Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Nie wiedziaÂłam, ze o wywiadzie bĂŞdziecie tak dÂługo pamiĂŞtac... :D Czy jest ktoÂś jeszcze (wÂśrĂłd dziennikarzy), z kim wywiad chcielibyÂście przeczytac?? I jak zrobiĂŞ go to dostane takie miÂłe PW, jak za wywiad z AnnÂą Jot.?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie, ja juÂż dziĂŞkujĂŞ :buzi: Ja jestem zapatrzony w AgatkĂŞ :P
Nie mam wiĂŞcej ÂżyczeĂą, ktĂłre Ty mogÂłabyÂś speÂłniĂŚ :D

:roll: No, chyba Âże drugi wywiad z AgatÂą :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

A chcecie wiedziec, kiedy siĂŞ urodziÂła i jakie studia skoĂączÂła... Bo prowdopodobnmie za kilka dni siĂŞ dowiecie :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A.I.W.L.I.S. pisze:A chcecie wiedziec, kiedy siĂŞ urodziÂła i jakie studia skoĂączÂła... Bo prowdopodobnmie za kilka dni siĂŞ dowiecie :lol:
To prawdopodobieĂąstwo jest tycie, tyciusie, tyciusieĂąkie :devil:

Ale powodzenia w zdobywaniu informacji ÂżyczĂŞ :buzi:

A :D I jeszcze pochwal siĂŞ, jak siĂŞ o te dane starasz? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Saczek siĂŞ stara... przy mnei sie sporo nauczyÂł, ale nie umie tyle co ja....
On ma na to takÂą teoriĂŞ, ze ja jestem TW BEATA :devil: ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A.I.W.L.I.S. pisze:Saczek siĂŞ stara... przy mnei sie sporo nauczyÂł, ale nie umie tyle co ja....
Ja go i jego staraĂą nie rozumiem :devil: No chyba, Âże jest, bÂądÂź ma zadatki na typowÂą hienĂŞ dziennikarskÂą :devil:
On ma na to takÂą teoriĂŞ, ze ja jestem TW BEATA :devil: ;)
O :D WÂłaÂśnie :devil:

Wiek Agaty doœÌ ³atwo okreœliÌ :] Pracê w tvn24 zaczê³a jesieni¹ 2005 roku :] To by³a, jest :D jej pierwsza praca :] Najprawdopodobniej do tvn24 dosta³a siê od razu po studiach, wiêc jest urodzon¹ w 1980 roku - m³odzie¿ :spiewa:
Z miesiÂącem i dniem jest juÂż gorzej z metodÂą chybiÂł - trafiÂł, poniewaÂż grubo ponad 300 moÂżliwoÂści :devil:
Natomiast studia, to teÂż nie jest zbyt trudna zagadka :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

PracĂŞ w tvn24 zaczĂŞÂła jesieniÂą 2005 roku To byÂła, jest jej pierwsza praca Najprawdopodobniej do tvn24 dostaÂła siĂŞ od razu po studiach, wiĂŞc jest urodzonÂą w 1980 roku - mÂłodzieÂż
:mhm: ..to ja teÂż mam swĂłj typ a nawet dwa: 1979 albo 1981 :neutral:

:arrow: aktualnoÂści..
..Agaty nie ma od dwĂłch dni :uhh:
..dzis dziwiÂłem sie dlaczego tvn24 ustami Artura Zakrzewskiego woli gadaĂŚ o zjeÂździe bliÂźniakĂłw zamiast nadaĂŚ livea ustami Agaty prosto ze studia o pobitych chÂłopcach :roll:
..w RW Artur byÂł juÂż na miejscu zdarzenia :]
..czyÂżby Agatka odpoczywaÂła po tygodniu ciĂŞÂżkiej pracy? :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

A.I.W.L.I.S. pisze:A chcecie wiedziec, kiedy siĂŞ urodziÂła i jakie studia skoĂączÂła... Bo prowdopodobnmie za kilka dni siĂŞ dowiecie :lol:
No ba! Droga SylwuÂś pewnie, Âże chcemy siĂŞ dowiedzieĂŚ! :D Wtakim razie z niecierpliwoÂściÂą wypatrujemy momentu za tzw."kilka dni" , a takÂże wypatrujemy kolejnego maratonu Agaty w tvn24 8)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

A.I.W.L.I.S. pisze:Czy jest ktoÂś jeszcze (wÂśrĂłd dziennikarzy), z kim wywiad chcielibyÂście przeczytac??
Joanna KryĂąska :lol2: To taka malutka propozycja,bo moje marzenie juÂż siĂŞ speÂłniÂło :jupi: :jupi: :szalony:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

aveo pisze:
A.I.W.L.I.S. pisze:Czy jest ktoÂś jeszcze (wÂśrĂłd dziennikarzy), z kim wywiad chcielibyÂście przeczytac??
Joanna KryĂąska :lol2: To taka malutka propozycja,bo moje marzenie juÂż siĂŞ speÂłniÂło :jupi: :jupi: :szalony:
O tak ! Podpisuje siĂŞ rĂłwnieÂż pod propozycjÂą aveo :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no dobrze ale moÂże przenieÂście dyskusjĂŞ nt. wywiadu do bardziej pasujÂącego wÂątku :>

..a wracajÂąc jeszcze do tematu naszej wczorajszej dyskusji - Blacku chyba kalkulatory nam szwankujÂą :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Serio, to co obserwujemy, to jest poczÂątek jej zawodowej kariery?
No, no, to tym bardziej zasÂługuje na gromkie brawa :brawa:

Jak widaĂŚ w tefauenie Agacie nie odpuszczajÂą. Kto widziaÂł jak przed dziewiÂątÂą relacjĂŞ nadawaÂła?
CoÂś fajnego ostatnio robi z grzywkÂą - bardzo sÂłodko wyglÂąda :P
S³odko a jednoczeœnie bardzo szykownie. I chyba owija sobie wokó³ szyi najbardziej awangardowe necklaces :tanczy:
Muszê to tutaj napisaÌ, ¿e w pi¹tek ma³o brakowa³o a byœmy z ch³opakami w pracy nie byli w stanie nanieœÌ pewnych korekt na projekt, kiedy to w po³udnie widzieliœmy jej rozmowê w Jarocienie - i tu od razu ¿al wyra¿am, ¿e Agata wygl¹daj¹c tak jak wygl¹da, maj¹c takie ''warunki'' pracuje w stacji (tylko) gadaj¹cych g³ów :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..co?!! :shock: :shock: :shock:
..no nie :( :( :(
..a miaÂłem wstaĂŚ na Poranek i nie chciaÂło mi siĂŞ :( :(

..azbest-chÂłop opowiedz o czym mĂłwiÂła? ..jakiÂś to powaÂżny temat byÂł? ..sÂą jeszcze jakieÂś szanse Âże Agatka w dniu na Âżywo siĂŞ pojawi?!!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Chyba nie muszĂŞ juÂż nic wyjaÂśniaĂŚ, poniewaÂż Agata wÂłaÂśnie przed chwilÂą znĂłw byÂła. Tym razem w Dniu na ÂŻywo - tak jak sobie ÂżyczyÂłeÂś. A gdybyÂś jednak nie widziaÂł, to Ci zdradzĂŞ, Âże staÂła pod sÂądem w Gostyniu i mĂłwiÂła o sprawie tego pobicia, a wÂłaÂściwie to o tym jak moÂże sÂąd zadecydowaĂŚ w tej sprawie, czy mĂŞÂżczyÂźni zostanÂą tymczasowo aresztowani.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widziaÂłem :) ..juÂż wszystko wiem :D
..ale zdobycie tego capsa maÂło utratÂą Âżycia nie przypÂłaciÂłem ;) ..trochĂŞ siĂŞ przy tym poturbowaÂłem - musiaÂłem siĂŞ spieszyĂŚ ;)
..nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł jak wyglÂądaÂł bĂłj ale to byÂło coÂś w rodzaju tej reklamy poczty gÂłosowej :devil:

Obrazek

..serwis koĂączyÂł siĂŞ a tu nagle pojawia siĂŞ Agata :shock: ..no ale krĂłcej to juÂż chyba byĂŚ nie mogÂła :(
ODPOWIEDZ