Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Nie wiem czy juÂż coÂś byÂło na ten temat (nie bĂŞdĂŞ przeglÂądaÂł ponad 300 stron wÂątku) ale wÂłaÂśnie zasÂłyszaÂłem, Âże Anitowy dziadek byÂł ponoĂŚ w latach 60-tych rektorem Politechniki ÂŁĂłdzkiej, prawda to? :> :arrow:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Aj don noÂł...

Hm,co ja jad³em dziœ na RW?Zamiast popcornu,zrobi³em frytki! ;) Dziœ nie by³o œmiesznych materia³ów,tylko ci¹gle ten Macierewicz blabla.3 razy chyba ³¹czyli siê z £ukasikiem,który czyta³ komentarze pos³ów a propos przeprosin M.Dlatego panowa³o ma³e zamieszanie i czasami Anita siê gubi³a,a wtedy Knapik niczym dzielny rycerz ratowa³ j¹ z opresji.A gdy Knapik siê zakrêci³,Anita puentowa³a.Napewno Anita sama by sobie poradzi³a,ale myœlê,¿e Knapik czyta jej w myœlach i uproœci³ jej zadanie :) Anita w czarnym ¿akiecie pod kolor garnituru Knapika :D Wczoraj to siê dzia³o!dziœ tak stonowanie...
Syrenka z ÂŁodzi ma jeszcze krĂŞcone wÂłosy.Jak ruszy z DamÂą Pik,to napewno zrobi kitka.W wiĂŞkszoÂści odcinkĂłw go nosiÂła :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

aveo dziĂŞki za opis raportu :D Przez wzglÂąd na wczeÂśniejsze moje plany, ktĂłrych nie mogÂłem w obliczu nagÂłego (jak dla mnie niespodziewanego) Anitowego dyÂżuru zmieniĂŚ, nie widziaÂłem raportu :/
Ale z Twojego opisu wnioskujĂŞ, Âże Anita i Maciej ''dograli'' siĂŞ bardziej niÂż we czwartek :D
arrow pisze:Nie wiem czy juÂż coÂś byÂło na ten temat (nie bĂŞdĂŞ przeglÂądaÂł ponad 300 stron wÂątku) ale wÂłaÂśnie zasÂłyszaÂłem, Âże Anitowy dziadek byÂł ponoĂŚ w latach 60-tych rektorem Politechniki ÂŁĂłdzkiej, prawda to? :> :arrow:
A prawda :D Tylko nie mĂłw, Âże pojawiÂły siĂŞ jakieÂś pogÂłoski o jego ewentualnej agenturalnej przeszÂłoÂści :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

Nie nie, wrĂŞcz przeciwnie, czÂłowiek z zaszczytami - honriskaÂłza (jak to sie pisze? :P ) dostaÂł nawet! :arrow:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Tak.Wczoraj w RW byli lepiej zgrani :) Ten duet jest najbardziej przekonywujÂący i naprawdĂŞ ZERO sztucznych sytuacji 8)

honoris causa:"dla zaszczytu".honor - zaszczyt,causa - przyczyna,sprawa sÂądowa proces..sory,nie mogÂłem siĂŞ powstrzymaĂŚ,mnie po prostu krĂŞcÂą takie rzeczy :roll:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No to gratulujemy dziadziusiowi Anitki :brawa:
Ten duet jest najbardziej przekonywujÂący i naprawdĂŞ ZERO sztucznych
WierzĂŞ Ci na sÂłowo :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Gratulacje dla dziadka Anity i ode mnie :brawa:

Z aktualnoÂści ;)
W najnowszym Newsweeku wywiad z AnnÂą FotygÂą:
ZÂła Platforma
O mĂŞskiej urodzie, dyplomatycznych sztuczkach w obronie Macierewicza, Platformie Obywatelskiej, ktĂłra szkodzi Polsce, i alergii braci KaczyĂąskich z minister spraw zagranicznych AnnÂą FotygÂą rozmawiajÂą Anita Werner i PaweÂł Siennicki.
NEWSWEEK: Dla tegorocznej Miss Polonia ideaÂł mĂŞÂżczyzny to "uczciwy i mÂądry jak bracia KaczyĂąscy, charyzmatyczny jak Ziobro, odwaÂżny jak Wassermann, nieugiĂŞty jak Dorn". To teÂż pani ideaÂł?
ANNA FOTYGA: Moim idea³em s¹ moi mê¿czyŸni: m¹¿ i syn. Ale gust Miss Polonii odpowiada mi.
RozmowĂŞ przeprowadzili oczywiÂście Anita i PaweÂł S. :D

Jak widaÌ w zesz³ym tygodniu Anita nie pró¿nowa³a :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A ja jeszcze o uczynnoÂści Anitki :tanczy:

Na http://www.eastnews.pl/ znalazÂłem :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Fotki urocze, ale najzabawniejszy jest podpis pod nimi:
Warszawa Lotnisko im. F. Chopina na OkĂŞciu Anita Werner odprowadzajÂąca na lotnisko swojego mĂŞÂża (najprawdopodobniej) 20/08/2006
:hahaha: Pierwsze skojarzenie: facet wyglÂądaÂł na mĂŞÂża, ale pewnie poÂżegnanie nie byÂło zbyt czuÂłe i autor fotki zwÂątpiÂł, stÂąd sÂłowo – najprawdopodobniej :devil:

:mhm: A moÂże Anita wziĂŞÂła Âślub ''po cichu'', a my nic o tym nie wiemy :shock: :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

W najnowszym TeleÂświecie jest wywiad z WojewĂłdzkim (znajdziecie skan w wÂątku o Kubie).
Ale co interesuj¹ce jest w tym wywiadzie to , to ¿e powiedzia³ "pare s³ówek" o Anicie, i to nie byle co..... :devil:
K.W.-(...) chcia³em byc kumplem z jednej stacji Kamila Durczoka. -I chyba nie tylko jego... K.W.- Ju¿ ci donieœli, ¿e podoba mi siê Anita Werner? No dobra, przyznam siê. Chcia³em byc bli¿ej niej. Spotkalismy siê parê dni przed zakoùczeniem moich negocjacji z TVN, pogadaliœmy stoj¹c od siebie o 20 cm.... Czu³em niezwyk³e podniecenie z faktu podpisania kontraktu...Poza tym mam s³aboœÌ do imienia Anita.
P.S. Black œwietne fotki wyszuka³eœ, ale ten jej "prawdopodobny" m¹¿ to chyba ni¿szy od Anitki??!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:W najnowszym TeleÂświecie jest wywiad z WojewĂłdzkim (znajdziecie skan w wÂątku o Kubie).
Ale co interesuj¹ce jest w tym wywiadzie to , to ¿e powiedzia³ "pare s³ówek" o Anicie, i to nie byle co..... :devil:
Biedna Anita ;( ÂŻe teÂż jej musiaÂło siĂŞ coÂś takiego przytrafiĂŚ :devil: Akurat jÂą ten dureĂą musiaÂł sobie obraĂŚ za ''ofiarĂŞ'' i ''materiaÂł'' do ÂżartĂłw :twisted:
P.S. Black œwietne fotki wyszuka³eœ, ale ten jej "prawdopodobny" m¹¿ to chyba ni¿szy od Anitki??!
Ni¿szy, ni¿szy - a czy to jakiœ problem :> Najwa¿niejsza jest mi³oœÌ :P
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

A czy Anita nie jest z niejakim MelgwÂą ? :hmm: Czy to w ogĂłle aktualne? :D

DziÂś w RW.Nie byÂło takiej jazdy jak z Knapikiem,za to z Mr TrawÂą ciekawie,rzeczowo,eh tak jak powinno byĂŚ i byÂło :P generalnie zaÂłoga,ktĂłra jest od poczÂątku jest najlepiej zgrana rĂłwnieÂż na wizji,chociaÂż wyjÂątki sÂą napewno ;)
SÂłodkie jest to,Âże Trawa taki niziutki przy Anicie,jego gÂłowa siĂŞgaÂła do jej ramion,no bez przesady,szyi powiedzmy :lol:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze:A czy Anita nie jest z niejakim MelgwÂą ? :hmm: Czy to w ogĂłle aktualne? :D
Bodaj w sierpniu zeszÂłego roku forum obiegÂła informacja o ich rozstaniu po 5 latach bycia razem (byÂła to publikacja w ''Twoim Imperium'') :lol2: WszyscyÂśmy to rozstanie bardzo przeÂżyli. Najbardziej ja :lol2:
DziÂś w RW.Nie byÂło takiej jazdy jak z Knapikiem,za to z Mr TrawÂą ciekawie,rzeczowo,eh tak jak powinno byĂŚ i byÂło :P

Taaa. Nie byÂło Âżadnych nieprzewidzianych wydarzeĂą i wszystko szÂło jak w zegarku :D Zaplanowane od poczÂątku do koĂąca mistrzowskie odczytywanie newsĂłw 8)

Tylko Anita, co dziwne, juÂż od pierwszego serwisu zresztÂą, bardzo radosna byÂła :D
ByÌ mo¿e plotki kr¹¿¹ce wokó³ jej osoby tak pozytywnie na ni¹ dzia³aj¹ :lol2:
A moÂże faktycznie coÂś jest na rzeczy :>
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Taaaaa,Trawa niÂższy o gÂłowĂŞ,chyba zwizualizowaÂłem KaczyĂąskiego(obojĂŞtnie jakiego) na krzeÂśle obok Anity i wyszÂło mi te moje 'spostrzeÂżenie'.

Dziœ RW te¿ z Traw¹.Ca³ego nie ogl¹da³em.Anita wesolutka tak jak poprzednio.coœ rzeczywiœcie mo¿e byÌ na rzeczy ;) A skoro rozstali siê z Melgw¹ w zesz³ym roku,to tym bardziej!A ten kolega na lotnisku...Ró¿nie pisz¹,¿e to kolega,¿e to m¹¿,a mo¿e to po prostu ch³opak,a ¿e ni¿szy?Anita pewnie ju¿ przyzwyczajona,¿e spotyka siê z ni¿szymi od siebie facetami.Próbowa³em jej czytaÌ w myœlach podczas raportu,ale mr Trawa przerywa³ moje medytacje! :evil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

aveo pisze:Taaaaa,Trawa niÂższy o gÂłowĂŞ,chyba zwizualizowaÂłem KaczyĂąskiego(obojĂŞtnie jakiego) na krzeÂśle obok Anity i wyszÂło mi te moje 'spostrzeÂżenie'.

DziÂś RW teÂż z TrawÂą.CaÂłego nie oglÂądaÂłem.Anita wesolutka tak jak poprzednio.coÂś rzeczywiÂście moÂże byĂŚ na rzeczy ;)
ChÂłopaki, ale co moÂże byĂŚ na rzeczy?? PrzecieÂż Mr Trawa jest Âżonaty ... Wg mnie to oni z Anita siĂŞ po prostu bardzo lubiÂą i lubiÂą siĂŞ pochichraĂŚ z tych samych rzeczy, ja mam wielu takich kumpli i nic nie ma na rzeczy :lol:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:Tylko Anita, co dziwne, juÂż od pierwszego serwisu zresztÂą, bardzo radosna byÂła :D
ByÌ mo¿e plotki kr¹¿¹ce wokó³ jej osoby tak pozytywnie na ni¹ dzia³aj¹ :lol2:
A moÂże faktycznie coÂś jest na rzeczy :>
Od kiedy to Anita by³a taka radosna w serwisach? :shock: Œlub?! :shock: :rozglada: Jaki œlub? :shock: Dlaczego ja nic nie wiem?! :evil: :evil: :evil: :hmm: Nic na to nie wskazuje (owa³o). Przecie¿ w takim wypadku mo¿na by zauwa¿yÌ jak¹œ zmianê u Anity. :roll: Z tego co wiem to jej przyjació³ka Martyna ma we wrzeœniu wyjœÌ za m¹¿ za kwiaciarza. Mo¿e to jemu pomaga³a Nasza Ulubienica? :roll: Za³o¿ê siê, ¿e to bujda a Anita siedzi sobie wygodnie na sofie w swoim domu i œmieje siê z tego co wypisuj¹ na jej temat albo raczej denerwuje bo z tego co mi wiadomo to stara siê zatrzymywaÌ swoje ¿ycie osobiste dla siebie. A mo¿e... mo¿e, uda³o mi siê wyswataÌ Anitê tak jak zapowiada³am. :jupi: :D
ODPOWIEDZ