:mhm: ... kiedyÂś w jakimÂś wywiadzie Justyna wspominaÂła coÂś o tym Âże razem ze stylistÂą chodzÂą do jakiegoÂś butiku w Wa-wie, ale gdzie konkretnie?, tego nie wiem :mhm:kalinkakalinka pisze:Witam, jestem tu pierwszy raz:). Czy orientujecie siĂŞ moÂże, gdzie Justyna kupuje te przepiĂŞkne Âżakiety?
Justyna Pochanke
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Te Fakty byÂły ÂŚWIETNE - miodzio!meisterwerk.to lubiĂŞ
I Justyna jako z nielicznych,a mo¿e chyba w³aœciwie jedyna,pomyœla³a o tym,¿eby zwróciÌ siê do rodziców,¿eby pilnowali swoje dzieciaki.Ciekawy jestem ile wtedy rodziców zd¹¿y³o sobie przypomnieÌ o swoich dzieciach...Najlepiej podsumowane expose.Na koùcu nie by³o w napisach dot.przygotowania programu:Jêdrzejowskiego,to znaczy,¿e jest sobie na urlopie z ¿on¹ grrr...

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Czasem tu wpada
-
- Czasem tu wpada
Argumenty Anet, argumenty :/Anet pisze:Po obejrzeniu w tym tygodniu FaktĂłw nie moge zgodziĂŚ siĂŞ z powyÂższymi opiniami... ja zdecydowanie wole Fakty kiedy prowadzi je Durczok ewentualnie Marcinik lub Kajdanowicz...

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Anet,to byÂło odwaÂżne oÂświadczenie z twojej strony,szczegĂłlnie na forum fanklubu Justyny PoCHankeee
teraz dobrze napisaÂłem!
Od tych wszystkich,których akurat wymieni³aœ,Justyna jest stanowczo lepsza.Za Durczokiem nie przepadam,bo zrobi³o siê z niego panisko i despota na przyk³adzie "Forum",który prowadzi³ w TVP.Nie zauwa¿y³em,aby wniós³ do Faktów jak¹œ œwie¿oœÌ.Jak tak TVN bêdzie z ka¿dych stacji zbieraÌ gwiazdy,to Fakty stan¹ siê jak dru¿yna Realu Madryt.Dobrze,¿e Justyna wróci³a z urlopu.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
MoÂże po prostu Anet nie lubi StyÂśki, jak ty Durczoka hmmsalladyn pisze:Anet pisze:Argumenty Anet, argumenty :/

W poniedzia³ek wiele pominiêÌ, mimo dobrego przez ca³y tydzieù serwisu zagranicznego - (a dziœ gdzie Liban? :devil: <choÌ wybaczam, kiedys trzeba by³o od niego odpocz¹Ì)

W tabloidowych poniedzia³kowych "Faktach" brak³o informacji - a mogli te tematy poruszyÌ, albo chocia¿ czêœc z nich - w³aœnie o tsunami, o Macierewiczu wspomnieÌ przynajmniej, gdzie info o emeryturach, Wroc³awiu (mord! - sensacja, ale istotne)? "Wydarzenia" zajê³y siê jeszcze np krytyk¹ Polski przez Wa³êsê w niemieckim Spiegel'u, czy Lepperem - wywiad <anitowy

Nie ka¿dy musi byÌ sympatykiem Styœki, dobrze wiemy, ¿e ta potrafi odwaliÌ wydania rodem z "Faktu" czy "SE" ¿e ho - i dra¿ni mnie postawa niektórych - na FAKTY KAmila bluzgacie ile siê da, a Styœki nie skrytykujecie.. Tylko capsy i stwierdzenia: "jak zwykle œwietnie", "bezb³êdnie", "bardzo dobrze".
¯EBY nie by³o - ogólnie rzecz bior¹c ten tydzieù "styœkowy" o 19. udany, mi siê podoba³, szkoda, ¿e jutro nasszej gwiazdy nie bêdzie - radoœÌ du¿a, ¿e z urlopu wróci³a.
To tyle ode mnie na dziÂś :devil:
terraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku

-
- Czasem tu wpada
:mhm: mo¿e ja mam tylko klapkê na oczachKajetan pisze:dra¿ni mnie postawa niektórych - na FAKTY KAmila bluzgacie ile siê da, a Styœki nie skrytykujecie.. Tylko capsy i stwierdzenia: "jak zwykle œwietnie", "bezb³êdnie", "bardzo dobrze"

Nie wiemy dobrze ale doskonale ¿e Justyna nigdy nie robi czegoœ takiego o czym tu wspomnia³eœ. Program ma jakieœ ramy czasowe. Nie by³o o Wa³êsieKajetan pisze: Nie ka¿dy musi byÌ sympatykiem Styœki, dobrze wiemy, ¿e ta potrafi odwaliÌ wydania rodem z "Faktu" czy "SE"

JeÂśli dalej takie brednie bĂŞdziesz wypisywaÂł o Justynie to fani Justyny juÂż siĂŞ postarajÂą o to by to byÂł twĂłj ostatni post w tym wÂątkuKajetan pisze:TerraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku

Z resztek grzecznoÂści/litoÂści (niepotrzebne skreÂśliĂŚ) nie wspomnĂŞ o tym porĂłwnaniu przez Anet Durczoka, Marciniaka i ... Kajdanowicza do Justyny Pochanke

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
ByÂły, ale w jeden dzieĂą.Kajetan pisze:wszak "Fakty" w tym tygodniu idealne nie byÂły

Fakt dziœ móg³by byÌ flesz zagraniczny i w nim m.in. te dwa wydarzenia. :> We wszystkich wydaniach powinien byÌ ten flesz szkoda, ze Styœka jednak go nie daje.Kajetan pisze:(a dziœ gdzie Liban? :devil: <choÌ wybaczam, kiedys trzeba by³o od niego odpocz¹Ì)- choÌ stawiam pytanie: gdzie cokolwiek, jakieœ dwa, trzy s³owa o tsunami!?

Dlaczego to byÂło skierowane tylko do terraXKajetan pisze:terraX, moja pierwsza wypowiedÂź w tym wÂątku

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

powiaÂło grozÂą...
No w³aœnie,nic nie by³o o tsunami i Wa³êsie.A mo¿e to jest taki mechanizm,¿e kiedy coœ ju¿ powiedziane w faktach popo³udniowych,czy w innym paœmie,to bez sensu to powtarzaÌ w g³ównym wydaniu...Nie wiem jak inaczej to wyt³umaczyÌ.najlepiej to przemilczeÌ tsunami,bo teraz wszyscy mówi¹ o expose i to jest najwa¿niejsze.Anita Werner wczoraj w f.popo³udniowych na pocz¹tku wspomnia³a o tym wypadku,a póŸniej ruszy³a polityka.Justyna na wstêpie najpierw zapowiedzia³a o pedofilach w Gdaùsku,a kiedy przysz³o co do czego,to pierwsze expose.To by³ najlepszy materia³ o expose,ale po co taka roszada tematyczna.
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 10:18 pm ]
powiaÂło zgrozÂą,co dot.wzmianki o twardych zasadach fanĂłw Justyny,muszĂŞ sprostowaĂŚ,bo widzĂŞ,Âże siĂŞ wiĂŞcej wypowiedzi pojawiÂło
No w³aœnie,nic nie by³o o tsunami i Wa³êsie.A mo¿e to jest taki mechanizm,¿e kiedy coœ ju¿ powiedziane w faktach popo³udniowych,czy w innym paœmie,to bez sensu to powtarzaÌ w g³ównym wydaniu...Nie wiem jak inaczej to wyt³umaczyÌ.najlepiej to przemilczeÌ tsunami,bo teraz wszyscy mówi¹ o expose i to jest najwa¿niejsze.Anita Werner wczoraj w f.popo³udniowych na pocz¹tku wspomnia³a o tym wypadku,a póŸniej ruszy³a polityka.Justyna na wstêpie najpierw zapowiedzia³a o pedofilach w Gdaùsku,a kiedy przysz³o co do czego,to pierwsze expose.To by³ najlepszy materia³ o expose,ale po co taka roszada tematyczna.
[ Dodano: Czw Lip 20, 2006 10:18 pm ]
powiaÂło zgrozÂą,co dot.wzmianki o twardych zasadach fanĂłw Justyny,muszĂŞ sprostowaĂŚ,bo widzĂŞ,Âże siĂŞ wiĂŞcej wypowiedzi pojawiÂło

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
No teraz powiaÂło grozÂą. Przewidujesz jakieÂś sankcje dla tych ktĂłrzy nie przerwÂą dyskusji:: Kamil pisze:A czy Fakty przypadkiem nie majÂą swoistej ramĂłwki tematĂłw? MajÂą i koniec dyskusji.

RamĂłwkÂą tematĂłw nie moÂżna tÂłumaczyĂŚ braku materiaÂłu na bardzo waÂżny temat. Tylko Âże te tematy o ktĂłrych mĂłwiono w innych programach nie sÂą aÂż tak waÂżne