Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Dzisiaj Anita byÂła w doborowym towarzystwie. :lol: Zaraz po filmiku z PapieÂżem pojawiÂła siĂŞ zajawka Damy Pik. Szczerze mĂłwiÂąc brakuje mi jej w normalnych serwisach. :( MyÂślĂŞ, Âże godnie by nas "oprowadziÂła" po papieskiej wizycie w Polsce. :roll:
Do TVN: Dajcie Anitê chocia¿ do jednego serwisu najlepiej póŸnym popo³udniem lub wieczorem, tak abym mia³a szansê j¹ zobaczyÌ. :rydzyk:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Mandi dziĂŞki za zareklamowanie Damy Pik :D
Ale coÂś mi przeczucie podpowiada, Âże jednak stanie siĂŞ coÂś, co nie pozwoli wyemitowaĂŚ tego odcinka :mhm:

Black, co do Flasha, to na pocieszenie mogĂŞ tylko napisaĂŚ, Âże na pewno nie wiele osĂłb to oglÂądaÂło :neutral: ChoĂŚ to marne pocieszenie ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

Chwilowo zawieszam niepisanie w Anitowym w¹tku i napisze pare s³ów o Flash'ach i DP.
Czwartkowego Flasha nie widziaÂłem, wiĂŞc przechodzĂŞ od razu do piÂątku.
Na pocz¹tek w zapowiedziach monotematycznie, materia³y :? no có¿, troche "niewpasowane" , no i oczywiœcie problemy techniczne :devil:

A teraz DP.
OglÂądajÂąc dzisiaj DP byÂłem zdziwiony, Âże zaczĂŞÂła siĂŞ tak wczeÂśnie i tak dÂługo trwa. Dopiero po 15 minutach spostrzegÂłem siĂŞ, Âże dzisiaj 27, a wiĂŞc to nie zjawka. :D
Przez prawie ca³y czas ogl¹dania towarzyszy³o mi uczycie, ¿e ten pogram w ogóle nie pasuje do dzisiejszej ramówki TVN24. Chwilê wczeœniej s³ucham wywodów i komentarzy J. Pa³asiùskiego nt pielgrzymki i obu Papie¿y(JPII i BXVI), refleksji goœci, s³ów papie¿a, a potem nagle ku mojemu zdziwieniu s³ysze, ¿e sukcesem tej damy by³o wprowadzenie pigu³ek do szkó³ :shock: i to t³umaczenie tej decyzji: "(...) aby m³odzie¿...".
Rozumiem, Âże to waÂżna osoba obecnie w polityce francuskiej i nie tylko, ale to nie usprawiedliwia tego.
Ale wracaj¹c do pani kandydat :devil:. Oczywiœcie nie mog³o zabrakn¹Ì pytaù trudnych politycznie. :twisted:
OczywiÂście, jak kaÂżda "wielka dama" kazaÂła sobie pani kandydat na siebie czekaĂŚ.
A teraz kilka komentarzy z Forum TVN24:
ProÂśba do wizaÂżystĂłw Damy Pik

Luuuuudzie, zrĂłbcie coÂś z tÂą KobietÂą; ubierzcie jÂą w coÂś co nie bĂŞdzie wisiaÂło jak na wieszaku, uczeszcie jakoÂś tak, by podobna byÂła do kobiety.Moja 4-letnia cĂłrka jak ujrzy jÂą na ekranie ucieka z pokoju z wrzaskiem "Baba Jaga".A tak swojÂą drogÂą czyja to rodzina??
Ale ten to juÂż przesada i to nie maÂła
Z wyglÂądu prowadzÂąca przypomina prezdentowÂą KaczyĂąskÂą :) MoÂże w tym kierunku. Tak to chodzÂące uosobienie "bobo" popieram. :)
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Dama pik bardzo lewacka :?

A wyjaÂśnijcie mi, co Anita Werner robi dzis w pracy?
rozumiem, Âże nie tylko pilnowaÂła, Âżeby wyemitowano jej program, bo bardzo 'ostro' pracuje :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

:shock: MoÂże bĂŞdzie mieĂŚ Studio papieskie o 20. :shock: ChociaÂż wydaje mi siĂŞ, Âże Ryman je bĂŞdzie prowadziÂł. :shock:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Anita bĂŞdzie miaÂła specjalny program papieski od 17 :D oczywiÂście w tvn24 :D
ZIMA
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Black jest pewnie w siĂłdmym niebie. :D Ale bĂŞdzie musiaÂł nowe oznaczenie dodaĂŚ do kalendarzyka. :lol:

[ Dodano: 27 Maj 2006, 17:50 ]
ObrazekObrazek

[ Dodano: 27 Maj 2006, 18:10 ]
Obrazek

[ Dodano: 27 Maj 2006, 18:22 ]
Obrazek

[ Dodano: 27 Maj 2006, 18:24 ]
Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DziĂŞki za capsy 8) oznaczenie do kalendarzyka jakieÂś siĂŞ wymyÂśli ;)
Ja mogĂŞ stki wymyÂślaĂŚ, byle tylko Anita miaÂła w tym swĂłj udziaÂł przynajmniej taki jak dziÂś :)

Anita w specjalnym studio papieskim :o Tego siĂŞ nie spodziewaÂłem :D
Szok, zdumienie – jest ze mnÂą prawie tak jak z AnitÂą, kiedy ta widziaÂła uÂśmiech na twarzy Benedykta :devil:
AleÂż jej wiara jest sÂłaba, albo nastawienie nieodpowiednie :evil:
Inaczej nie potrafiê zinterpretowaÌ jej wczorajszych pytaù, momentami tak pe³nych w¹tpliwoœci, czy Polacy oby na pewno, czy oby szczerze kochaj¹ papie¿a Niemca... No do jasnej cholery, przecie¿ póŸniej od razu przytaczala s³owa z £agiewnik, kiedy Benedykt XVI mówi³ o tym, ¿e chcia³by wszystkich przytuliÌ, ale to nie jest praktycznie mo¿liwe ... Przygotowa³a siê Anita œrednio do prowadzenia tego programu :? Rozumia³a siê œwietnie ze sceptycznie nastawionym o. Bosakowskim, to ju¿ nawet Pa³asiùski ich strofowa³ i mówi³, ¿e nie odrobili lekcji, kiedy cci stwierdzali, ¿e Benedykt dopiero w Polsce przesta³ byÌ ¿elaznym papie¿em ...
Pierwsza czêœÌ studia podoba³a mi siê najbardziej, ta u³o¿ona, zaplanowana, póŸniej ze spontanicznoœci¹ by³o ju¿ nieco gorzej ... chocia¿ ten wybuch euforii, kiedy ten góral wskoczy³ do papamoblie by³ serdeczny i szczery i p³yn¹cy z serca :D
Co mnie bardzo zirytowaÂło to to, Âże Anita tak bardzo dziwiÂła siĂŞ, Âże papieÂż daje radĂŞ fizycznie wytrzymaĂŚ trudy tej jakÂże napiĂŞtej terminowo pielgrzymki, ale nic w tym dziwnego, skoro ona ledwo co DamĂŞ pik w przeciÂągu miesiÂąca potrafi skleciĂŚ :devil:

Dama pik minĂŞÂła mi dzisiaj niemal tak szybko, z takÂą prĂŞdkoÂściÂą, z jakÂą kolarze jadÂą przez Pola Elizejskie :devil:
ParyÂż jest przepiĂŞkny :P W dodatku daje siĂŞ wyczuĂŚ tĂŞ atmosferĂŞ miasta-stolicy miÂłoÂści nawet, gdy siedzi siĂŞ przed telewizorem :D Ale p. Royal nie przekonuje mnie, nie zdobyÂłaby mojego gÂłosu :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Moja proœba zosta³a wys³uchana! :jupi: Niestety nie dane mi by³o ogl¹daÌ ca³oœci, nie z mojej winy. :( Ale obiektywnie patrz¹c Anita mia³a trafne pytania. Podoba³o mi siê gdy nawi¹za³a do taùców, o których mówi³ bodaj¿e ojciec Góra. Ciekawe kto jej dobiera makija¿ bo ró¿ do opalonej cery ma siê niespecjalnie. :twisted: Przy³¹czam siê do chóru i stwierdzam, ¿e lepiej by jej by³o w rozpuszczonych w³osach. :roll:
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

No, rzeczywiscie zaskoczenie nie maÂłe.
Ob. Black Jack pisze:PrzygotowaÂła siĂŞ Anita Âśrednio do prowadzenia tego programu :?
To fakt, ale najbardziej mnie denerwowaÂło to, jak Anita czytaÂła z kartki rzeczy, ktĂłre powinna wiedzieĂŚ, wystarczyÂło ogladnÂąc 5 minut programu stacji, w ktĂłrej Szanowna Pani Anita pracuje, aby poznaĂŚ plany na dziÂś Benedykta XVI.
Ob. Black Jack pisze:Pierwsza czêœÌ studia podoba³a mi siê najbardziej, ta u³o¿ona, zaplanowana, póŸniej ze spontanicznoœci¹ by³o ju¿ nieco gorzej ...
A tu siê nie zgodzê, u mnie by³o dok³adnie odwrotnie. Pierwsza czêœÌ dzia³a³a na mnie usypiaj¹co, dopiero jak pojawi³ siê j. Pa³asiùski to "coœ" drgnê³o i atmosfera siê o¿ywi³a.
Posumowuj¹c, najlepiej pierwsz¹ czêœÌ programu oddaje ten caps:
Obrazek
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja miaÂłam wczoraj mieszane uczucie co do jej wystÂąpienia, choĂŚ to oczywistĂŞ, Âże to nie ono byÂło najistotniejsze wciÂągu tych dwu godzin ;)
No ale skoro tutaj dyskutujemy nt. jej pracy, wiĂŞc .....
MiÂłe zaskoczenie to jej pojawienie siĂŞ, ale szkoda, Âże odbyÂło siĂŞ kosztem dyÂżuru PawÂła :(
A Anita pe³ni rolê major domusa :devil: przyjê³a goœci na ganku i zaprosi³a tu¿ przed 19. na g³ówn¹ imprezê, czyli Fakty :?
A szkoda, ¿e tylko taka rola przypad³a jej w udziale, bo by³a naprawdê dobra w tym co robi, znacznie lepsza ni¿ czêœÌ jej red. kole¿anek, które czêœciej by³y na wizji z ,,nieco'' gorszym efektem :?

[ Dodano: Nie Maj 28, 2006 11:42 am ]
Marcin pisze: Black jest pewnie w siĂłdmym niebie. :D
Black w siĂłdmym niebie? :D Nic badziej mylnego :lol: StÂąpaÂł wczoraj po ziemi, a dokÂładniej po poznaĂąskim rynku :lol2:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Dobrze, Âże mi o tych oznaczeniach kalendarzykowych przypomnieliÂście, bo caÂłkowicie zapomniaÂłem, Âże takie notatki prowadzĂŞ i tak teraz zerkam na maj a tu ani jednego terminu nie oznaczyÂłem :hmm:
Nie miaÂłem jednak z tym Âżadnego problemu, bo dat do zapamiĂŞtania byÂło niewiele :devil:

Teraz dopiero, kiedy patrzĂŞ na rozkÂład dyÂżurĂłw Anity w maju, doszedÂłem do pewnej konkluzji, mianowicie, nie byÂło jej w raporcie w ÂśrodĂŞ 24 maja, bo musiaÂła oszczĂŞdzaĂŚ siÂły na sobotnie studio papieskie, ktĂłre prowadziÂła 27 maja :lol2: No i oczywiÂście nie mogÂła przepracowaĂŚ wiĂŞcej niÂż 3 dni w tygodniu :evil:

Sami zobaczcie jak mizerny byÂł maj (piszĂŞ juÂż w czasie przeszÂłym, bo domyÂślam siĂŞ, Âże Anity w maju tego roku juÂż nie zobaczymy ... choĂŚ kto wie, moÂże w ÂśrodĂŞ, ale wÂątpiĂŞ ;) jakby co to zrobiĂŞ aktualizacjĂŞ – dla mnie to Âżaden problem :lol2: ):

Obrazek

6 dni na wizji :brawa: Mamy absolutny rekord :brawa: Rekord, rekord, rekord!!! :evil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Black Jack '62 pisze:6 dni na wizji :brawa: Mamy absolutny rekord :brawa: Rekord, rekord, rekord!!! :evil:
Spoko, Anita pewnie juÂż zbiera siÂły na bicie kolejnego rekordu. :lol: BĂŞdziesz mĂłgÂł powiedzieĂŚ, Âże gorzej byĂŚ juÂż nie moÂże dopiero gdy w ciÂągu miesiÂąca przepracuje na wizji okrÂągÂłe 0 dni. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: 6 dni na wizji :brawa: Mamy absolutny rekord :brawa: Rekord, rekord, rekord!!! :evil:
MyÂślĂŞ podobnie jak Marcin, Âże Âżyciowy rekord jeszcze zarĂłwno przed nami, jak i przed AnitÂą :devil:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Anita byÂła wczoraj w raporcie, no to tym samym trochĂŞ obniÂżyÂła poprzeczkĂŞ swojego Âżyciowego rekordu iloÂści dni przebywania na wizji :lol:

Ledwo zd¹¿y³em Anitê zbesztaÌ za to, ¿e by³a na wizji ledwo 6 razy w maju, ona pojawia siê w wieczornym raporcie :devil:

Ale nie, nie podoba mi siê ten program :/ Ma tak¹ ''such¹'' formu³ê przekazywania faktów :?
Anita nie jest tam sobÂą – zupeÂłnie inna byÂła w poradkach, zupeÂłnie inna byÂła w DnÂż ... tutaj jest spiĂŞta :?
No i gdzie siĂŞ podziaÂły te cudowne stroje Anity z PoradkĂłw? Ta beÂżowa marynara – mundurek jest juÂż leciwa :evil:
A do tego jeszcze dosz³y te materia³y z g³ównych :evil:
Gdybym chcia³ je ogl¹daÌ w³¹cza³bym tv o 19-stej, a ja wcale nie chcê ogl¹daÌ ani s³uchaÌ np. automata i pozosta³ych g³osów i twarzy, które przyprawiaj¹ mnie o md³oœci :evil:
Jedyny zabawny moment to ten, kiedy Anita mĂłwiÂła, Âże: ''obok niej Sergiusz Ryczel'' :lol2: A co z koleÂżankÂą BeatÂą :> :devil:
ODPOWIEDZ