Anita Werner
Moderator: Łukasz
Aj don noÂł...
Hm,co ja jadÂłem dziÂś na RW?Zamiast popcornu,zrobiÂłem frytki!
Dziœ nie by³o œmiesznych materia³ów,tylko ci¹gle ten Macierewicz blabla.3 razy chyba ³¹czyli siê z £ukasikiem,który czyta³ komentarze pos³ów a propos przeprosin M.Dlatego panowa³o ma³e zamieszanie i czasami Anita siê gubi³a,a wtedy Knapik niczym dzielny rycerz ratowa³ j¹ z opresji.A gdy Knapik siê zakrêci³,Anita puentowa³a.Napewno Anita sama by sobie poradzi³a,ale myœlê,¿e Knapik czyta jej w myœlach i uproœci³ jej zadanie
Anita w czarnym Âżakiecie pod kolor garnituru Knapika
Wczoraj to siĂŞ dziaÂło!dziÂś tak stonowanie...
Syrenka z ÂŁodzi ma jeszcze krĂŞcone wÂłosy.Jak ruszy z DamÂą Pik,to napewno zrobi kitka.W wiĂŞkszoÂści odcinkĂłw go nosiÂła :mhm:
Hm,co ja jadÂłem dziÂś na RW?Zamiast popcornu,zrobiÂłem frytki!

Syrenka z ÂŁodzi ma jeszcze krĂŞcone wÂłosy.Jak ruszy z DamÂą Pik,to napewno zrobi kitka.W wiĂŞkszoÂści odcinkĂłw go nosiÂła :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
aveo dziĂŞki za opis raportu
Przez wzglÂąd na wczeÂśniejsze moje plany, ktĂłrych nie mogÂłem w obliczu nagÂłego (jak dla mnie niespodziewanego) Anitowego dyÂżuru zmieniĂŚ, nie widziaÂłem raportu :/
Ale z Twojego opisu wnioskujĂŞ, Âże Anita i Maciej ''dograli'' siĂŞ bardziej niÂż we czwartek
Tylko nie mĂłw, Âże pojawiÂły siĂŞ jakieÂś pogÂłoski o jego ewentualnej agenturalnej przeszÂłoÂści 

Ale z Twojego opisu wnioskujĂŞ, Âże Anita i Maciej ''dograli'' siĂŞ bardziej niÂż we czwartek

A prawdaarrow pisze:Nie wiem czy juÂż coÂś byÂło na ten temat (nie bĂŞdĂŞ przeglÂądaÂł ponad 300 stron wÂątku) ale wÂłaÂśnie zasÂłyszaÂłem, Âże Anitowy dziadek byÂł ponoĂŚ w latach 60-tych rektorem Politechniki ÂŁĂłdzkiej, prawda to? :>

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Tak.Wczoraj w RW byli lepiej zgrani
Ten duet jest najbardziej przekonywujÂący i naprawdĂŞ ZERO sztucznych sytuacji
honoris causa:"dla zaszczytu".honor - zaszczyt,causa - przyczyna,sprawa sÂądowa proces..sory,nie mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ,mnie po prostu krĂŞcÂą takie rzeczy

honoris causa:"dla zaszczytu".honor - zaszczyt,causa - przyczyna,sprawa sÂądowa proces..sory,nie mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ,mnie po prostu krĂŞcÂą takie rzeczy

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
-
- Stały bywalec
Gratulacje dla dziadka Anity i ode mnie :brawa:
Z aktualnoÂści
W najnowszym Newsweeku wywiad z AnnÂą FotygÂą:
Jak widaÌ w zesz³ym tygodniu Anita nie pró¿nowa³a
Z aktualnoÂści

W najnowszym Newsweeku wywiad z AnnÂą FotygÂą:
RozmowĂŞ przeprowadzili oczywiÂście Anita i PaweÂł S.ZÂła Platforma
O mĂŞskiej urodzie, dyplomatycznych sztuczkach w obronie Macierewicza, Platformie Obywatelskiej, ktĂłra szkodzi Polsce, i alergii braci KaczyĂąskich z minister spraw zagranicznych AnnÂą FotygÂą rozmawiajÂą Anita Werner i PaweÂł Siennicki.
NEWSWEEK: Dla tegorocznej Miss Polonia ideaÂł mĂŞÂżczyzny to "uczciwy i mÂądry jak bracia KaczyĂąscy, charyzmatyczny jak Ziobro, odwaÂżny jak Wassermann, nieugiĂŞty jak Dorn". To teÂż pani ideaÂł?
ANNA FOTYGA: Moim idea³em s¹ moi mê¿czyŸni: m¹¿ i syn. Ale gust Miss Polonii odpowiada mi.

Jak widaÌ w zesz³ym tygodniu Anita nie pró¿nowa³a

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
A ja jeszcze o uczynnoÂści Anitki :tanczy:
Na http://www.eastnews.pl/ znalazÂłem

Fotki urocze, ale najzabawniejszy jest podpis pod nimi:
:mhm: A moÂże Anita wziĂŞÂła Âślub ''po cichu'', a my nic o tym nie wiemy

Na http://www.eastnews.pl/ znalazÂłem

Fotki urocze, ale najzabawniejszy jest podpis pod nimi:
:hahaha: Pierwsze skojarzenie: facet wyglÂądaÂł na mĂŞÂża, ale pewnie poÂżegnanie nie byÂło zbyt czuÂłe i autor fotki zwÂątpiÂł, stÂąd sÂłowo – najprawdopodobniej :devil:Warszawa Lotnisko im. F. Chopina na OkĂŞciu Anita Werner odprowadzajÂąca na lotnisko swojego mĂŞÂża (najprawdopodobniej) 20/08/2006
:mhm: A moÂże Anita wziĂŞÂła Âślub ''po cichu'', a my nic o tym nie wiemy

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
W najnowszym TeleÂświecie jest wywiad z WojewĂłdzkim (znajdziecie skan w wÂątku o Kubie).
Ale co interesuj¹ce jest w tym wywiadzie to , to ¿e powiedzia³ "pare s³ówek" o Anicie, i to nie byle co..... :devil:
Ale co interesuj¹ce jest w tym wywiadzie to , to ¿e powiedzia³ "pare s³ówek" o Anicie, i to nie byle co..... :devil:
P.S. Black œwietne fotki wyszuka³eœ, ale ten jej "prawdopodobny" m¹¿ to chyba ni¿szy od Anitki??!K.W.-(...) chcia³em byc kumplem z jednej stacji Kamila Durczoka. -I chyba nie tylko jego... K.W.- Ju¿ ci donieœli, ¿e podoba mi siê Anita Werner? No dobra, przyznam siê. Chcia³em byc bli¿ej niej. Spotkalismy siê parê dni przed zakoùczeniem moich negocjacji z TVN, pogadaliœmy stoj¹c od siebie o 20 cm.... Czu³em niezwyk³e podniecenie z faktu podpisania kontraktu...Poza tym mam s³aboœÌ do imienia Anita.
-
- Fan Forum
Biedna Anitanika pisze:W najnowszym TeleÂświecie jest wywiad z WojewĂłdzkim (znajdziecie skan w wÂątku o Kubie).

Ni¿szy, ni¿szy - a czy to jakiœ problem :> Najwa¿niejsza jest mi³oœÌP.S. Black œwietne fotki wyszuka³eœ, ale ten jej "prawdopodobny" m¹¿ to chyba ni¿szy od Anitki??!

A czy Anita nie jest z niejakim MelgwÂą ? :hmm: Czy to w ogĂłle aktualne?
DziÂś w RW.Nie byÂło takiej jazdy jak z Knapikiem,za to z Mr TrawÂą ciekawie,rzeczowo,eh tak jak powinno byĂŚ i byÂło
generalnie zaÂłoga,ktĂłra jest od poczÂątku jest najlepiej zgrana rĂłwnieÂż na wizji,chociaÂż wyjÂątki sÂą napewno
SÂłodkie jest to,Âże Trawa taki niziutki przy Anicie,jego gÂłowa siĂŞgaÂła do jej ramion,no bez przesady,szyi powiedzmy

DziÂś w RW.Nie byÂło takiej jazdy jak z Knapikiem,za to z Mr TrawÂą ciekawie,rzeczowo,eh tak jak powinno byĂŚ i byÂło

SÂłodkie jest to,Âże Trawa taki niziutki przy Anicie,jego gÂłowa siĂŞgaÂła do jej ramion,no bez przesady,szyi powiedzmy

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
-
- Fan Forum
Bodaj w sierpniu zeszÂłego roku forum obiegÂła informacja o ich rozstaniu po 5 latach bycia razem (byÂła to publikacja w ''Twoim Imperium'')aveo pisze:A czy Anita nie jest z niejakim MelgwÂą ? :hmm: Czy to w ogĂłle aktualne?![]()

Taaa. Nie byÂło Âżadnych nieprzewidzianych wydarzeĂą i wszystko szÂło jak w zegarku

Tylko Anita, co dziwne, juÂż od pierwszego serwisu zresztÂą, bardzo radosna byÂła

ByÌ mo¿e plotki kr¹¿¹ce wokó³ jej osoby tak pozytywnie na ni¹ dzia³aj¹

A moÂże faktycznie coÂś jest na rzeczy :>
Taaaaa,Trawa niÂższy o gÂłowĂŞ,chyba zwizualizowaÂłem KaczyĂąskiego(obojĂŞtnie jakiego) na krzeÂśle obok Anity i wyszÂło mi te moje 'spostrzeÂżenie'.
DziÂś RW teÂż z TrawÂą.CaÂłego nie oglÂądaÂłem.Anita wesolutka tak jak poprzednio.coÂś rzeczywiÂście moÂże byĂŚ na rzeczy
A skoro rozstali siê z Melgw¹ w zesz³ym roku,to tym bardziej!A ten kolega na lotnisku...Ró¿nie pisz¹,¿e to kolega,¿e to m¹¿,a mo¿e to po prostu ch³opak,a ¿e ni¿szy?Anita pewnie ju¿ przyzwyczajona,¿e spotyka siê z ni¿szymi od siebie facetami.Próbowa³em jej czytaÌ w myœlach podczas raportu,ale mr Trawa przerywa³ moje medytacje! 
DziÂś RW teÂż z TrawÂą.CaÂłego nie oglÂądaÂłem.Anita wesolutka tak jak poprzednio.coÂś rzeczywiÂście moÂże byĂŚ na rzeczy

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
ChÂłopaki, ale co moÂże byĂŚ na rzeczy?? PrzecieÂż Mr Trawa jest Âżonaty ... Wg mnie to oni z Anita siĂŞ po prostu bardzo lubiÂą i lubiÂą siĂŞ pochichraĂŚ z tych samych rzeczy, ja mam wielu takich kumpli i nic nie ma na rzeczyaveo pisze:Taaaaa,Trawa niÂższy o gÂłowĂŞ,chyba zwizualizowaÂłem KaczyĂąskiego(obojĂŞtnie jakiego) na krzeÂśle obok Anity i wyszÂło mi te moje 'spostrzeÂżenie'.
DziÂś RW teÂż z TrawÂą.CaÂłego nie oglÂądaÂłem.Anita wesolutka tak jak poprzednio.coÂś rzeczywiÂście moÂże byĂŚ na rzeczy![]()

Od kiedy to Anita byÂła taka radosna w serwisach?Black Jack '62 pisze:Tylko Anita, co dziwne, juÂż od pierwszego serwisu zresztÂą, bardzo radosna byÂła![]()
ByÌ mo¿e plotki kr¹¿¹ce wokó³ jej osoby tak pozytywnie na ni¹ dzia³aj¹![]()
A moÂże faktycznie coÂś jest na rzeczy :>