Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

nie podobaÂł mi siĂŞ w dzisiejszych FAKTACH materiaÂł o propozycji zagrania Blaira w terminatorze 4 ... :roll: ... komu taka informacja jest potrzebna ? :mhm: :?

Obrazek
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

pochanke - fan pisze:nie podobaÂł mi siĂŞ w dzisiejszych FAKTACH materiaÂł o propozycji zagrania Blaira w terminatorze 4 ... :roll: ... komu taka informacja jest potrzebna ? :mhm: :?
Ciekawoskta ;) jednak rzeczywiœcie nie potrzebna. :? Tak samo ³¹czenie z Tomaszem Wasilewskim - za parê minut by³a "Pogoda" na TVN wiêc Styœka mog³a sobie to darowaÌ. :roll: Czas z tego móg³by byÌ przeznaczony na drugi materia³ o Powstaniu Warszawskim - by³a tylko jedna relacja Macieja Mazura, przyda³a by siê jeszcze jedna. :roll:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

salladyn pisze: Osoba która jest homofobem jak sama nazwa wskazuje ma fobiê na punkcie homoseksualizmu. Taka osoba odrzuca ca³kowicie takie osoby i ich twórczoœÌ równie¿ podwa¿a. Justyna tego nie robi. Mo¿e ma taki pogl¹d ¿e homoseksualizm to nie jest coœ normalnego ale to jej prawo.
OdrzucaÌ ca³kowicie takie osoby i ich twórczoœÌ?Wœród organizatorów SF2006 myœlê,¿e jest wielu homofobów,ale to nie powód,¿eby Elton John nie zagra³..nie da siê podwa¿yÌ,¿e napisa³ sporo swego czasu hitów i jest piosenkarzem.

Pochanke,jak my wszyscy,ma prawo do swoich pogl¹dów,ale przedstawiaj¹c informacje nale¿y byÌ obiektywnym(czy istnieje w ogóle obiektywizm? :mhm: )lub chocia¿ bezstronnym.Sama dobiera sobie materia³y,a do PR dobra³a obrazki z parad zachodniej Europy,które nijak nie mia³y zwi¹zku z t¹ w WaWie,poza nazw¹..Zaskoczy³ mnie ten zabieg,nie spodziewa³bym siê tego po Pochanke.Odrobi³em zadanie domowe i okaza³o siê,¿e w 2005 roku po raz pierwszy w plebiscycie 'homofob roku' organizowanego przez partiê Zieloni'04,zosta³a nominowana osoba ze œrodowiska dziennikarskiego......Wiêc to nie s¹ moje przywidzenia..Wygra³a kaczqa.No dobra,ale to ju¿ by³o..Teraz siê dowiedzia³em,¿e jej powody fobii ku homoseksualistom nie s¹ bezpodstawne.Nie bêdê siê nad ni¹ u¿ala³,¿e m¹¿,¿e to ¿e tamto..Cieszê siê,¿e u³o¿y³a sobie ¿ycie na nowo i osi¹gnê³a sukces.To najwa¿niejsze.Ale to ju¿ by³o.Liczy siê co jest tu i teraz w Faktach :roll: hic et nunc...

[ Dodano: Wto Sie 01, 2006 11:23 pm ]
do dzisiejszych FaktĂłw nie mogĂŞ siĂŞ przyczepiĂŚ 8)
Pochanke pomyliÂła mi siĂŞ z PieĂąkowskÂą...sory :lol2: to nie byÂło zamierzone!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

Dziœ tylko 4 capsy ze wzglêdu na awariê której niestety nie da³o siê unikn¹Ì:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

w razie czego zrobiÂłem teÂż :lol2:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Capsy to za ma³o!podoba³ mi siê headline z '¿¹d³em',od razu skojarzy³ mi siê ten film.Wczoraj te¿ by³ tytu³ filmu na headlinie:'czasem s³oùce,czasem deszcz'.Ciekawe czy Pochanke ogl¹da³a ten film :roll: i czy obejrza³a go do koùca,bo boliwoodzkie produkcje rozkrêcaj¹ siê po 2 godzinach...Jeœli chodzi o te ¿¹d³o,to dobrze,¿e Pochanke nie wspomnia³a o Ewie Sa³ackiej,która umar³a od œmiertelnego uk¹szenia przez osê.jej pogrzeb by³ wczoraj..
Œwietny by³ txt Boronia z PiS-u,kandydata na prezydenta Krakowa:'Nie bêdê siê wyœcigowa³ ze s³oniem'..Wspó³czucia temu miastu..¯yczê mu,¿eby mieli jak najbardziej kompetentn¹ w³adzê,bo tam jest w³aœnie to miejsce...'Piwnica pod Baranami'..... :roll: :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

aveo pisze:..Wspó³czucia temu miastu..¯yczê mu,¿eby mieli jak najbardziej kompetentn¹ w³adzê,bo tam jest w³aœnie to miejsce...'Piwnica pod Baranami'..... :roll: :roll:
KrakĂłw ma siĂŞ dobrze pomimo wÂładzy jakÂą sprawuje nad nim Majchrowski.

Dzisiejsze Fakty nudne... jak zwykle Justyna siê nie pomyli³a, jak zwykle mia³a œwietne komentarze i zapowiedzi do materia³ów- oby by³o dalej tak "nudno" :)
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
pawell

Ju¿ pisze tego newsa ponad godzinê, ale napisaÌ nie mogê. :devil: :lol: Wiêc tak Styœka siê nie pomyli³a, mia³a dobre zapowiedzi i jeszcze du¿o rzeczy, ale chyba zapomnia³a o tym co siê dzieje na Bliskim Wschodzie. :? Przecie¿ w Libanie i Izraelu jest nadal gor¹co. :roll: A o tym w jej "Faktach" nic nie by³o. :? Mo¿na by³o zdj¹Ì luŸniejszy materia³ i daÌ o tym co siê tam dzieje... :uwaga:

:D A dziÂś fajnie wyszÂło jej na koĂącu po materiale o tej Pani co znalazÂła siĂŞ w Krakowie zamiast Madrycie. :D :D
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Pawell nareszcie poparÂłeÂś mĂłj apel o serwis zagraniczny w Faktach !!!
Brawo !!!
NOWA ERA W TVN
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:JuÂż pisze tego newsa ponad godzinĂŞ, ale napisaĂŚ nie mogĂŞ. :devil: :lol:
a ja dalej nic nie wymyslê :mhm: ... mi siê podoba³o i ju¿ :lol2: ... a z tym ¿e nie pokazali nic o wojnach, no i dobrze, mam ju¿ doœÌ tego tematu !!, w ka¿dym serwisie o tym tr¹bi¹ naokr¹g³o, niedobrze sie robi :?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

pochanke - fan pisze:
a ja dalej nic nie wymyslê :mhm: ... mi siê podoba³o i ju¿ :lol2: ... a z tym ¿e nie pokazali nic o wojnach, no i dobrze, mam ju¿ doœÌ tego tematu !!, w ka¿dym serwisie o tym tr¹bi¹ naokr¹g³o, niedobrze sie robi :?
Zgadzam siĂŞ w zupeÂłnoÂści, dzisiejsze Fakty Âświetne, i tez cieszy mnie to, Âże nie byÂło materiaÂłu o wojnach, ja zazwyczaj w trakcie takich relacji wyskakujĂŞ do wc.
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

redaktor zamieÂściÂł na swojej stronie wywiad z JustynÂą, zapraszam ---> TUTAJ
pawell

:> Kamil Durczok chyba poszedÂł na urlop, bo niespodziewanie jutro w "Faktach" Justyna Pochanke. :D :tanczy: Dla mnie to lepiej tylko, zeby byÂło dobrze z materiaÂłami. :rydzyk: :D
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
pawell pisze: :> Kamil Durczok chyba poszedÂł na urlop, bo niespodziewanie jutro w "Faktach" Justyna Pochanke. :D :tanczy: Dla mnie to lepiej tylko, zeby byÂło dobrze z materiaÂłami. :rydzyk: :D

I tak teÂż byÂło ... :lol:
ODPOWIEDZ