Warszwka to jest jednak dziennikarski raj

WidizaÂłem relacjĂŞ PawÂła w serwisie po 14-stej - po prostu mistrzowsko zrelacjonowaÂł lustracyjne wydarzenia dnia :brawa:
Moderator: Łukasz
To miaÂłeÂś szczĂŞÂście, bo ja widziaÂłam rano relacjĂŞ, do ktĂłrej ...nie doszÂło. PaweÂł staÂł z mikrofonem chyba Beata Tadla zadawaÂła mu pytania, a on caÂłkowicie nieÂświadomy, Âże jest na wizji cos tam pomrukiwaÂł pod nosem, po czym po krĂłtkiej chwili Beata przeprosia z akÂłopoty z dÂżwiekiemBlack Jack '62 pisze:
WidizaÂłem relacjĂŞ PawÂła w serwisie po 14-stej - po prostu mistrzowsko zrelacjonowaÂł lustracyjne wydarzenia dnia :brawa:
W tym teÂż jest dobryBeata Tadla zadawaÂła mu pytania, a on caÂłkowicie nieÂświadomy, Âże jest na wizji cos tam pomrukiwaÂł pod nosem
WÂłaÂśnie podziwiam PawÂła jak rezolutnie relacjonuje dzisiejszy gnĂłj w polityce, pisze gnĂłj bo to co siĂŞ dzieje to inaczej tego nie mozna nazwaĂŚ, i uwierz mi on jest przejĂŞty, ale wÂątpie by byÂł zadowolony z tego co Kaczuchy nam wÂłaÂśnie chcÂą zaserwowaĂŚBlack Jack '62 pisze:
MyÂślĂŞ, ze jest bardziej zadowolony z tego, Âże moÂże dziÂś byĂŚ reporterem![]()
Jest po prostu genialny
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości