Black Jack '62 pisze:
WidizaÂłem relacjĂŞ PawÂła w serwisie po 14-stej - po prostu mistrzowsko zrelacjonowaÂł lustracyjne wydarzenia dnia :brawa:
To miaÂłeÂś szczĂŞÂście, bo ja widziaÂłam rano relacjĂŞ, do ktĂłrej ...nie doszÂło. PaweÂł staÂł z mikrofonem chyba Beata Tadla zadawaÂła mu pytania, a on caÂłkowicie nieÂświadomy, Âże jest na wizji cos tam pomrukiwaÂł pod nosem, po czym po krĂłtkiej chwili Beata przeprosia z akÂłopoty z dÂżwiekiem
CaÂły dzieĂą byÂł w najwyÂższej formie A wpadka byÂła urocza....... za sprwÂą PawÂła
Dawa³ z siebie wszystko - a¿ dziw, ¿e z niego nie parowa³o :devil: Ale pod koniec by³ ju¿ toszkê zmêczony. Trudno mu siê dziwiÌ Dzia³o siê sporo wokó³ afery lustracyjnej z Zyt¹ w tytule. Tyle rozmów mia³ do przeprowadzenia przed i po og³oszeniu wyroku s¹du, tyle konfencji do wys³uchania, tyle komentarzy do przekazania - nadrobi³ zaleg³oœci wczoraj za ostatnie kilka miesiêcy reporterskiego niebytu
Dzisiaj pewnie odpoczywa po mĂŞczÂącym dniu W najlepszym przypadku znowu bĂŞdzie spacerowaÂł po studio ChoĂŚ na razie go nie widziaÂłam ......
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Dziêkujê redix za ten filmik :buzi: Kiedy tylko bêdê mia³a z³y nastrój, to sobie w³¹czê i œwietny humor od razu murowany
Samo pojawienie siĂŞ dzisiaj PawÂła byÂło sporÂą niespodziankÂą Nie spodziewaÂłam siĂŞ go wcale po wczorajszym maratonie myÂślaÂłam, Âże bĂŞdzie dÂłuuugo odpoczywaÂł, zwÂłaszcza, Âże pod koniec wczorajszego dnia dostaÂł juÂż lekkiej chrypki od ciÂągÂłego mĂłwienia Ale dzisiaj juÂż w peÂłni siÂł i werwy znĂłw Âświetnie relacjonowaÂł i uroczo siĂŞ pomyliÂł
Im driving home for christmas Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62 pisze:
MyÂślĂŞ, ze jest bardziej zadowolony z tego, Âże moÂże dziÂś byĂŚ reporterem
Jest po prostu genialny
WÂłaÂśnie podziwiam PawÂła jak rezolutnie relacjonuje dzisiejszy gnĂłj w polityce, pisze gnĂłj bo to co siĂŞ dzieje to inaczej tego nie mozna nazwaĂŚ, i uwierz mi on jest przejĂŞty, ale wÂątpie by byÂł zadowolony z tego co Kaczuchy nam wÂłaÂśnie chcÂą zaserwowaĂŚ
What da fu.k is goin' on?? Kaczka premierem????
Ja PawÂła nie widzĂŞ w serwisie w Âżadnej roli. Za to jest Rymanowski, ktĂłry zwykle zaczyna o 21.00. Jakby szybszy M24 a z tego co wiem to chyba PaweÂł sie tam nie pojawia.
A na TVP 3 w relacjach na Âżywo dla "Kuriera" mogliÂśmy zobaczyĂŚ PawÂła czasem "od kulis" - po prostu wchodziÂł w kadr kamery TrĂłjki.
Za pierwszym razem miaÂł jeszcze marynarkĂŞ na sobie i byÂł odwrĂłcony do strony budynku i piÂł jakiÂś napĂłj po czym wrĂłciÂł na swoje miejsce.
Nastêpnym razem - to ju¿ w drugim ³¹czeniu w tym samym serwisie znów pojawi³ siê Pawe³, ale ju¿ bez marynarki. Tak sobie wolno szed³ i gdy siê odwróci³ zorientowa³ siê, zê wchodzi w kadr i siê schowa³.
No i na koniec gdy chyba premier wychodziÂł rozmawiaÂł z PaniÂą, ktĂłra trzymaÂła mikrofon i chyba pobiegli tam gdzie wszyscy - przed wejÂście.