czerw. :shock: , no ale ... znam ja tylko z tv, wiĂŞc moze na codzieĂą ubiera sie na czerwono, jednym sÂłowem chiaÂłbym to widzieĂŚ !! :D
No ja tak samo. :D Hm... :mhm: lubi czerwony ale ja jej w ogólne nigdzie nie widzia³em, ¿eby mia³a coœ na sobie czerwonego. :> Przynajmniej wa³œnie na fotkach, w tv... :roll:
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

DziÂś Justyna w spĂłdnicy! :brawa: I to w jakiej fajnej :D :brawa: Brawo! Brawo! Brawo!
pawell

:lol2: Tak! :tanczy: :D Super w niej wygladaÂła na poczÂątku jak kamera od niej leciaÂła. :D :D Qrcze mam nadziejĂŞ, Âże ktoÂś to uchwyciÂł na capsie. :P Bo nie wiadomo kiedy to siĂŞ powtĂłrzy. :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

:: Kamil pisze:DziÂś Justyna w spĂłdnicy! :brawa: I to w jakiej fajnej :D :brawa: Brawo! Brawo! Brawo!
no i mam co chciaÂłem hihi :lol2: , nareszcie !! ... :tanczy: - Stysiu :brawa:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

[ Dodano: Wto Maj 30, 2006 9:09 pm ]
Obrazek

[ Dodano: Wto Maj 30, 2006 9:21 pm ]
nieco wiĂŞksze :D

Obrazek