Do TVN: Dajcie Anitê chocia¿ do jednego serwisu najlepiej póŸnym popo³udniem lub wieczorem, tak abym mia³a szansê j¹ zobaczyÌ. :rydzyk:
Moderator: Łukasz
Ale ten to juÂż przesada i to nie maÂłaProÂśba do wizaÂżystĂłw Damy Pik
Luuuuudzie, zrĂłbcie coÂś z tÂą KobietÂą; ubierzcie jÂą w coÂś co nie bĂŞdzie wisiaÂło jak na wieszaku, uczeszcie jakoÂś tak, by podobna byÂła do kobiety.Moja 4-letnia cĂłrka jak ujrzy jÂą na ekranie ucieka z pokoju z wrzaskiem "Baba Jaga".A tak swojÂą drogÂą czyja to rodzina??
Z wyglÂądu prowadzÂąca przypomina prezdentowÂą KaczyĂąskÂąMoÂże w tym kierunku. Tak to chodzÂące uosobienie "bobo" popieram.
![]()
To fakt, ale najbardziej mnie denerwowaÂło to, jak Anita czytaÂła z kartki rzeczy, ktĂłre powinna wiedzieĂŚ, wystarczyÂło ogladnÂąc 5 minut programu stacji, w ktĂłrej Szanowna Pani Anita pracuje, aby poznaĂŚ plany na dziÂś Benedykta XVI.Ob. Black Jack pisze:PrzygotowaÂła siĂŞ Anita Âśrednio do prowadzenia tego programu :?
A tu siê nie zgodzê, u mnie by³o dok³adnie odwrotnie. Pierwsza czêœÌ dzia³a³a na mnie usypiaj¹co, dopiero jak pojawi³ siê j. Pa³asiùski to "coœ" drgnê³o i atmosfera siê o¿ywi³a.Ob. Black Jack pisze:Pierwsza czêœÌ studia podoba³a mi siê najbardziej, ta u³o¿ona, zaplanowana, póŸniej ze spontanicznoœci¹ by³o ju¿ nieco gorzej ...
Black w siĂłdmym niebie?Marcin pisze: Black jest pewnie w siĂłdmym niebie.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Google [Bot], marcin3usb i 34 gości