Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

kalinkakalinka pisze:Witam, jestem tu pierwszy raz:). Czy orientujecie siĂŞ moÂże, gdzie Justyna kupuje te przepiĂŞkne Âżakiety?
:mhm: ... kiedyÂś w jakimÂś wywiadzie Justyna wspominaÂła coÂś o tym Âże razem ze stylistÂą chodzÂą do jakiegoÂś butiku w Wa-wie, ale gdzie konkretnie?, tego nie wiem :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Te Fakty by³y ŒWIETNE - miodzio!meisterwerk.to lubiê 8) I Justyna jako z nielicznych,a mo¿e chyba w³aœciwie jedyna,pomyœla³a o tym,¿eby zwróciÌ siê do rodziców,¿eby pilnowali swoje dzieciaki.Ciekawy jestem ile wtedy rodziców zd¹¿y³o sobie przypomnieÌ o swoich dzieciach...Najlepiej podsumowane expose.Na koùcu nie by³o w napisach dot.przygotowania programu:Jêdrzejowskiego,to znaczy,¿e jest sobie na urlopie z ¿on¹ grrr...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

niestety to juÂż ostatni raz w tym tygodniu ... :(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Anet
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Anet »

Po obejrzeniu w tym tygodniu FaktĂłw nie moge zgodziĂŚ siĂŞ z powyÂższymi opiniami... ja zdecydowanie wole Fakty kiedy prowadzi je Durczok ewentualnie Marcinik lub Kajdanowicz...
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Anet pisze:Po obejrzeniu w tym tygodniu FaktĂłw nie moge zgodziĂŚ siĂŞ z powyÂższymi opiniami... ja zdecydowanie wole Fakty kiedy prowadzi je Durczok ewentualnie Marcinik lub Kajdanowicz...
moÂżesz napisaĂŚ co ci siĂŞ w StyÂśce nie podoba? :D ... W czym Durczok jest lepszy ? :lol: :mhm:
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Anet pisze:Po obejrzeniu w tym tygodniu FaktĂłw nie moge zgodziĂŚ siĂŞ z powyÂższymi opiniami... ja zdecydowanie wole Fakty kiedy prowadzi je Durczok ewentualnie Marcinik lub Kajdanowicz...
Argumenty Anet, argumenty :/ :x
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Anet,to by³o odwa¿ne oœwiadczenie z twojej strony,szczególnie na forum fanklubu Justyny PoCHankeee :P teraz dobrze napisa³em! 8) Od tych wszystkich,których akurat wymieni³aœ,Justyna jest stanowczo lepsza.Za Durczokiem nie przepadam,bo zrobi³o siê z niego panisko i despota na przyk³adzie "Forum",który prowadzi³ w TVP.Nie zauwa¿y³em,aby wniós³ do Faktów jak¹œ œwie¿oœÌ.Jak tak TVN bêdzie z ka¿dych stacji zbieraÌ gwiazdy,to Fakty stan¹ siê jak dru¿yna Realu Madryt.Dobrze,¿e Justyna wróci³a z urlopu.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

salladyn pisze:
Anet pisze:Argumenty Anet, argumenty :/ :x
Mo¿e po prostu Anet nie lubi Styœki, jak ty Durczoka hmm :D Poza tym te te¿ mo¿naby znaleŸÌ, wszak "Fakty" w tym tygodniu idealne nie by³y - b¹dŸmy obiektywni - przyznajê, ¿e mnie jako fanowi Styœ mi³o by³o na ni¹ popatrzeÌ, tematy jednak do programu zupe³nie nie pasowa³y.

W poniedzia³ek wiele pominiêÌ, mimo dobrego przez ca³y tydzieù serwisu zagranicznego - (a dziœ gdzie Liban? :devil: <choÌ wybaczam, kiedys trzeba by³o od niego odpocz¹Ì) :D - choÌ stawiam pytanie: gdzie cokolwiek, jakieœ dwa, trzy s³owa o tsunami!?
W tabloidowych poniedzia³kowych "Faktach" brak³o informacji - a mogli te tematy poruszyÌ, albo chocia¿ czêœc z nich - w³aœnie o tsunami, o Macierewiczu wspomnieÌ przynajmniej, gdzie info o emeryturach, Wroc³awiu (mord! - sensacja, ale istotne)? "Wydarzenia" zajê³y siê jeszcze np krytyk¹ Polski przez Wa³êsê w niemieckim Spiegel'u, czy Lepperem - wywiad <anitowy :lol2: > dla "Newsweeka" i kolejne groŸby, jakieœ chêci na sto³ki .

Nie ka¿dy musi byÌ sympatykiem Styœki, dobrze wiemy, ¿e ta potrafi odwaliÌ wydania rodem z "Faktu" czy "SE" ¿e ho - i dra¿ni mnie postawa niektórych - na FAKTY KAmila bluzgacie ile siê da, a Styœki nie skrytykujecie.. Tylko capsy i stwierdzenia: "jak zwykle œwietnie", "bezb³êdnie", "bardzo dobrze".
¯EBY nie by³o - ogólnie rzecz bior¹c ten tydzieù "styœkowy" o 19. udany, mi siê podoba³, szkoda, ¿e jutro nasszej gwiazdy nie bêdzie - radoœÌ du¿a, ¿e z urlopu wróci³a.
To tyle ode mnie na dziÂś :devil:

terraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kajetan pisze:dra¿ni mnie postawa niektórych - na FAKTY KAmila bluzgacie ile siê da, a Styœki nie skrytykujecie.. Tylko capsy i stwierdzenia: "jak zwykle œwietnie", "bezb³êdnie", "bardzo dobrze"
:mhm: mo¿e ja mam tylko klapkê na oczach 8) ale ja nie wiem, do czego mam siê przyczepiÌ ... podoba mi siê to chwalê. Jeœli ty zauwa¿ysz niedoci¹gniêcia ze strony Justyny, czemu o tym nie napiszesz? wtedy mo¿e faktycznie coœ zauwa¿ê i z chêci¹ J¹ skrytykujê, zagl¹da napewno na to forum, przeczyta ... poprawi siê ;)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Kajetan pisze: Nie kaÂżdy musi byĂŚ sympatykiem StyÂśki, dobrze wiemy, Âże ta potrafi odwaliĂŚ wydania rodem z "Faktu" czy "SE"
Nie wiemy dobrze ale doskonale ¿e Justyna nigdy nie robi czegoœ takiego o czym tu wspomnia³eœ. Program ma jakieœ ramy czasowe. Nie by³o o Wa³êsie :?: I dobrze bo artyku³ nie odbi³ siê szerokim echem. Liban :?: Dziœ nic szczególnego siê tam nie dzia³o (nie by³o ¿adnego prze³omu), ale owszem chocia¿ w skrócie mo¿na by o tym przypomnieÌ. Jednak to jest tak mikroskopijny b³¹d jak twoja wypowiedz poni¿ej któr¹ powiêkszy³em nieco.
Kajetan pisze:TerraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku :D
JeÂśli dalej takie brednie bĂŞdziesz wypisywaÂł o Justynie to fani Justyny juÂż siĂŞ postarajÂą o to by to byÂł twĂłj ostatni post w tym wÂątku :twisted: ;)

Z resztek grzecznoÂści/litoÂści (niepotrzebne skreÂśliĂŚ) nie wspomnĂŞ o tym porĂłwnaniu przez Anet Durczoka, Marciniaka i ... Kajdanowicza do Justyny Pochanke :x
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Kajetan pisze:wszak "Fakty" w tym tygodniu idealne nie byÂły
ByÂły, ale w jeden dzieĂą. :P We wtorek - wszystko co waÂżne byÂło. :D W inne dni trochĂŞ gorzej. :roll:
Kajetan pisze:(a dziœ gdzie Liban? :devil: <choÌ wybaczam, kiedys trzeba by³o od niego odpocz¹Ì) :D - choÌ stawiam pytanie: gdzie cokolwiek, jakieœ dwa, trzy s³owa o tsunami!?
Fakt dziÂś mĂłgÂłby byĂŚ flesz zagraniczny i w nim m.in. te dwa wydarzenia. :> We wszystkich wydaniach powinien byĂŚ ten flesz szkoda, ze StyÂśka jednak go nie daje. :roll:
Kajetan pisze:terraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku :D
Dlaczego to byÂło skierowane tylko do terraX :?: :> :twisted:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

pawell pisze: Dlaczego to byÂło skierowane tylko do terraX :?: :> :twisted:
Kajetan ci nie odpowie bo nie lubi pisaĂŚ krĂłtkich postĂłw ;)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

powiaÂło grozÂą...
No w³aœnie,nic nie by³o o tsunami i Wa³êsie.A mo¿e to jest taki mechanizm,¿e kiedy coœ ju¿ powiedziane w faktach popo³udniowych,czy w innym paœmie,to bez sensu to powtarzaÌ w g³ównym wydaniu...Nie wiem jak inaczej to wyt³umaczyÌ.najlepiej to przemilczeÌ tsunami,bo teraz wszyscy mówi¹ o expose i to jest najwa¿niejsze.Anita Werner wczoraj w f.popo³udniowych na pocz¹tku wspomnia³a o tym wypadku,a póŸniej ruszy³a polityka.Justyna na wstêpie najpierw zapowiedzia³a o pedofilach w Gdaùsku,a kiedy przysz³o co do czego,to pierwsze expose.To by³ najlepszy materia³ o expose,ale po co taka roszada tematyczna.

[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 10:18 pm ]
powiaÂło zgrozÂą,co dot.wzmianki o twardych zasadach fanĂłw Justyny,muszĂŞ sprostowaĂŚ,bo widzĂŞ,Âże siĂŞ wiĂŞcej wypowiedzi pojawiÂło :P
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

A czy Fakty przypadkiem nie majÂą swoistej ramĂłwki tematĂłw? MajÂą i koniec dyskusji.
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

:: Kamil pisze:A czy Fakty przypadkiem nie majÂą swoistej ramĂłwki tematĂłw? MajÂą i koniec dyskusji.
No teraz powiaÂło grozÂą. Przewidujesz jakieÂś sankcje dla tych ktĂłrzy nie przerwÂą dyskusji :?: :D

RamĂłwkÂą tematĂłw nie moÂżna tÂłumaczyĂŚ braku materiaÂłu na bardzo waÂżny temat. Tylko Âże te tematy o ktĂłrych mĂłwiono w innych programach nie sÂą aÂż tak waÂżne :roll:
ODPOWIEDZ