Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Fan Forum
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Fan Forum
To prawdopodobieĂąstwo jest tycie, tyciusie, tyciusieĂąkie :devil:A.I.W.L.I.S. pisze:A chcecie wiedziec, kiedy siĂŞ urodziÂła i jakie studia skoĂączÂła... Bo prowdopodobnmie za kilka dni siĂŞ dowiecie
Ale powodzenia w zdobywaniu informacji ÂżyczĂŞ :buzi:
A

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
-
- Fan Forum
Ja go i jego staraĂą nie rozumiem :devil: No chyba, Âże jest, bÂądÂź ma zadatki na typowÂą hienĂŞ dziennikarskÂą :devil:A.I.W.L.I.S. pisze:Saczek siĂŞ stara... przy mnei sie sporo nauczyÂł, ale nie umie tyle co ja....
OOn ma na to takÂą teoriĂŞ, ze ja jestem TW BEATA :devil:

Wiek Agaty doœÌ ³atwo okreœliÌ :] Pracê w tvn24 zaczê³a jesieni¹ 2005 roku :] To by³a, jest

Z miesiÂącem i dniem jest juÂż gorzej z metodÂą chybiÂł - trafiÂł, poniewaÂż grubo ponad 300 moÂżliwoÂści :devil:
Natomiast studia, to teÂż nie jest zbyt trudna zagadka

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
:mhm: ..to ja teÂż mam swĂłj typ a nawet dwa: 1979 albo 1981PracĂŞ w tvn24 zaczĂŞÂła jesieniÂą 2005 roku To byÂła, jest jej pierwsza praca Najprawdopodobniej do tvn24 dostaÂła siĂŞ od razu po studiach, wiĂŞc jest urodzonÂą w 1980 roku - mÂłodzieÂż

..Agaty nie ma od dwĂłch dni :uhh:
..dzis dziwiÂłem sie dlaczego tvn24 ustami Artura Zakrzewskiego woli gadaĂŚ o zjeÂździe bliÂźniakĂłw zamiast nadaĂŚ livea ustami Agaty prosto ze studia o pobitych chÂłopcach

..w RW Artur byÂł juÂż na miejscu zdarzenia :]
..czyÂżby Agatka odpoczywaÂła po tygodniu ciĂŞÂżkiej pracy?

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
No ba! Droga SylwuÂś pewnie, Âże chcemy siĂŞ dowiedzieĂŚ!A.I.W.L.I.S. pisze:A chcecie wiedziec, kiedy siĂŞ urodziÂła i jakie studia skoĂączÂła... Bo prowdopodobnmie za kilka dni siĂŞ dowiecie

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Serio, to co obserwujemy, to jest poczÂątek jej zawodowej kariery?
No, no, to tym bardziej zasÂługuje na gromkie brawa :brawa:
Jak widaĂŚ w tefauenie Agacie nie odpuszczajÂą. Kto widziaÂł jak przed dziewiÂątÂą relacjĂŞ nadawaÂła?
CoÂś fajnego ostatnio robi z grzywkÂą - bardzo sÂłodko wyglÂąda
S³odko a jednoczeœnie bardzo szykownie. I chyba owija sobie wokó³ szyi najbardziej awangardowe necklaces :tanczy:
Muszê to tutaj napisaÌ, ¿e w pi¹tek ma³o brakowa³o a byœmy z ch³opakami w pracy nie byli w stanie nanieœÌ pewnych korekt na projekt, kiedy to w po³udnie widzieliœmy jej rozmowê w Jarocienie - i tu od razu ¿al wyra¿am, ¿e Agata wygl¹daj¹c tak jak wygl¹da, maj¹c takie ''warunki'' pracuje w stacji (tylko) gadaj¹cych g³ów
No, no, to tym bardziej zasÂługuje na gromkie brawa :brawa:
Jak widaĂŚ w tefauenie Agacie nie odpuszczajÂą. Kto widziaÂł jak przed dziewiÂątÂą relacjĂŞ nadawaÂła?
CoÂś fajnego ostatnio robi z grzywkÂą - bardzo sÂłodko wyglÂąda

S³odko a jednoczeœnie bardzo szykownie. I chyba owija sobie wokó³ szyi najbardziej awangardowe necklaces :tanczy:
Muszê to tutaj napisaÌ, ¿e w pi¹tek ma³o brakowa³o a byœmy z ch³opakami w pracy nie byli w stanie nanieœÌ pewnych korekt na projekt, kiedy to w po³udnie widzieliœmy jej rozmowê w Jarocienie - i tu od razu ¿al wyra¿am, ¿e Agata wygl¹daj¹c tak jak wygl¹da, maj¹c takie ''warunki'' pracuje w stacji (tylko) gadaj¹cych g³ów

-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Chyba nie muszĂŞ juÂż nic wyjaÂśniaĂŚ, poniewaÂż Agata wÂłaÂśnie przed chwilÂą znĂłw byÂła. Tym razem w Dniu na ÂŻywo - tak jak sobie ÂżyczyÂłeÂś. A gdybyÂś jednak nie widziaÂł, to Ci zdradzĂŞ, Âże staÂła pod sÂądem w Gostyniu i mĂłwiÂła o sprawie tego pobicia, a wÂłaÂściwie to o tym jak moÂże sÂąd zadecydowaĂŚ w tej sprawie, czy mĂŞÂżczyÂźni zostanÂą tymczasowo aresztowani.
-
- Fan Forum
..widziaÂłem
..juÂż wszystko wiem 
..ale zdobycie tego capsa maÂło utratÂą Âżycia nie przypÂłaciÂłem
..trochĂŞ siĂŞ przy tym poturbowaÂłem - musiaÂłem siĂŞ spieszyĂŚ 
..nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł jak wyglÂądaÂł bĂłj ale to byÂło coÂś w rodzaju tej reklamy poczty gÂłosowej :devil:

..serwis koĂączyÂł siĂŞ a tu nagle pojawia siĂŞ Agata
..no ale krĂłcej to juÂż chyba byĂŚ nie mogÂła 

..ale zdobycie tego capsa maÂło utratÂą Âżycia nie przypÂłaciÂłem

..nie bĂŞdĂŞ opisywaÂł jak wyglÂądaÂł bĂłj ale to byÂło coÂś w rodzaju tej reklamy poczty gÂłosowej :devil:

..serwis koĂączyÂł siĂŞ a tu nagle pojawia siĂŞ Agata

..radość :jupi: