A ja nie mogê zapomnieÌ o Gumisach i Pszczó³ce Maii, i mimo mojego "ju¿ zaawansowanego" wieku od pewnego czasu w ka¿dy czwartek i ka¿d¹ niedzielê ogl¹dam wieczorynkê. To naprawdê uspokaja, zreszt¹ podejrzewam, ¿e od pa¿dziernika nie bêdê mia³ czasu na takie rozrywki, wiêc korzystam póki mogê.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 sie 2004, 09:24 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Po tym jak ostatnio wygl¹d¹³ nie powinieneœ siê dziwiÌ bary³a.
On caÂły czas walczy a ostatnio wyglÂądaÂł o wiele gorzej niÂż za pierwszym razem.
W internecie pojawiÂły siĂŞ dyskusje i opinie na temat PawÂłowskiego i samych faktĂłw:pisano, Âże"Fakty zamieniajÂą siĂŞ w hospicjum", "walter nie ma czystych intencji i chce zbiĂŚ na marcinie tylko kase", "ludzie nie chcÂą widzieĂŚ umierajÂącego czÂłowieka i skupiaĂŚ siĂŞ na jego wyglÂądzie tylko dostaĂŚ informacje"
Nie sÂą to moje opinie tylko fragmenty dyskusji z internetu.
Bardzo polecam tu dyskusje z gazeta.pl http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... 91&v=2&s=0
michos zgadzam siĂŞ co do kajdanowicza w 100 % juÂż rozumiem czemu nie byÂło ANity teraz to ona bedzie zamiast Marcina i potrzebowali kogoÂś kto by jÂą zastÂąpiÂł ale nie wierzĂŞ Âże tylko Grzegorz Kajdanowicz siĂŞ zgÂłosiÂł jest tam tylu lepszych prowadzÂących.No ale jak siĂŞ ma plecy...(albo dolnÂą ich czĂŞsc )
cieszĂŞ siĂŞ Âże wraca Anitka ale z 2 giej strony chyba z Marcinem nie za dobrze ale moÂże tylko to przerwa na leczenie i nie bĂŞdzie tak Âźle trza mieĂŚ nadziejĂŞ
btw o co z tym bushem chodzi co tam Grzegorz Kajdanowicz wymysliÂł w soboty nic nie bĂŞde oglÂądaĂŚ (boba budowniczego nie zdzierÂże) ale w niedzielĂŞ wybieram gumisie !!!!
co do tej dyskusji na forum gazety jak mĂłwiÂłam to jedna z nich jest nieetyczna chamska i nienamiejscu ale z 2 giej strony jest cholernie dobra pokazuje prawdĂŞ o naszym spoÂłeczeĂąstwie.Jak jesteÂś zdrowy to oki wystarczy Âże zachorujesz i juÂż ciĂŞ wywalajÂą poza nawias.Sprawa Marcina pokazaÂła Âże chyba nie jesteÂśmy aÂż tak tolerancyjnym spoÂłeczĂąstwem za jakie siĂŞ uwaÂżamy. ( btw mnie szczegĂłlnie przeraziÂła jedna opinia o stanie zdrowia Marcina,jeÂśli czytaÂłes michos uwaÂżnie to napewno wiesz ktĂłra.JeÂśli to Âżart to makabryczny jeÂśli prawda to ...
masz racjĂŞ kaseta zapomniaÂłam o Rymanie !!! (ehh niwielu nas popierajÂących rymana na forum )teraz kiedy juÂż wiem ze Anita bĂŞdzie prowadziĂŚ za Marcina uwaÂżam Âże AnitĂŞ w wydaniach weekendowych powinien zastÂąpiĂŚ Ryman (ale on jest na urlopie ytanie tylko czy na dobrowolnym ?? ) jak juÂż wrĂłci Marcin 4 din on 1 dzien ryman 2 dni Anitka
Tvn ma 2 gwiazdy AnitĂŞ i Marcina w tvn 24 jest ich jeszcze are ale to inna sprawa.
szymcio9 pisze:JuÂż nie gadaj... Anita Werner teÂż siĂŞ zamotaÂła w ostatnim swoim wydaniu. Nie pamiĂŞtam co, ale trzy razy powtarzaÂła sÂłowo!
Owszem zamotaÂła siĂŞ, ale po mistrzowsku z tego wybrnĂŞÂła, w ogĂłle siĂŞ nie speszyÂła, a Kajdanowicz, kiedy siĂŞ myli wyglÂąda, jakby chciaÂł uciekaĂŚ, albo siĂŞ rozpÂłakaĂŚ!
Niech troszkĂŞ poĂŚwiczy ,,na sucho’’ a póŸniej niech go pchajÂą na Âżywca!
Nie Anitka minimum 3 razy.
Ale wiecie co. MoÂże przestaĂąmy na jakiÂś czas mĂłwiĂŚ o tym samym.
I tak niewiadomo jak bĂŞdzie bo nic nie wiemy co z marcinem.
Nie chce nic mówiÌ ale rak który ma marcin jest naprawdê bardzo powa¿ny. Durczok mia³ tylko raka na plecach którego szybko da³o siê usun¹Ì a marcin ma raka narz¹dów wewnêtrznych.
A fakty powinny prowadziĂŚ 2 osoby(Anitka i Marcin)
michos pisze: Durczok mia³ tylko raka na plecach którego szybko da³o siê usun¹Ì a marcin ma raka narz¹dów wewnêtrznych.
A fakty powinny prowadziĂŚ 2 osoby(Anitka i Marcin)
Kamil Durczokmia³ raka wêz³ów ch³onnych - to tez bardzo niebezpieczne, na szczêscie uda³o mu siê z tego wyjœc. Marcin Paw³owski ma jakiœ z³oœliwy nowotór - wszycy myœleli, ¿e ju¿ wygral, ¿e wszytko bêdzie w porz¹dku, niestety choroba powróci³a i chyba poczyni³a jeszcze wiêksze szkody. Mam jednak nadziejê, ¿e M.P. wygra i ¿ycze mu tego z ca³ego serca.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Marcin PawÂłowski bardzo mi imponuje. Zmaga siĂŞ z jednÂą z najgorszych chorĂłb Âświata i nie zamierza siĂŞ poddawaĂŚ. Niech prowadzi Fakty tak dÂługo jak chce i moÂże, poniewaÂż po pierwsze jest jednym z autorĂłw sukcesu tego programu, a po drugie swojÂą postawÂą pomaga innym uwierzyĂŚ, Âże rak to nie wyrok.
ja jakbym mial taki program poprowadzic to tez bym sie nie raz pomylil ... Lis w pierwszym wydaniu Faktow tez sie [juz na poczatku] pomylil: "Zaczynam od trwajacej... trwajacego juz "
Tak to byÂło gdzieÂś przy plecach - wĂŞzÂły chÂłonne pod pachÂą lub w jej okolicach. A moÂże wĂŞzÂły limfatyczne? JuÂż nie pamiĂŞtam dokÂładnie. A biologia - cĂłz dawno to byÂło.....