Grzegorz Kajdanowicz

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

A ja nie mogê zapomnieÌ o Gumisach i Pszczó³ce Maii, i mimo mojego "ju¿ zaawansowanego" wieku od pewnego czasu w ka¿dy czwartek i ka¿d¹ niedzielê ogl¹dam wieczorynkê. :lol: :lol: To naprawdê uspokaja, zreszt¹ podejrzewam, ¿e od pa¿dziernika nie bêdê mia³ czasu na takie rozrywki, wiêc korzystam póki mogê.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 sie 2004, 09:24 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

I wbijcie to sobie do gÂłowy :twisted:
Pozdrawiam - KRASU 8)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

to jutro niema pawlowskiego?
Po tym jak ostatnio wygl¹d¹³ nie powinieneœ siê dziwiÌ bary³a.
On caÂły czas walczy a ostatnio wyglÂądaÂł o wiele gorzej niÂż za pierwszym razem.
W internecie pojawiÂły siĂŞ dyskusje i opinie na temat PawÂłowskiego i samych faktĂłw:pisano, Âże"Fakty zamieniajÂą siĂŞ w hospicjum", "walter nie ma czystych intencji i chce zbiĂŚ na marcinie tylko kase", "ludzie nie chcÂą widzieĂŚ umierajÂącego czÂłowieka i skupiaĂŚ siĂŞ na jego wyglÂądzie tylko dostaĂŚ informacje"
Nie sÂą to moje opinie tylko fragmenty dyskusji z internetu.
Bardzo polecam tu dyskusje z gazeta.pl
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 91&v=2&s=0
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

michos zgadzam siĂŞ co do kajdanowicza w 100 % juÂż rozumiem czemu nie byÂło ANity teraz to ona bedzie zamiast Marcina i potrzebowali kogoÂś kto by jÂą zastÂąpiÂł ale nie wierzĂŞ Âże tylko Grzegorz Kajdanowicz siĂŞ zgÂłosiÂł jest tam tylu lepszych prowadzÂących.No ale jak siĂŞ ma plecy...(albo dolnÂą ich czĂŞsc ;))
cieszĂŞ siĂŞ Âże wraca Anitka ale z 2 giej strony chyba z Marcinem nie za dobrze :( ale moÂże tylko to przerwa na leczenie i nie bĂŞdzie tak Âźle trza mieĂŚ nadziejĂŞ :D

btw o co z tym bushem chodzi co tam Grzegorz Kajdanowicz wymysliÂł ;) w soboty nic nie bĂŞde oglÂądaĂŚ (boba budowniczego nie zdzierÂże) ale w niedzielĂŞ wybieram gumisie !!!!

co do tej dyskusji na forum gazety jak mĂłwiÂłam to jedna z nich jest nieetyczna chamska i nienamiejscu ale z 2 giej strony jest cholernie dobra pokazuje prawdĂŞ o naszym spoÂłeczeĂąstwie.Jak jesteÂś zdrowy to oki wystarczy Âże zachorujesz i juÂż ciĂŞ wywalajÂą poza nawias.Sprawa Marcina pokazaÂła Âże chyba nie jesteÂśmy aÂż tak tolerancyjnym spoÂłeczĂąstwem za jakie siĂŞ uwaÂżamy. ( btw mnie szczegĂłlnie przeraziÂła jedna opinia o stanie zdrowia Marcina,jeÂśli czytaÂłes michos uwaÂżnie to napewno wiesz ktĂłra.JeÂśli to Âżart to makabryczny jeÂśli prawda to ... :(
Android <3
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

masz racjĂŞ kaseta zapomniaÂłam o Rymanie !!! (ehh niwielu nas popierajÂących rymana na forum )teraz kiedy juÂż wiem ze Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ za Marcina uwaÂżam Âże AnitĂŞ w wydaniach weekendowych powinien zastÂąpiĂŚ Ryman (ale on jest na urlopie ytanie tylko czy na dobrowolnym ?? ;) ) jak juÂż wrĂłci Marcin 4 din on 1 dzien ryman 2 dni Anitka

Tvn ma 2 gwiazdy AnitĂŞ i Marcina w tvn 24 jest ich jeszcze are ale to inna sprawa.
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

szymcio9 pisze:JuÂż nie gadaj... Anita Werner teÂż siĂŞ zamotaÂła w ostatnim swoim wydaniu. Nie pamiĂŞtam co, ale trzy razy powtarzaÂła sÂłowo! :lol:
Owszem zamotaÂła siĂŞ, ale po mistrzowsku z tego wybrnĂŞÂła, w ogĂłle siĂŞ nie speszyÂła, a Kajdanowicz, kiedy siĂŞ myli wyglÂąda, jakby chciaÂł uciekaĂŚ, albo siĂŞ rozpÂłakaĂŚ!
Niech troszkĂŞ poĂŚwiczy ,,na sucho’’ a póŸniej niech go pchajÂą na Âżywca!
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie Anitka minimum 3 razy.
Ale wiecie co. MoÂże przestaĂąmy na jakiÂś czas mĂłwiĂŚ o tym samym.
I tak niewiadomo jak bĂŞdzie bo nic nie wiemy co z marcinem.
Nie chce nic mówiÌ ale rak który ma marcin jest naprawdê bardzo powa¿ny. Durczok mia³ tylko raka na plecach którego szybko da³o siê usun¹Ì a marcin ma raka narz¹dów wewnêtrznych.
A fakty powinny prowadziĂŚ 2 osoby(Anitka i Marcin)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

michos pisze: Durczok mia³ tylko raka na plecach którego szybko da³o siê usun¹Ì a marcin ma raka narz¹dów wewnêtrznych.
A fakty powinny prowadziĂŚ 2 osoby(Anitka i Marcin)
Kamil Durczokmia³ raka wêz³ów ch³onnych - to tez bardzo niebezpieczne, na szczêscie uda³o mu siê z tego wyjœc. Marcin Paw³owski ma jakiœ z³oœliwy nowotór - wszycy myœleli, ¿e ju¿ wygral, ¿e wszytko bêdzie w porz¹dku, niestety choroba powróci³a i chyba poczyni³a jeszcze wiêksze szkody. Mam jednak nadziejê, ¿e M.P. wygra i ¿ycze mu tego z ca³ego serca.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nie wiedziaÂłem jak dokÂładnie nazywaÂł siĂŞ ten rak ale pamiĂŞtam jak kiedyÂś mĂłwiÂł, Âże ma okropne plecy.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Marcin PawÂłowski bardzo mi imponuje. Zmaga siĂŞ z jednÂą z najgorszych chorĂłb Âświata i nie zamierza siĂŞ poddawaĂŚ. Niech prowadzi Fakty tak dÂługo jak chce i moÂże, poniewaÂż po pierwsze jest jednym z autorĂłw sukcesu tego programu, a po drugie swojÂą postawÂą pomaga innym uwierzyĂŚ, Âże rak to nie wyrok.
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ja jakbym mial taki program poprowadzic to tez bym sie nie raz pomylil ... Lis w pierwszym wydaniu Faktow tez sie [juz na poczatku] pomylil: "Zaczynam od trwajacej... trwajacego juz "
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ja slyszalem ze raka krwi...
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

No wÂłaÂśnie! Baryla ma racjĂŞ!

MyliĂŚ siĂŞ jest rzeczÂą ludzkÂą :)
:)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Tak to byÂło gdzieÂś przy plecach - wĂŞzÂły chÂłonne pod pachÂą lub w jej okolicach. A moÂże wĂŞzÂły limfatyczne? JuÂż nie pamiĂŞtam dokÂładnie. A biologia - cĂłz dawno to byÂło.....
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Black jest po prostu bezkrytyczny wobec Anity Werner. I niech bĂŞdzie. DziĂŞki temu wzbudza mojÂą sympatiĂŞ. :D
ODPOWIEDZ